• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sarışın erkeklerin şansı..

ByAti
ByAti Takip Et
Xper 2 Yaş: 45
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sarışın erkek(ler) daha az mı çekici sizce?Sarışın biri olarak kızlardan bu tip yorumları duydum.Genelleme yapmak doğru değil ama bayanlara göre bu durum nedir?
Sarışın erkeklerin şansı..
Nedir Soruları Erkek Soruları Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Servers21
    Servers21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Türk kızları aslında sarışın sever renkli gözlere bayılırlar fakat ülkemizdeki sarışınların genetik olarak diğer dünya devletlerindeki sarışınlardan çok daha alt seviyede olması nedeniyle dudak burun ve kaş yapısı genetiğinden vb. İskandinav ve alman kökenli erkeklerin bu konularda çok daha iyi olmasından ve hayli tabi sarısın olmalarından malesef bizim türkler burada kıyaslama yapılarak alçaltılıyor halbuki sarı bir renktir en azından orta derecede bir sarışın üst düzey bir esmerden daha yakışıklıdır adamın saçının kaşının rengi var abi ne boş yapıyosunuz burda dünyada kaç milyar esmer var biliyor musunuz nadir olan daha güzeldir keşke sarışın olabilseniz

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AşkperessT
    AşkperessT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

Sarışın seven kızlar çoktur ya niye öyle diyosun. Sarışın da karizma vardır bi kere bırak bütün kızları. Sen sadece seni sevecek kıza bak, gerisi yalan.

1
    3 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Haklısın tabi.Yani genel olarak merak ettim hocam

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

sarışın erkeği (kadın) seveni çok olması mesele değil benim gördüklerim sarışınlar kendi çapında çirkin bir kızla çıkabilyo davul bile dengi dengine meslesi

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

sarışın erkeği (kadın) seveni çok olması mesele değil benim gördüklerim sarışınlar kendi çapında çirkin bir kızla çıkabilyo davul bile dengi dengine meselesi

Yorumla
  • pandalarneredeianfor
    pandalarneredeianfor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

O kızı al yüksek yerden at. Sarışın erkek dedin mi duracaksın. Hele ki Slav veya Finliyse bakarken heyecandan ölebilirsin bile.

3
    2 Yorumla
    • vortexx_
      vortexx_
      +1 yıl

Slav ve finliyi boşver Türkiyede sarışın yok mu

Yorumla
    • vortexx_
      vortexx_
      +1 yıl

(bu arada esmerim ben😂)

Yorumla
  • defne-555
    defne-555 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

ben sarışın seviyorum erkeklerde

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

4

Cevap

• aaskk
    aaskk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

benım tercıhım esmerleer ama sarısınlar hep cırkın dıye bırsey yok ne sarısınlar gordum Allahım Allahım :D

1
    3 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

:D

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

kardeş rusyada slavlarda yugoslavlarda sscb ile bağlantılı her ülke kültürü yetiştirilmesi ve genelde günessizlikten dolayi esmer uzun boylu (1.80-1.86 arası kadından uzun deve gibi olmayan ideal boy) zayıf (güç ve hız demek ingilizler ve abdlilerin aksine vicut gelistirenler veya hafif kaslı erkekleri bunlar sevmezler ruslar ve slavlar yaptıkları şeyleri abdnin zıttı olarak yapıyolar) sever mesela sarışın justin bieberın ilk şarkısımı neydi baby baby diye şarkısı vardı o şarkıyla ezik kezbanlara güven verdiği için hani kezbanlar bu bana bakar zihniyetine geçtiği için bunun için justini seviyolar mesela sarı çakma best model 1. si derin devletin alt katmanlarından mason (ülkemiz kaynıyo) bir arkadaş bihter sahneleri ve kendini efendi gösterdiği için 0 km beyni olan zevksiz kezbanlara kendini beğendirebilir yani kasa tipsiz ingiliz abd yahudiler bakıyo estetik olursalar bir halta benzeyebilir ama istinalar kaideleri bozmaz rus slav ve yugoslavlar vb... de esmer sever kime göre deriz

Yorumla
    • Alekaidat
      Alekaidat
      +1 yıl

@ibrahida zuahahahahha beben yazdıklarına bak. Seni niye şikayet etmiyolar nasıl katlanıyolar sana aq? Kıvanç’ı yolda görse altına sıçacaksın burda erkeklik taslıyosun Allah anana babana sabır versin. Yaşına 26 yazmışsın gerçekte kaç yaşındasın 15-16 falan mı ya aveli

