Herkese merhabalar.
Kafam çok karışık. 6 yıldır evliyim. Ama uzun süredir mutlu değilim.
Eşimle anlaşamıyoruz. Evlenmeden önce çok iyiydik onunla gerçekten mutlu olacağıma inanmıştım. Koskoca hayal kırıklığı oldu benim için.
Yıllar öncesinde bir sevgilim vardı. Ve öyle bir zamanda karşıma çıktı ki ona tutundum. Gözlerimin içi gülüyordu ismini andığımda bile.
Sonradan beni üzen şeyler yaptı. Uzunca anlatıp yine o günlere geri dönmek istemiyorum. Ayrıldık bitti.
Ama sürekli beni arayıp ikinci bir şans istedi özürler diledi kafam güzeldi ne yaptığımı bilemedim dedi. Yüreğim dünden onu affetmeye hazırken (çok aşıktım) aklımı dinledim şans vermedim.
Bir süre sonra yelkenler fora oldu. İkinci kere barıştık ama kısa sürdü. Bana karşı bu sefer hatası olmamıştı ama gururuma yediremedim bana hata yapan birisini affetmeyi...
Geçmişte boyleydik. Eşimle tanıştıktan sonra hiç aklıma gelmedi evlendik yine aklımda yoktu.
Eşimden sevgi görmeyince, bnmle sohbet bile etmeyince , bir kere bile desteğini görmeyince hiçbir konuda. İstemsizce o kişi aklıma geliyor. Ve geldiği gibi gitmiyor da..
Sürekli aklımda yemek yerken bile eşimin yüzüne bakarken bile içimdeki ses o olsaydı şimdi sohbet ederek gülümsemek yerdik diyor. Çok acı çekiyorum.
Evlisin bunu nasıl yaparsın vs demeyin yaptığım bir şey yok adamla hiç konuşmadım bir araya gelmedim ama kalbim deli gibi onu istiyor. Aşık mıyım? Yoksa eşimden sevgi görmüyorum diye mi böyle aklım ona gidiyor?
Bi anda aklıma gelince kalbim hızlı çarpıyor. Sevgili olduğumuz zamanlardaki gibi..
Bana hata da yaptı ona guvenmiyorum da aslında peki bu içimdeki ona karşı sevgi mutluluk neyin nesi?
Neden çıkmıyor aklımdan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer