Annemle hic anlasamiyoruz beni sevmiyor.. :(

Merhaba ben 19 yaşında bir genç kızım dediğim gibi annemle hiç ama hiç anlaşamıyoruz bu senelerdir böyle 19 yaşıma gelmişim hala kavga paturtu gürültü hergün tartışıyoruz ve beni dövüyorr annem diye bise diyemiyorum sonunçta beni doğuran o ama biyere kdr susabiliyorum sonrasında bağırıyorum bende yeter bıktım diyee beni sevmediğini oda dile getiriyor bilmiorm içinden mi diyor ama diyo işte ta hamileyken beni istememiş aldırmak istemiş babam izin vermemiş doğum günüm de keşke doğmasaydın nolcak dedi bana çok ciddi bir şekilde :(( canım acıyor yaa sadece biraz sevsin ilgi göstersin istiyorum ama kızı yerine koymuyor ki beniiiiiii :'(..

artık o kadar çıkmazdayım kii dayanamıyorum içime ata ata kendime zarar verir oldum bir ara canıma kıymayı bile düşündüm o kadar yani ..

3 seçeneğim var ya kalıp boyun eyicem kaderime ta ki evlenene kadar ya kaçıp gidicem uzaklara kendime yeni bir hayat kuruçam ailemsiz .. ya da intihar edicem biliyorum çok günah ama dayanamıyorum artık çok zor geliyor herşey hayatı bana kolayştircağı yerde zindan ediyorr herşeyime laf ediyor babamda onu destekliyor hep hiç yanımda olmuyorr yapayanlızım bu hayatta :((( odamda çıkmak istemiyorum kapatıyorum kendimi kendime kelemiyorum her tarafım sızlıyor dövdüğünden değil sevgisizlikten yanlızlıktan :'(( şu an bile ağlıyorrum sevgiye muhtacım yaa çok kötüyüm lütfen yardım edin bana :(( ! bir akıl verin..
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize tek tek tesekkur ederim cok sagolun emin olun yardimci oldunuzz cok kotu durumdaydim butun gun agladim gozlerim sisti acamaz oldum sayenizde azcik olsun tebessum edebildim bundan sonra dua edicem ve yanli bir karar almadan benim icin en hayirli yolu secicem tekrar tesekkur ederim vaktinizi ayirip yardimci olmaya calistiginiz icin :)
Annemle hic anlasamiyoruz beni sevmiyor.. :(