istediği herneyse benden çıkar sağlamamasını sağlayacağım.herkese iyi geceler
Nasıl güvenebilirim? Samimi cevaplar yazın lütfen buna ihtiyacım var
istediği herneyse benden çıkar sağlamamasını sağlayacağım.herkese iyi geceler
arkadaşım öncelikle pek fazla umutlanma. anlattığın şeyden her ne kadar zihnimde bir holywood filmi canlasada gerçeklik payı çok yüksek. Peki nedir o gerçeklik? söyleyim. kız senin yanında seninle eğleniyor olabilir. bu da senin dediğin gibi kendi egosunu tatmin ediyor olabilir. Fakat seni sevgiliden ziyade yanında serbestçe gezen istediğini yapan biri olarak tanımlandırıyor olabilir. çünkü bu tip insanlar çevresinde hep kendine benzer insan olduğu için sıkılırlar. e tabiki senden de sıkılır fakat durum senin saflığından kaynaklanıyor. Ama emin olabilirsin ki sen ona açılsan ve hayır cevabı alsan senin dünyan yıkılır fakat onda bir oynama olmaz. üzülmüş taklidi yapar. tabiki kızı tanımıyorum fakat bi an zihnimde bu şekilde bir hatun profili oluştu. bence sen de eğlenmene bak.
şu an içerek yazıyorum tüm samimiyetimle içimdekileri dökmek için bu gerekliydi.
çevrede "efendi","dürüst" diye beni tanımlayan çok kişi var benim için fakat kızla dolaşmamı istemeyen çok arkadaşım var.kızın kolay kolay benden sıkılmayacağını söyleyebilirim,ve sürekli bi yerlere ve ortak aktivitelere çağırıp duruyor.kurtulmazsam bağlanırım hissi oluşuyor.(bir kızla keyf çatacak biri değilim :( ) off off
bağlanırsan yanarsın dostum. bağlanma. ama biliyorum elinde değildir bağlanmamak. o yüzden mantıklı olmaya çalış. duygularını mantıklarınla bastırmaya çalış fakat içki içerken mantık insana cazip gelmez duygusal olur. ne söyleyim içinden geleni yap o halde.
haklısın dostum teşekkürler ilgin için...terslerim kızı elbet bırakır (içince saflar daha mantıklı düşünüyor :D )
çık üstad çık 1 kere sağlam bi darbe ye ondan sonrakilerde aklın bi çalısıo bı fırlama oluyosun bı tecrübe artık sittim sene kımse kandıramaz saflık maflık gıdıo ;)
hayırlısı be gulum dıyesım geldı..uff zaten ılk cumlen benı bıtırdı allah yardımcın olsun ne dıyelım.
biraz daha açıklayıcı olsan daha iyi olurdu
sadece sana değil etrafındaki herkeze öyle davranıordur. yapısı o
bana karşı aşırı derecede samimi davranıyor.
Cevap
7Cevap
yollu ve bide egoluysa dostum boşver.Bazı kızlar sırf sen ona teklif et die böyle yaklasırlar sonra derler ki " aaa sen benim arkadaşımsın ama " pehh işte burda egolarını tadmin ederler anladın kapiş ;)
Az çok kendimi gördüm sorunda. Yorum yapmaktan filan vazgeçtim aklıma gelsin diye. Kusura bakma.
ben kızın sana karşı birşeyler hissetiğini düşünmüyorum
güvenme. kısa ve net. üzülürsün.
haklısın galiba ne yapmalı ?
o kız gerçekten seni istedigi için sana yaklasmıo. egosunu tatmin etmek istio dkkat et.. ve bnce eger onunla bşeylere baslarsan bile güvenme mesafeni koy.. taviz verme hcbiseyden.. ama en dogrusu ondan uzak durmak. boşswer bnce... sen daha iyilerine layıksındır..
teşekkür ederim iilgin için
rica.
kesnlikle hayırr :S o kızlı yollu :S üzgünüm
haklısın sanırım
:(
ve tabii mahallenin çok bilmişi eksiktii...
Kavun değil ki koklayıpta anlayasın tecrübe edinmen lazım başından kaç kez geçmiş gözünü aç biraz.
bence de durum sakat sen helal süt emmiş bir köy kızı bul sen de rahat et O da rahat etsin :)
O kızdan hayır gelmez bana sorarsan
Benim gibi yılan olacaksın olum.
uygundur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar