Annem beni sevmiyor ne yapmaliyim?

Annem beni hep dışlar hiç sevmez 4 kardeşiz / 4kiz benim bir kücügüm ve 2 büyüğüm var
adlarini şu an uyduruyorum
22 yaşinda Nur
19 yaşinda melissa
16 yaşinda elif (ben)
10 yaşinda sila
Annem melissa ve silayi çok sever, onlara kizim der öper birseyler alir bana enson nezaman kizim dedigini hatirlamiyorum Nur ablami hic sevmez hatta evlen senden kurtulayım demisti, Nur ablam iş yapmaz daginik dir ve cok yatar evde yatmaz Melissa ablam zaten calisir eve yorgun gelir, anneme hep cevap verir ama ennem onu cok sever en iyi arkadas gibilee derlesirler Sila kardesimi zaten cok sever o en kücügü ona kizim demesi öpmesini izlemekten kalbim agriyor artik

ve en sonda ben ben evde yardim ederim az olsa bile bir el atarim ama birgün yapmasam, sen bir boka yaramiyon benziye benziye Nur ablana benzedin birtanesinddn kurtulamadim öbürü geliyor söyler. Bana hic kizim demes hep kizar hic öpmes

birkeresine annem alisverisden gelmisti aksama dogru ben birtane çikolata aldim bana kizdi, sen herseyi bir günde bitiriyon pis bogazli söyledi

benden sonra Melissa ablam gidip kendisine 4-5 tane cikolata aldi , ona hahaha benim pandam dedi ve güldüler
ben anneme dedim ki , anne o yiyonce iyi ben yiyince öı kötü oluyor? O yiyebilir o yorgun calisdi sen herzamanki gibi bir bok yapmadin dedi

benim hep baska olmami istedi, bunun kizi böyle söyle yapti sen niye yapmiyon falan diyor beni hep kötüler arkadaslarinin yanina
ben daha kücügüm sevi hakketmiyormuyum ANNE?
Okulda herkes derdi ki
benim annem en iyisi falan filan
ben o anlar susardim," benim annem daha iyi" söyleyemedim
birkere kizim dese dünyalar benim olur keske annem beni ablam kadar sevse..
Annem beni sevmiyor ne yapmaliyim?