ben açıköğretim düz lise okuyorum üniversiteye gidebilirmiyim bitirdikten sonra ve örgün eğitim olurmu üni ? üniye gitmem için düz veya meslek lisesi fark edermi
Cevabın nedir?
açıköğretim lise veya üniversite önemli olan lise ve üniversiteden sonraki sınavlar. Sınavı geçersen üniye gidersin. Açıktan üni bile okusan kpss den geçince mesleğe başlarsın. Mühim olan sınavı geçmek o okul bu okul zorunluluğu yok. Ve okulda öğrenciler birşey ögrenmiyor sınavdan da korkma yani. Sen derslerine çalış sınav yaklaşınca dersaneye gidersin daha iyi olur
30 Yorumla
hiç bi farkı yok norma düz liseden.yapacağını yine yaparsın.ama sana tavsiyem mesleki açık lise seç.daha rahat olur ilerisi senin için.zaten bölümleri hiç te azımsanacak gibi değil.uygulama derslerini okullarda veriyolar hafta sonları ya da akşamları.işine de engel olmaz
00 Yorumla
+1 yıltabikide ben şu an acıktan lıseyı okuom ve unıye gıtmek ıstıyorum sende acıktan lıseyı oku ıns gıdersın sınavları cok kolay
02 Yorumla- +1 yıl
valla ben daha gıtmedım yarın falan gıtmeyı dusunuyorum acık ögretım sıtesıne gır ve ıs takvımı var orda hersey yazıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Ben Açık öğretim düz okuyorum. Düz Liseden Meslek Lisesine Geçsem Hafta Sonu Okulda Dersler Oluyor O Derslerden Kredi Veriyorlarmış Bende Hızlı Bitirmek İçin Meslek Lisesine Geçmek İstiyorum? Ancak Lise Bittikten Sonra da Lisans Yerleştirme Sınavlarına Girebiliyormuyuz?
10 Yorumla
+1 yılben lise ıkıncı sınıfta kaldım dıstan okuyorum alanım yok sınafa hala hıc gırmedım derslerımı sectım ocak ayında sınaflara gırecegım ve 66 kıredım var kac yılda bıter acık lıse ve okulu bıtırınce unuversıteyı normal bı sekılde okurmuyum ıcten okurmuyum
11 Yorumla- +1 yıl
dişarıdan okuyunca görevli veya her hamgı meslek sahıbı olabılırmıyız
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyok hiç fark etmez açık liseden mezun ol daha sonra öss sınavına giderek örgün bir üni ye gidebilirisin şimdi her yer üni doldu 2 yıllık bi yere rahatlıkla gidebilirsin biraz da çalışarak tabi...
10 Yorumla evet okuyabilirsin ben açık öğretim lisesini bitirdim şimdi afyon kocatepe üniversitesini kazandım ve pazar günü gidiyorum artk
07 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar Şu an bende acık duz lısede okumaktayım 22 ouanım var asker egıddıgım ıcın yarım kaldı duz okumak daha ıyı onunuz de daha cok bolum ve ıkan var meslekte tek bir artısı var oda bolum derslerinden gelen puan calısanlar ıcın biraz sıkıntı olabılır ama dıger turlu duz daha mantıklı
- +1 yıl
Merhaba uzun zaman oldu ama bir sorum olacakti Tasdikname ile duz AOL den mezun olanlar ozel veya orgun universite icin sorun yaratir mi? Ablam Tasdikname ile geri donemezsin diye biliyorum diyor ama kafamda takili kaldi sormak istedim.
Ben aciktan okuyorm kultur merkezine bagliyim ama meslek lisesine gcmek istiyorm gecebilirmiyim ve ack meslek lisesini okursam eyer uniwersiteye sinavsiz gecis yqpa bilirmiyim ama uniwersiteyi ictn okumak istiyorm hafta snu hafta ici frk etmez olurmu
00 Yorumlaevet geçme sanşsın varmış 2 yıllık için sonra 4 yıllık yaptıra biliyor musun tayyip amca öyle olsun demiş
30 Yorumlafark etmez bende acık düz liseye yazılmıştım sınavlara girmedim :)
00 Yorumla
+1 yılBEN ACIK ÖGRETİM BÜRO BOLUMUNDEYIM UNUVERSİTEYI SIMDI OKURSAM ACIKDANMI OKUYORUZ YOKSA ICERDENMI?
00 Yorumla
+1 yılgidebiliyorsun sıkıntı yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet üniveristeye gidebilirsin
01 Yorumlaevet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgidimezsin sanırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Açıköğretim düz lise okursam üniversiteye geçebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat