Annem beni sevmiyor ne yapmalıyım?

Gerçekten bu duruma kahroluyorum annem beni ortaokuldan beri sevmiyor şu an lise 2deyim. Ortaokulda bir erkek arkadaşım olmuştu ve onunla bulusmustum annemde yakalamıştı o günden sonra bana olan güveni yok oldu. Ortaokuldan sonra lisede de oldu ve onu da öğrendi düzgünce konuştu ama ben ayrılmadım çünkü sevdiğimi zannediyordum yine öğrendi ve çok kızdı annem zaten hiç arkadaşlarımla buluşmama izin vermezdi hep evde geçti hayatım sokağa bile çıkarmadı beni. Annem beni bir türlü sevmiyor bana güvenmiyor sürekli benimle kavga ediyor bana beddua okuyup Allah sana el kinamayacak şekilde ölüm versin ol senden kurtulayım diyor bir anne böyle der mi? Sınıfımdaki kizlar anneleriyle çok iyi anlaşıyor çok özeniyorum benim neden öyle bir ailem yok benim onlardan ne eksiğim var zaten dış görünüşüm çok kötü toplum içine çıkmak istemiyorum ama okul var işte yapacak bir şey yok babam eve bile gelmiyor bizimle konuşmuyor bizden nefret ediyor babam annemden daha kötü benimle alakasız. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum artık ölmek istiyorum hiçbir hayalim hiçbir isteğim yok tek istediğim ölmek üniversiteye kadar dayansam diyorum 2 sene ama annem üniversite kazanamazsin sen boşuna okuma falan diyor motivasyonumu düşürüyor bunu nasıl duzelticem ben moralimi çok bozuyor ayrıca bana küfür ediyor o****u gibi kelimeler kullanıyor ne yapıcam bilmiyorum
Annem beni sevmiyor ne yapmalıyım?