Yorumla
  • gobeklisevdos
    gobeklisevdos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

kumral tercihim. yani gerçekten kumral tercihim evleneceksem kumral olacak. çocuğum bana benzesin ben gibi kumral olsun garantiye alalım :D sarışınlar itici geliyor çünkü hayatımda hep salak sarışınlardan çektim sarışın bir sevgilim olsun istemezdim :) 1 yıl olmuş soralı ama yeni gördüm cevap vermezsem çatlardım :D

0
    0 Yorumla
  • begonyaa
    begonyaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

ben genelde sarışın erkeklerden hoşlanmam. bi çok arkadaşımda böyle düşünüyo. ama sapsaarı saçları ve masmavi gözleriyle dünya tatlısı bi erkek yeğenim olunca bütün düşüncelerim altüst oldu:)

1
    4 Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

bakalım büyüdüğü zamanda öyle diyecekmisin...

Yorumla
    • begonyaa
      begonyaa
      +1 yıl

derim derim.. benim yakışıklım bitane:) ölürüm onun o boncuk gözlerine sarı kafasına:)

Yorumla
    • kıllıerkek
      kıllıerkek
      +1 yıl

kızların adına niye konuşuyorsun bende genelde kumral istediklerini duyuyorum kızların

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

o civcivmi? pardon o büyüyünce karıya döncek.

Yorumla
  • gülümse34
    gülümse34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

sarışınlar her zaman 12585879476348749695709347697958 adım öndedir.

2
    2 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

sarışın kadınlar iyi ama sarışın erkekten bir halt olmaz

Yorumla
    • Muhammed4721
      Muhammed4721
      +1 yıl

@ibrahida hangi konuda dedin bilmiyorum ama her konuda herherzaman heyerde seninle kapışma ya varım senin gibi zeka yi ve adama ligi bir renge bağlayan boş insanlarla konuşmamak lazım ama kasindin ya Veledi seni

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben dogal sarisinim esmer erkekler cekici geliyo mesela kisiden kisiye degisir insan kendinde olmayani istermis bide :)

1
    4 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Aynen bu olay bende de aynı.Sarışın kızlar ilgim olmadı sayılır..Aslında tabi güzeller ama..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen cekici gelmiyolar banada sarisin erkekler erkek dedigin esmer olucak diyesim geliyo :D

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Yinede deme sen :) yerin kulağı vardır..Bir sarışına kaptırırsın..Ondan sonra sarı-sarı.. :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet hep buyuk konustugum basima gelir zaten :D ama sarisin renkli gozlu bir kizim olsun istiyorum oylede sarisin bulmam lazim olmuyo yani :D

Yorumla
  • candypink
    candypink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

En çok sarışınlar çekicidir bana göre :D Sarışın erkek candır :D

0
    5 Yorumla
    • azeriserkan
      azeriserkan
      +1 yıl

sarsin kadinda candir

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

sarışınlar karı olmuyomuydu

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

kardeş rusyada slavlarda yugoslavlarda sscb ile bağlantılı her ülke kültürü yetiştirilmesi ve genelde günessizlikten dolayi esmer uzun boylu (1.80-1.86 arası kadından uzun deve gibi olmayan ideal boy) zayıf (güç ve hız demek ingilizler ve abdlilerin aksine vicut gelistirenler veya hafif kaslı erkekleri bunlar sevmezler ruslar ve slavlar yaptıkları şeyleri abdnin zıttı olarak yapıyolar) sever mesela sarışın justin bieberın ilk şarkısımı neydi baby baby diye şarkısı vardı o şarkıyla ezik kezbanlara güven verdiği için hani kezbanlar bu bana bakar zihniyetine geçtiği için bunun için justini seviyolar mesela sarı çakma best model 1. si derin devletin alt katmanlarından mason (ülkemiz kaynıyo) bir arkadaş bihter sahneleri ve kendini efendi gösterdiği için 0 km beyni olan zevksiz kezbanlara kendini beğendirebilir yani kasa tipsiz ingiliz abd yahudiler bakıyo estetik olursalar bir halta benzeyebilir ama istinalar kaideleri bozmaz rus slav ve yugoslavlar vb... de esmer sever kime göre deriz

Yorumla
    • Alekaidat
      Alekaidat
      +1 yıl

@ibrahida soruya bak verdiği cevaba bak. Sen kız eline değmişsen ben de bir şey bilmiyorum. Kesin oturmaktan göt kılı sararmış asosyal veledin tekisin ve burda sabah akşam sarışın bokluyosun. Allah kimseye cahil özgüveni vermesin veledin yazdıklarına bak fjfkfjkf

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

@Alekaidat kes. sen hesabı yeni açtın. beni tanımassın, belkide tanırsın. bilgiyi yaymak için kopyala yapıştır, yapıyorum.

Yorumla
  • sirine92
    sirine92 Takip Et
    +1 yıl

benim bir kiz arkadasim sarisinlari beyendigini söylüyor ama sevdigi kisi esmer cikdi :))) Pek emslerliye sarisinliya bakmiyor sanirim

0
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

baya bakıyo çünkü esmerlik ultra değerli

Yorumla
  • adımyok
    adımyok Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

sarışınn ve kıvırcık erkekler evet pek hoş gelmiyo banada

0
    1 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

kıvırcık değilim Allah'tan :) +1 öndeyiz

Yorumla
  • radres333
    radres333 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

sarışın - kumral bir erkek olarak , siyah saçlı esmer - kumral bayanlar çekici geliyor. Zıt kutuplar birbirini çeker misali :)

0
    0 Yorumla
  • buramakadargeldi
    buramakadargeldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Şimdi...Sarışın var sarışın var o sarşın eger yakışıklı ise esmerin, yanında adı olmaz bnce... :)

0
    3 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Yani..Yakışıklı da olsa sarışın (ben yani) esmerin yanında fıss mı :)

Yorumla
    • buramakadargeldi
      buramakadargeldi
      +1 yıl

yook. esmer onun yanında fıs :D

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

He ok.:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana göre esmer bayanlar sarışınlardan sarışın erkeklerde esmerlerden hoşlanıyor gibi tabi her zaman değil de ... Bende sarışın seçiyorum ama herkesin bir kısmeti vardır :)

1
    0 Yorumla
  • ohooo_o
    ohooo_o Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kızı çekiciyse erkeğide çekicidir.aptal sarışın olmak için kız olmak şart mı peki?

0
    2 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Benim ablamda sarışın ama aptal değil, bu teori saçma

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

genelde sarışınlar arkadan iş çevirir ve kadına benzedikleri için geri planda kalır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bizzat tecrübeyle sabit. kızlar sarışın erkeklerden hoşlanıyor.

1
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
  • pixiekenzie
    pixiekenzie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

sarisin erkek tatli ama esmer erkek cekici oluyo bana gore :)

1
    2 Yorumla
    • azeriserkan
      azeriserkan
      +1 yıl

sarsin kadin tatli esmer kadin cekci

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
  • jojemm
    jojemm Takip Et
    +1 yıl

üstüne alınma mutlaka yakışıklısınıdır..ama ben esmer kara kaş kara göz falan daha çok çekici buluyoum

0
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
  • Alexandrav
    Alexandrav Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Bütün sarışınlar yakışıklı olacak diye bir şey yok.. yüzü saçıyla uyumlu ise hoş olabilir.

0
    3 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

sarılar esmerlere göre çok geri planda kalıyo sarı olması bile çok büyük kusur

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

kardeş rusyada slavlarda yugoslavlarda sscb ile bağlantılı her ülke kültürü yetiştirilmesi ve genelde günessizlikten dolayi esmer uzun boylu (1.80-1.86 arası kadından uzun deve gibi olmayan ideal boy) zayıf (güç ve hız demek ingilizler ve abdlilerin aksine vicut gelistirenler veya hafif kaslı erkekleri bunlar sevmezler ruslar ve slavlar yaptıkları şeyleri abdnin zıttı olarak yapıyolar) sever mesela sarışın justin bieber kızın ilk şarkısımı neydi baby baby diye şarkısı vardı o şarkıyla ezik kezbanlara güven verdiği için hani kezbanlar bu bana bakar zihniyetine geçtiği için bunun için justini seviyolar mesela sarı çakma best model 1. si derin devletin alt katmanlarından mason (ülkemiz kaynıyo) bir arkadaş bihter sahneleri ve kendini efendi gösterdiği için 0 km beyni olan zevksiz kezbanlara kendini beğendirebilir yani kasa tipsiz ingiliz abd yahudiler bakıyo estetik olursalar bir halta benzeyebilir ama istinalar kaideleri bozmaz rus slav ve yugoslavlar vb... de esmer sever kime göre deriz

Yorumla
    • Alekaidat
      Alekaidat
      +1 yıl

@ibrahida ya özürlüsü her yere kopyala yapıştır yapmış fjfjjfdj. Senin ten rengine enlemesine giriyim ya sokak çocuğu kılıklısı. Veled esmerlerin üstün ırk olduğunu falan iddia ediyo şaka gibi ya. Ananın babanın ne günahı varmışta senin gibi bir evlatları olmuş senin eline telefon veren firmayı seveyim kılığını siktiğimin karası

Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

ben açık kumralları ve sarışınları daha çok beğeniyorum

0
    1 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
  • purplove01
    purplove01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Sarışın erkek 1-0 önde bence.

1
    4 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

ha şöyle yahu pozitif bir yorum işte :)

Yorumla
    • purplove01
      purplove01
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • azeriserkan
      azeriserkan
      +1 yıl

sarsin kadin 1 -0 onde

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
  • çekingen
    çekingen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Esmer ve kumral erkekler aynı kategoride yer alır.

1
    0 Yorumla
  • Beren34
    Beren34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bugun de bu soru sorulup duruyor arkadasım arama yapsanıza azıcık

0
    7 Yorumla
    • lipsvash
      lipsvash
      +1 yıl

ben de 5 saat onceki soru sandim ya :) demek yine sorulmus

Yorumla
    • Beren34
      Beren34
      +1 yıl

Aynen inadına ESMER ulan :D:D

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

O soru kızlar için soruldu..Aynısı sorulduysa 20 kişi neden cevap yazmış ya ?

Yorumla
    • Beren34
      Beren34
      +1 yıl

20 kişiye sorsana ?

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Bu sorunun bugün kaç defa sorulduğunu sormadım ben..Sen benim için bir ara olmazsa.Varsa benden önce açan biri bu konuyu haklılığını kabul edicem.

Yorumla
    • Beren34
      Beren34
      +1 yıl

Bi tek ben demiyorum ama yorum atanda olmus görmüyormusun kabul et etme o benim sorunum değil

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

ben konu açmadan önce baktım tatlım konulara.Sadece sarışın kızlara yönelik açılmış bir konu vardı.Bak benden sonra biri aynı bu konuyu açmış üstelik soran kişi esmer bide..En azından ben kendimde böyle olduğu için merak ettim sordum.Bu konu yoktu. Ayrıca senin kendini haklı çıkarma sebebinde benim problemim değil.Sana davetiye mi gönderdik gel buraya yaz diye.?

Yorumla
  • Zenava
    Zenava Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 46%
    +1 yıl

Kızların zevkine kalmış :)

0
    2 Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
    • Muhammed4721
      Muhammed4721
      +1 yıl

@ibrahida lan ya heryerde aynı yorumu yapmissin amacın ne ya Veledi sarisinim ve senden daha delikanliyim bunu da her yerde kanitlamaya hazirim

Yorumla
  • bakan
    bakan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

18 yaş altı sorusu gibi olmuş.

0
    3 Yorumla
    • Bandist
      Bandist
      +1 yıl

+18 beyefendi soru nasıl olmalıydı +18 haline getirip acıklayabilr misiniz

Yorumla
    • bakan
      bakan
      +1 yıl

Bandist 18 yaş altı olduğunu itiraf etti.

Yöneticileri göreve davet ediyorum.

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

18 yaşımda soracak yer bulamamıştım.Ancak bugüne nasip oldu..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hic farketmez benm icin sarisin esmer zenci asyali

1
    5 Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Bu ne yaa..Şantiyeye amelemi arıyon :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hahaha sadece ayrim yapmiyorum hepsi insan sonucta belli olmaz yani kimden hoslanicagim .D

Yorumla
    • ByAti
      ByAti
      +1 yıl

Güzel tabi ki düşünce.Bunu da her kız söylemiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet kesinlikle

Yorumla
    • ibrahida
      ibrahida
      +1 yıl

Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sarışın erkeklerin şansı..
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Şöyle koç burcu laz sarışın erko yok mu ayoll? 5 cevap verildi
Çarpık dişli erkeklerin şansı var mı? 8 cevap verildi
Bir mekanda hangi erkeğin kızlar konusunda şansı fazladır? 9 cevap verildi
Sizce hangi erkek daha karızmatik kel esmer sarışın kumral kıvırcık.. 13 cevap verildi
Erkekler çok şanslı cokkkkk? 15 cevap verildi
Yakışıklı erkeklerin şansı yok mu? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