28 yaşında şişman kısa boylu dişleri olmayan saçı kötü sesi çocuk çocuk hisseder lise 1 terk okumamış şekeri tansiyonu olan iş yapmaktan aciz kendine hep küçük ezik gören ölse sorumluluk alamayacak 12 yıldır odasında bilgisayar oynayan inzivaya çekilen Bu hayatta hiçbir amacı kimseden hiçbir şeyden beklentisi olmayan hiç hayali olmayan araba süremeyecek olan gezemeyecek olan arkadaş sevgili yapamayacak olan öyle bir eziğim işte. Dışarı çıkamıyorum çıkacak gidecek bir yerim yok kilolarımda rahatsızım sürekli yorgunum Ben de ne olacak ya...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sadece 1 senede büyük değişim yapabilirsin. Bir sertifika programına katıl , instada sayfa aç kendine sertifika alınca o işi yaptigini belirt zayıfla Spor yap ilk 1 ayda 15 gidicek rahat , böyle kolay tavsiye verme sebebim 1 sene önce sendim 20 kilo verdim , sertifikamla is yapiyorum vs yani kurtar kendini
En önemlisi dini inancın varsa o inanca yönel önce
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım ben. kendimden nefret ediyorum ölsem sorumluluk alamayacağım sosyal olamıcam gibi kendimi çocuk hissediyorum 12 yılım hergünü odamda bilgisayar oynamakla geçiyor hiç bir şeyden beklentim hayalim yok hep sabitim hiç bir şey beni içinde barındırtmaz gibi özgüvenim yok..
Ya ayağa kalkarsın ya da başkalarına köpek olursun seçim senin.
İşte nasıl kalkılıyor ayağa Ben kendimi sevmiyorum ki
Destek almalısın terapi yemeğe vericegin parayı ver bu en büyük adım olacak
Destek alsan da evden başka gidecek yerim yok hissine kapılıyorum
Hep aynı yere geliyorum O ne olacak
Bende öyleydim hiç dışarı çıkmadım 5 yıl kadar şimdi çıkıyorum psikayatriye gidiyorum falan zor hayat seni çok iyi anlıyorum
Ben 12 yıldır devam ediyor evi seviyorum bilgisayar oynamayı evde olmaya onun dışında hiçbir şey yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum psikiyatriste gitsem bile hep eve ait hissediyorum kendimi
Hiç mi gezmiyorsun dışarıda
Hayır daha doğrusu gezemiyorum ne istek var ne altımda araç var gezip ne yapacağım diyorum tek başıma
Ailenle gez
Gezip napicaz? Anne dışında herkesle küsüm
O zaman keyif alacağın spor falan yap dışarıda
İşte keyif alacağım spor da yok işte para da gözüm de yok kız da arabada da yok hiçbir şey hevesim yok
Bycılız mjsin yoksa sen
Yok ona benzer 2 kişiden biri
Bende size benzer sayılırım
Ben 12 yıldır özel hayatım yok kendime saygım yok işim yok hayatım yok hayatım
Üzüldüm senin adına
12 sene önce depresyona girdim ve hala çıkamadım
Bir psikayatriye gitsen fena olmaz
Diyorum ya gitsem de eve dönüyorum evde maşa gidecek yerim yok en son psikiyatris'e gittiğimde 7 ay oldu
Git sen de çözümü yok ki bunun
İşe falan girsen
Kendimi küçük görüyorum ezik görüyorum hangi işi yaparsan yap
Kurtulman gereken şey kendini ezik olarak görmen
Eziğim ama yalan değil. Çalışıp napicam? Ne hayalim var? Kendimi sevmiyorum hiç bir yerimi.
Böyle şeyler söyleme lütfen
Allahin verdiği şey sevilmez mi
Sevilmiyor demek ki ya ben kendimi beğenmiyorum hiç sevmedim anlatabiliyor muyum?
Anlıyorum seni ama psikolojin iyi değil anladığım kadarıyla
Hiçbir zaman iyi olmadı ki 12 senedir ne sosyal hayatın var ne başka bir şey var okul yok iş yok Arkadaş yok heves yok para yok başlamadan Hayat bitmiş oldu
12 sene gerçekten fazla bir süre senin adına üzüldüm
Ve Korkarım bir 12 sene daha geçecek böyle
Öyle deme ya :(
Hepsi yanlış ailede doğmak yüzünden
İlgilenmediler mi
Hayır. Başka aile de doğsan amcamin oglu gibi herşeye sahip olurdun
12 yıl bilgisayar başında olmaktan sıkıldmadın mı
Sıkılmadım demek ki ! Sıkılsamda başk bir hayat kuracak halim yok kendimi ve insan sevmem
Ee dizi falan izledin mi
Mastürbasyon bağimlisiyim genelde
Anladım yapma öyle şeyler
12 sene evdesin bilgisayar başındasin başka ne yapacaksin
Dizi izle ne bileyim yararlı programlar izle
Beni rahatlaticak ne varsa onu izliyorum müzik aklına ne gelirse ye iç yat işte kendini uzun zamandır zayıf görmedim 12 yıldır oda da hapis hayati
Beni anca başka biri çekip kurtarabilir
Zayıflık kolay diyetle ve sporla kolayca kilo verebilirsin
Hiç sanmıyorum çünkü aç kalamıyorum aç ve susuz kaliyorum kola bağımlısıyım midem doymuyor evden başka gidecek yerim olmadığı için de devamlı bu haldeyim kendini zayıf görmek imkansız sadece depresyona da çıktığında görürsün
Sana tavsiyem o zaman evde spor yap sweat uygulaması var eğer indirmek istersen
Saol
Rica ederim kendine dikkat et
Sağlığıma dikkat etmesem olmaz mi
Ona da dikkat et sen değerlisin
bir ben dğer vermiyorum işte