Annemle hiç anlasamiyoruz istemiyor beni ne yapicam?

22 yaşındayım uni mezunuyum. Kpss den atanmaya calisiyorum. Annemle neredeyse hergun kavga ediyoruz. En basit sebeplerden bile kavga çıkaran bir tip annem. Çok titiz biri. Her tartışmamız da sürekli bi git artık başımdan. Senin yaşındakiler evlendi yuvasını kurdu. Ben hala senle uğraşıyorum bi rahat yok bana felan diyor o kadar üzülüyorum ki. Yani evde kendimi sığıntı gibi hissediyorum. Doğru düzgünce yemek felan yemiyorum, alışveriş desen yapmıyorum. Yapsam binde bir. Bunlarin hepsi kendimi siginti gibi hissetmemden dolayı. Sadece bi odada oturuyorum. Annem sürekli soruyor konuştuğun biri var mı felan diye. Yok diyorum anlamıyor. Amcamın eşi var kız benimle yaşıt evlendi. şu an 4 aylık hamile sürekli bana onu örnek veriyor. O kız her işin hakkından geliyor evlendi yuvasını kurdu sen hala bekle çocuk gibi. Ben sürekli sana mı bakicam böyle yeter felan diyor. Artık gerçekten doldum taştım. Evden kaçıp gidesim var. Bazen diyorum ölsem keşke...
Ne yapicam bilmiyorum. Her gün sinir stres olmaktan kendime zarar vermeye başladım. Keşke doğmasaydım..😔
Annemle hiç anlasamiyoruz istemiyor beni ne yapicam?