Onu çok seviyorum ama kesinlikle cevap vermiyor, ne yapsam bana geri döner?

Okadar çaresizimki ağzınızdan çıkacak 1 söze muhtacım ne olur bana akıl verin ALLAH aşkı için. Benim 3 senelik bir ilişkim oldu çok seviyordum oda beni seviyordu 1 hafta önceye kadar ağlıyordu gözlerimle gördüm. Neyse biranda bıçak gibi kesip attı beni ne aradı ne sordu ben bikaç defa aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedi. Beni sevdiğinden eminim facesinde bana sürekli laf vuruyor. Arkadaşlar bu durumda ne yapayım artık aramayım mı arayınca değersizleşiyor muyum ne yapsam bana geri döner gururum kırıldı ölüyorum ALLAHIM acısından hergün ağlıyorum bir deri bir kemik kaldım onu çok seviyorum ama bana kesinlikle cevap vermiyor ne olur bir cevap yazın. Birde peşinde dolaşan sünepe bir kız var
Güncellemeler
+1 yıl
bugün bayramdı öncelikle bayramınız kutlu olsun. Ben kendimi çok değerli görmüşüm demekki hatam olmadan 3 senem silinip atıldı bayram olmasına rağmen tek bişey yazmadı bende yazmadım.. Sabah kalkar kalkmaz kuran okuyup allaha yalvardım hakkımda hayırlıssını versin ama onu bana döndürsün kırılan gururumu onarmak içinde olsa .. kendinize iyi bakın cevap yazan herkese teşekkürler
Onu çok seviyorum ama kesinlikle cevap vermiyor, ne yapsam bana geri döner?