Evet soru gayet açık.2 gündür aklıma geliyo ve mal gibi dolanıyorum ortalıkta.
EDİT:Yeni sevgili demeyin üstüne 2 tane yaptım ama yine bana onu hatırlatıyor..
EDİT:Yeni sevgili demeyin üstüne 2 tane yaptım ama yine bana onu hatırlatıyor..
Hatırlamamak derken, yeni sevgililerin oldu ama onu unutamadın yeri ayrıydı gibilerinden... öyle bir durum mu?
Öyle bir durumum olmadı hiç, hiç unutmadım ama yer yer olumsuz yer yer nötr duygularla anımsadım. Ben de böyle oldu.
Diğer türlüsünün olmasını istemezdim, o zaman çok fazla olmasa da acı verici olurdu sanırım.
Hayatıma yeni biri giriyo (o) 6 ay içinde belli bir süre sürüyo ve bitiyo bir şekilde ondan sonra üstüne sevgilin oluyo ama yine onu hatırlıyorsun,ama gelse birşeyler yaşamıyacağım aşikar.Ve üstüne üstlük tam aklıma gelmiyor derken an itibariyle aklıma gelmesi...
Ne kadar sevgili gelip geçse, her birinin yeri farklı oluyor. arada bazılarının veya birinin diğerlerinden daha baskın olarak anımsanması normal. Senin ki de böyle bir şey bence. eski bir anı gibi düşün geç en fazla, kendini düşünmeye verirsen, kendikendine aklını bulandırmış olursun, ki o kişi ile bir daha birşeyler olmayacağı durum da belli ise eziyet yapmaya hiç gerek yok..
Kelimeler kiyafetsiz şimdi ne yazsam bana zararı olcak dedim ama 10 kere yazıp sildim,yine hatırladım en iyisi gidip biraz içeyim...
Neyse kendime geleyim böyle biri değilim ben gören falan olcak rezil olcaz duruma bak.
Bir çok kişi değilim ki ben,o birçok kişide beni hep güçlü bilirler zaten.Böyle bir duruma düşçek adam değilim,ikili ilişkilerde kızlara pek değer veren biri değildim ilk defa bunda böyle oldu,neden oldu halen çözemedim,kimsenin arkasından üzülcek bir adam değilim ben.
Gökhan Türkmen nasıl şarkılar yazıyo,tripten tripe sokuyo adamı :/ Evet öyle oldu ilk ve son.
istersen 500 tane sevgili yap üstüne tamamiyle silemezsin,arada bir aklına gelir,bazen kısa süreli olur,bazen de uzun süreli..
Valla çivi çiviyi söker , hani sen 2 tane yapmana rağmen unutamamışın ayrı mevzu . O zaman sen gidip arkadaş ortamı yapıcaksın . bi süre rahat takıl etrafı pek önemseme. dertlerini dışa vur
tamamen insanın kendi kaşınması. yarım kalan hiçbirşey unutulmaz yarım kalmamıssa unutulur icinde kalan birşey olmustur.
Cevap
4Cevap
İnsan beyni öyledir ki 1 saat bile sevgili olsa birisiyle onu ömür boyu hatırlar, hiç sevmemiş olsa bile ki sen zamanında az da olsa sevmişsindir. Yani eski sevgiliyi hatırlamama gibi bir seçenek kimse için yok.
mümkün ama 2 günde olmaz o işler. hatırlarsın ama gittikçe belirsizleşir. back to the future daki resimler gibi olur zamanla
Unutmak diye birşeye inanmıyorum ben yokluğuna alışmak var..
Yokluğuna alıştım gelse birşeylere başlamam o derece yani.Ama 2 gündür aklıma gelmeside neyin nesi...
İyiçe vur,bu olmadı.
Biliyor musun o klipteki birlikte yaptıkları aktivelerin hepsini yaptım ben ona :(/
Hayır abi kız o kadarda güzel değil,yanında hep ben parlak kalıyordum,neyini bu kadar kafaya taktım,sevgiliyi değil güzel olan hatıralar heraldee..
Birinin ahımı tuttu acaba :/
Sevmek güzellikk gerektirmez sorularından anladığım kadarıyla dış görünüş çok önemli senin için ama tatlım hata yapıyorsun evet hepimiz için önemli ama sen fazla ön planda tutuyorsun hoş değil yani çok itici kılıyor bu seni soruna gelince belki de dediğin gibi birinin ahı tutmuştur ...
Herkes için önemlidir huy,çirkin bir arkadaşımla dolaştığım zaman niye ona değilde bana odaklanıyor kızlar ? Bu ayakları geçelim.Ben buna bir çok kez tanık oldum.Ahı tutana,ahtım tutsun...
Benim abarttığımı nereden çıkardın ki,reel hayatta beni tanımıyorsun bile..
ara sıra gelir aklıma üstüne yeni biride olmadığı için seni anlayamam muhtemelen
Demek ki hala onu seviyorsun.
Hayır sevsem yerimde duramazdımmm.
Unuttuğum gün hatırlamaya çalışırım.
Gitme demeye fırsatım olmadı dönme diyorum artık tavsiyem budur.
Oyuzden sevgili yerine 2 5 gun takil
bol bol tuvalete gir ne alaka deme bana güven
Hatırlamamak mümkün.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar