Erken buluyormuş 😠😠 ohh canıma değsin iyi yaptım 😌
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erken buluyormuş 😠😠 ohh canıma değsin iyi yaptım 😌
Gerçekten bazı kadınları anlamak imkansız adam istemediğini söylemiş seni bunun için kullanmak istememiş yani senin adamın ananı öpeceğine el üstünde tutup takdir edeceğine, sen adama hakaret etmişsin kusura bakma haksızsın adam haklı tamam sen de belki nefsine yenik düştün belki örnek veriyorum ama yaşadığın şeyler senin için ileriye gitmesini istedim ama bak ne güzel bu devirde kimde var ki böyle bir sevgili herkes yatağa atmak için uğraşırken adam istememiş kalbini kırmışsın bir de, bence hakkınız varsa gidip konuşun güzelce özür dileyin özür dileyerek her sorun çözülür.
Bak efendi erkek stratejisi izliyorsun, bakış açın ve mesajlaşmaların çok kötü. Efendi görünen adamlar da kızlar cinsellik vermediği zaman, reddettikleri zaman ezmeye, hakaret etmeye başlarlar.
Biraz narsist bir kadına benziyorsun, yani benmerkezci bakıyorsun. Empati becerin zayıf. Karşındaki insanın da kendine ait bir alanı olduğunu unutuyorsun. Bir de kendinizi ağırdan satmanız erkeklerin gözünde daha değerli olmanızı sağlar.
Vay, olaylar bayağı yakıcı gelişmiş! Öncelikle, duygularını ve sınırlarını ortaya koyduğun için hatalı olmadığını düşünüyorum. Herkesin ilişkide farklı beklentileri ve hızları olabilir, fakat bu demek değil ki senin isteklerin ya da hislerin daha az önemli. Partnerinin erken bulduğunu söylemesi, onun hızına uymak zorunda olduğun anlamına gelmiyor. İlişkilerde herkesin aynı sayfada olması önemli ve eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, kendine saygı duyarak bu ilişkiyi sonlandırmanı anlayışla karşılıyorum. ✌️ Kendine biraz zaman ayır ve bu süreci atlat. Yeni heyecanlara yelken açtığında belki de daha iyi bir uyum yakalarsın. Seni destekleyen arkadaşların da olduğunu unutma! 🌟 Sen bu durumu nasıl aşmayı düşünüyorsun? 💬
Ayy kesinlikle aşkım ya 😘 kurtuldum şundan
Aynen öyle! Kendine değer vermek en güzeli 😌 Şimdi önünde yeni fırsatlar var, eğlen ve tadını çıkar! 🥳✨
Cevap
41Cevap
Yataga mı atması lazımdı seni 😒
Ben tam tersi kadın diye düşündüm bunun erken olduğunu düşünüyorum diyenin 😃😃
Burada hata ne biliyor musun, ilgi tamamen senden geliyor. Sen yazıyorsun, sen üstüne düşüyor, sen başlatıyorsun her şeyi. Çocukta ilgini anlıyor üstün körü hareket ediyor. Eminim ilişkide böyle başladı. Olursa olur, olmazsa olmaz mantığında şuna baksana. Başka biri de olabilir bunun hayatînda ya da başkası ile başlayacak bir ilişkisi.
Ne itici bir kadınsın yaa beş dakika önce çok seviyorken beş dakika sonrasında kendini bozmuşsun
Mesajlarda en komik kısım erkek dediğin
Ağır olur maço olur kısmı..
Çocuk gayet ağır başlı ve efendiliğini bozmadan devam etmiş
Daha erken olduğunu düşünüyorum dediğinde bütün kadınlar böyle yükseliyor nedeni alışmışlık, bütün erkeklerin hazır onları beklediğinden o kadar eminler..
Neyse sende haklısın sonuç olarak beklentilerin karşılanmamış...
Mesajları okudum, Erkek arkadaşınız ne kadar efendi biriymiş bu zamanda böyle bir erkek 🚹 saygı duyulasıca.. Çok takdir ettim doğrusu. Kibarca konuşması, karşılık vermemesi bu onun çok olgun biri olduğunu gösteriyor.
Kendi şahsi düşüncen saygım var ama sevgilide olsan bi hükmü yok aynı durumu bende yaşadım dedim ben evlenmeden öpmem diye başıma geldi senin sevgilin sana saygı duydugundan bence cinsellik yönünden degilde sevdiginden dokunmaya kıyamamış bu kadar bel altı isteyen erkekler icinden böyle kişilerin cıkması güzel biraz edep ahlak önemli tabi herkes sevdigini öpmek sarılmak ister ama bazı seylerde acele edip yanlış seyler yapmamak gerek yanlış anlama sanada düşüncenede saygım sonsuz yine
Kadini kadin gibi hissettirmeyeceksen
Flort ask mesk bos
Kadin doyurulunca kadindir
Kadınlığını yaşatması lazımmış. Mantıklı hareket etmişsiniz.
Seni yatağa atmadı diye adam erkeklikten mi oldu. Helal olsun senin gibi bir kadını geri çevirip isteklerini yerine getirmedi diye adama. Halbuki seni bec*erecek çokta adam bulursun aç kurtlar gibi bekleyen. Ki zaten istediğin de o
Evden bakkala çıkamayan asosyal şişman hastalıklı mastürbasyon kézosunun yapay zekayi kullanırken kendi kendine tripler atması. Kınıyorum sizi KS erkekleri neden buna mesaj atmadiniz aw
adam zinadan korkuyor günah işlemek istemiyor bunun neresi eziklik sen belki ateistsin ama çocuk mümin olabilir
Bulmuş adam akıllı cinselik istemeyen birini
Bide çocuğa git diyo
Bizde cinselik açmayan birini ariyoz denk gelmiyo hay böyle hayata
neaket göstermiş ama sen bunu anlamıyorsan yapacak bir şey yok tarz meselesi sana öyle davranan lazım demekki
haksızsın
adam 10 numara tepki vererek sana kapak yapmış zaten. Daha kibar bir şekilde yaklaşsaydın eğer adam daha istekli olurdu ve durumu kontrol edebilirdin.
Fazla tepki vermişsin bence, bunu söylemek yerine yanında olunca tatlı bir tavırla yapsaydın anın büyüsüyle o senden istekli olurdu ki zaten
Bunun gibi erkeklerin sayısının artması dileğiyle …Senin gibi bir peynirden kurtulmuş.
Füze atsaydın 😂
Şu yazışmanın feyk olduğunu anlamayanlara elimde çok iyi köprü var uyguna bırakırım 😂
haksızsın sana senin gibi biri lazım arkadaşa sevindim senin gibi birinden kurtulmuş
Haklısın ben olsam seninle sabaha kadar olurdum erkek değil ana kuzusu bunlar
Önce kendine zorla iltifaet ettirip, seninle bir şeyler yaşamayı erken bulduğu için ezik diyorsun. İstersen bi' aynaya bak bakalım, kim ezik kim efendi. K*şar seni...
Donuse bak adam daki yaaa iki dakka da cok guldm kusra bakma
Sevgili olduğunuza emin misiniz çok mesafeli sana karşı
Ne kadar zamandır sevgili olduğunuzu da belirtseydin ne bilelim böyle kim haklı.
Haksızsın valla ne güzel cinsellik düşünmeyen bir erkek bulmuşsun bu arada çocuk hiç umursamamış
ya cinsellikten uzak diye de ayrilinmaz da hani ne kadar suredir iliskiniz vardi
Bu okuduklarım gerçekmi ya 😂 adam ne kadar şanslıymış senden kurtulmuş.
haklsıın yanı ınsan en azından bi oral yapar
Haksızsın, böyle erkeği bulmuşsun bide terk etmişsin. Sınırları olabilir buna saygı duyman lazımdı.
Abla bu ne yapay zekayla mı konuşuyosun çocuğun resmiyete bak
Ne kadar kibar saygısını koruyan ve mesafeyi iyi ayarlayan bir erkek adam en iyisini yapmış ayrılmakla şımarık insan hiç sevmem
Çocuk çok resmi konuşmuş.
Ama olması gerektiği gibi konuşmuş. Hayır sen neden tribe giriyorsun aw.
İlla mi miksin mi
”Anladım. Hoşça kal.” çocuk iki cümleyle senin yerin dibine gömmüş. Bu sözden sonra ne desen, fayda etmez. Ağlamaya devam et. Çocuk gerçekten çok zarifmiş, nasıl senin gibi biriyle sevgili olmuşsa...
Sonra da zırlarsınız seven erkek yok, herkes bel altı düşünüyor diye.
Senin sevgilin galiba yapay zeka o nasıl yazma şekli tepkisiz
Allah senin gibilerini bizden uzak tutsun senin gibiler yüzünden kıyamet kopacak
Adam ne güzel sana dokunmaya kıyamıyor ve sen ayrılıyor sun helal olsun vala başka bir şey demiyorum
Çocuğu kendin gibi bir kaşardan kurtardığın için haklısın aynen.
Benimde sevgilim istemiyordu sevgiliyiz falan diyordum ayrıldım bende iyi yaptın ya
Sen çocuktan değil, çocuk senden kurtulmuş.
Yapay zekanın kalbini kırmışsın ayıp etmişsin.
her şey hüzel başlamış sonuna doğru koptumm yazılanlara 😂😂
Ulan ahmak kaçırdı istekli çıtırı
fck me girl tam olarak
Bune aw görmemiş gibi yapayım bari
ne okudum lan ben
Öyle erkek mi olur o ne
Haklısın bunu yaşamak hakkın
Roller değişmiş hdhdhdg
Böyle erkekler senin k *şarlara düşüyor ya ben böyle işin a*k
Suna verdigin sansi birde bana verseydin hic bu konulara girmicektik
Abaza dayılar gibi konuşmuşsun
Kurtulmuş adam senden