Benim annem 2017 de telefonundan hiç ayrılmazdı bir gün bakayim dedim bu mesajlar (resimleri yeni çektim hala duruyor) ki fake hesap altında niceleri diçeksiz ki babana niye demedin beni tehdit ederdi ya da numara yapardı en kötüsü benim ağzımla konuşurdu kaç erkeğin cinsel organını resmi vardı bildiniz peribacaları , bu yıl oldu evledim artık evde değilim lakin hep aklımda gene yapıyormu diye güvenemiyorum gerçi bunları göstersem ben bilmiyorum der geçer anneme güvene bilir miyim
Canım benim ya.. Üzücü ve yıkıcı bir durum. Kimi insan aklını başına devşirip durulur da kimi insan durulmaz devam eder. Güven konusu meçhul, sana kalmış
Kendi kendini tatmin ediyodur, erkeklerin dedikleri hoşunada gidiyosa bi daha yapabilir... kendim için konuşuyorum, evlilikten sonra sosyal medyaya karşıyım olursada ortak hesap olur
Onuda yaşamadan bilemezsin, şüphe seni yiyip bitirir... bence takma kafana, yaşamadan hiçbişeyi göremiyoruz... annen yapıyo diye bu eşinin yapıca anlamına gelmiyo
anladım. o yaşlar genelde menopoz yaşları. kadınlar yeniden kadınlığını hissetmek ister. annende onu istemiş sanırım. erkeklerin onu arzulaması hoşuna gitmiş
Belki baban onu tatmin edemiyordur o da bu şekilde kendini tatmin etmeye çalışıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanalda seks yapan çok evli kadın var annen gibi. Ben çok takıldım ve sekse açlar. Penis konusunda haklısın çok fazla merak edip kocasıyla kiyasliyorlar