Eski sevgiliyi unutamıyorum?

Herkese merhaba bundan 3 ay önce 8 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım ayrıldığım günden beri hayat bana zehir oldu çalıştığım işyerinden atıldım çünkü hiç Bir şekilde çalışmadım sürekli kafama taktım kafam dan hiç gitmedi ve hala da gitmiyor ayrılma sebebimiz o benden daha iyi bir iş bulmamı istiyordu bende çabalıyor dum sürekli ama en son dedim bizim bi sonumuz olmayacağına ayrılmak istediğimi dile getirdim ve oda hemen kabul etti ama keşke demeseydim çok pişmanım onun öncesinde o benden defalarca ayrıldı ama genede bi şekilde barışıyorduk ben hemen ertesi gün pişmanlığımı ona söyledim ama kabul etmedi olmayacağını söyledi benim çok zoruma gitti bu durum bi akşam otururken tekrardan mesaj attım ve engelledi beni bende kendimi affettirmek niyetiyle evine gittim başka bir niyetim yoktu ailesi bizi bilmiyordu evine gidince annesi ve o şahıs açtı kapıyı gitmemi söyledi bana annesi yüzüme kapattı kapıyı ha haklılar mı haklılar neyse ben çıktım ordan evime geldim tekrardan ertesi gün beni abisi aradı beni benden şikayetçi olacağını söyledi açıkçası bu durum beni hiç korkutmadı beni korkutan tek şey ailesiyle arası kötü olması ama bunların hepsini sevdiğim den dolayı yaptım halada çok seviyorum yani arkadaşlar çok uzun yazdım bu iş tekrardan nasıl olur nasıl barisabilirim ailesi bana çok sinirli ama ben onu hala çok seviyorum yaşım 23 yani liseden beri beraberdik.
Eski sevgiliyi unutamıyorum?