Ben neden yaşıyorum? Kızlar ve erkekler size soruyorum..Psikolojik sorunum var.

Arkadaşlar size Kendimi anlatmak istiyorum Yazı biraz uzun ama anlarsanız ve cevaplarsanız bir müddet sevinirim.

Arkadaşlar 18 yaşındayım 15 yaşında lise 1 de kaldım o günden bu güne ailem bana baskı yapıyor.1.yıl birşey demedim sınıfı geçdim Şimdi okumaya devam ediyorum.1 sınıftan 8.ci sınıfa kadar gayet güzeldi lise biraz ben pskolojik sorunlar çıkardı ve bir önceki yıl 2011 de ailem bana fazlasıyla baskı yapmaya başladı Aynen şöyle Senden adam olmaz hata bendeki seni okula yazdırdım,Her zaman böyle asık suratlı ol,Parasız kalınca aklın başına gelir,Bir işi dogru düzgün yapamadın,Sagır,Mal, Salak vb. kelimeler kullanmaya başladılar en son ... yere gittik 6 aylıgına ben denize gitmek istedim gittik denizde onlar yüzüyordu ben izliyordum onlar dinleniyordu ben yüzüyordum ve denize epey bir açılmıştım ve kendimi öldürmek istedim kendimi denize bıraktım beni içine çekiyordu tam "Kelime-i Şehadet" Getirmiştim ve tam nefesim bitiyorduki beni bir kız yukarı çekti o derinliklerden. Ve dediki ne yapıyorsun sen!Ben de söyledim denizin altında gözyaşlarım akarak gidiyordum bu dünyadan...o da söyledi ölmek mi istiyorsun diye...Evet dedim ve karaya geri götürdü...Bunun gibi ben kaç kez ölmek istedim 7 kere kalkıştım ölmeye hepsinde başarısız oldum ne zaman ölmek istesem biri "lütfen yapma" diye içinden ses geliyor.3 Kez ölümden döndüm..Arkadaşlar sizce ben bu dünyadan neden gidemiyorum?
Ben neden yaşıyorum? Kızlar ve erkekler size soruyorum..Psikolojik sorunum var.