“Madem güzel hatırlayacağım, neden ayrılalım” mantığıyla düşünen çok insan var. Öte yandan her şeye rağmen anılarına saygısı olduğu için eskiye güzel bakanlar var.Tüm yaşanmışlıklara, belki kırgınlıklara rağmen hayatından çıktığımız insanı güzel hatırlamak mümkün müdür?
Evet, güzel hatırlıyorum. Adana'ya az çağırmamıştı. 😄 İyi bir insan olarak hatırladım, hatırlayacağım. Hiçbir şey de hissetmiyorum. Kötü bir şekilde ayrılmaya ne gerek var? Geri dönmek istediğinde ona olan inancım kalmadığı için istememiştim. Güzel bir şekilde konuşarak olmayacağını anlatmıştım. Hala arada şansını dener, lakin aramızda kötü şeyler geçmedi.
Ben mümkün goremiyorum çünkü terk edildim ve hâlâ yüzsüz gibi pesimdeydi hiç unutamicam hayatıma bakamicam ve her yazdığında onunla olacağımı düşündü ama son yazdığında fena bozdum onu. Seni unuttum benim artık bir hayatım var ve çok mutluyum istersen hayatına birini alabilirsin dedim sahte nişan olayı var o gerçek sanıyor mutluluklar dâhi demedi ve fazlasıyla koyduğuna eminim. Sadece tek bişey biliyorum o kendinden başka kimseyi sevmedi ve hayatımdan çıktığı için şuanda çok mutluyum , umurumda dahi değil artık. İleride birgün ciddi ilişkimi ortak arkadaş aracılığıylada öğrenecek kafasını bol bol duvarlara vurur artık
Kendim için söylersem hepsi sevgililik kadar ileri olmamakla birlikte bir şeyler paylaştığım karşı cins için bazısını iyi hatırlıyorum bazısına ise vicdanın kadar ömrü olsun diyorum. Bu tamamen nasıl muhatap olmayı kestiğine bağlı , iyi bir birliktelik yaşadıysanız neden kötü hatırlayalım ki?
Mümkündür. Her bitiş kanlı bicakli olmak zorunda değil. Öyle olsa bile bizim dikkat etmemiz gereken nokta aci-tatli yaşanmış hatıralar olmalı. Kişilere kin beslemenin anlamı yok. :)
Tabi ki de mümkün. Sonu kötü bitti diye tüm hikayeyi kötülemek doğru olmaz. Önemli olan hikayenin sonu kadar giriş ve gelişme bölümü de. Güzel günlerdi diyebilmek lazım öyle zamanlarda.
Her ilişki kötü bitmek zorunda değil bence. Anlaşmazlık olur, bazı ters gelen durumlar olur konuşulur ve bitebilir. Ama bu onun iyi biri olduğunu değiştirmez. Sonuçta bir kişi bütünüyle iyi ya da bütünüyle kötü olamaz. Bu sayede de iyi hatırlamak imkanı vardır. Düşünür güler geçersin, "Ne günlerdi" diye.
9 yıllık çıktığım vardı. Ben askerdeyken beni aldatıp evlendi. Ama yine de aramızda kötü bişey olmamıştı o 9 yıl boyunca o yüzden saygı duyuyorum o ilişkiye. Sadece zengin birini buldu diye gitti.
Düşmanım değil sonuçta. Yardıma ihtiyacı olsa düşünmem yardım ederim. Ayrıldıktan sonra iki yabancı tanışıklığı olmalı. Artık gönül gözü ile değil insanlık gözü ile bakılmalı o insana. Tabi kimin nasıl ayrıldığına da bağlı.
Tabi mümkün ilişki bitti diye bir taraf çok kötü olmak zorunda değil. İnsanlar her zaman birbiriyle anlaşamayabilir bu hayatın akışında normal olan bir durum, kimse ayrılmak için sevgili olmaz ama bazen zıt görüşler çiftleri ayrılığa iter.