Benim onu sevdiğimi biliyor uzak duralım dedim ama duramadım ancak o da sık sık arıyor?

Aslan erkeği. Maziye dayanan bir arkadaşlık ve öpüşme sonrası bana adım atmaması sonrası biten arkadaşlık. Defalarca kovdum sonrasında helallik bahanesi ile yazdı aradı geldi belki de bahane değildi bilmiyorum. Ben hep aşıktım ona söyledim de zaten. Ama o bana o şekilde yaklaşmadı. En son yüne geliyorum dedi aniden geldi iş yerime konuştuk tamam dedim hakkım helal olsun ama artık git hayatımdan. Bana bir ton bahane sıraladı yok açık giyinmem yok eski sevgilimin tanıdık olması vs. Sevmiyorsun ben kabullendim yeter artık yapma bana bunu dedim hatta ağladım git diye. Kafamı karıştırıyorsun bana diyorsun ama sen bunu yapıyorsun dedi. Neyse seni affedemem gururumu çok kırdın dedim bizim dönüşümüz yok çünkü aen kafası karışınca giden bir adamsın sana nasıl güvenirim ki ben o yüzden yapma dedim. Ama insan olarak hakkımı da helal ettim af da ettim dedim gittim. Ama diyorum 10 yıllık arkadaşlık işte anladım kötüydü pişkolojisi. Sonra ben yazdım ona o günden sonra aramaya başladı nerdeyse her gün görüntülü arıyor beni hatta bu gün aradı açamadım sonra ben aradım yigeni ablası falan yanındaydı benimle konuşturlar vs. Bilmiyorum ondan uzak durmak istemiyorum ama bu davranışlarından umutlanmalı mıyım?

Benim onu sevdiğimi biliyor uzak duralım dedim ama duramadım ancak o da sık sık arıyor?