Annem beni sevmiyor ne yapmam gerekiyor?

Merhaba. Ben 20 yasindayim. Ailemle beraber yasiyorum, okuyorum. Babam vefat edeli 2 sene oldu. Babamla aramizda cok kuvvetli bir bag vardi ve iki senedir bunun bosluguyla yasiyorum. Annem calisiyor, kardesim 14 yasinda henuz. Ben babam vefat ettikten sonra anneme daha cok baglandim, yanindan ayrilmak istemedim, dertlerini dinlemek istedim, dertlerimi anlatmek istedim hep. Ama o ne bir kere bana derdini anlatti ne de benim derdimi dinledi. Cok yakin bir aile dostumuz var, kadin annemin yaslarinda. Surekli onunla beraber dalga geciyorlar benimle, yaptigim her seyle. Cogu seye yetismeye calisiyorum annem calistigi icin. Temizlik, yemek, alisveris her seye kosturuyorum. Annem her isten geldigi aksam ya o aile dostumuz bizde ya da biz onlardayiz. O da olmazsa aksam 7 den 12 ye kdar telefonda konusurlar. Baska arkadaslari da var tabii. Annem kardesimi de cok servest birakiyor. İstedigi saatte geliyor eve ve bir kiz cocugu. Ben bunlarin yanlis oldugunu dile getirdigimde ikisi de bagiriyor bana. Bizim bir sorunumuz yok sen kafayi yemissin bizi kisitlama sen seytansin gibi seyler soyluyorlar. Ben aksama kadar ikisinin de eve gelmesini bekliyorum ama kimse bir kelime bile etmiyor bana. Ve annemin telefonuna baktigimda baska bir aile dostumuzla iliskisi oldugunu gordum ve adam evli. Ben bunun yanlis oldugunu anneme soyledim. Ama bagirdi yine bana istedigimi yaparim karisamazsin diye yani ben her seyi icime atiyorum aslinda bi yol gosterir misiniz daha cook sey var

Annem beni sevmiyor ne yapmam gerekiyor?