Yakışıklı ağır başlı
Boynunda dövme kaşında çizik olan erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Aynı zamanda cıvıklaşmadan, güldürüp eğlendirebilen olmalı. Soğuk duruşlu yapıya sahipse şans sınırlı kalacaktır.
Tamam da yakışıklıyım yalnızım
Ah işte yazdım ya. Soğuk mu duruyorsun. Her yaklaşıklı o sıcaklığı veremiyor. Güzel espriler yapmayı öğrenmeye çalış. Kızlar ilk etapta kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır. Bir de teklifsiz, ortamla ilgili bir konuya bağlayarak direk konuş, soru sor. Tanışabilir miyiz vs. Faslına girme. Enerjiniz tuttuysa devamı gelir.
ben olsam yakışıklı ağırbaşlı birini tercih ederdim neden diye soracak olursan bana ver tarzıma o yakışırdı
Söylediğiniz bu ama yanınızda gezdirdikletiniz keko?
Kendin ol gerisi boş bir insan için başka bir kiliga girme
Tamam da kızlar keko erkekten başkasıyla çıkmıyorkş
O zaman o tarz insanlardan uzak dur bro
Hala o tarz diyorsun hepsi öyle knk 😂
Hepsi değil akli başında insan çok sana hep öyle denk geldi diye hepsi öyle olacak diye bir sebep yok
Serseri tiplerden hoşlanan kızı da sevme bir zahmet. Ağırbaşlı ol
Tamam da hepsi serseri seviyor?
Hepsi değil dostum sen sadece onları görüyorsun. Zaten serserileri seven tipler de genelde onlara benzer olur mekanlarda falan hep öne cikarlar ve emin ol senin hayatında dokunmadigin sayida insanla yatmisliklari oluyor halk arasında ağır hasar kayıtlı denir ;) her kadın aynı değil ama tabii ki işinde gücünde olanlar da var maalesef bu günlerde iki taraf için de böyle bir eş bulmak zor.
Kendin ol başkaları için kendini değiştirme
Kızların hepsi. keko seviyor napayım
50 sene sonra mı 😂
Kekolar kızlara yürümeyi bırakırsa çıkar
Kadınlar ne diyorsa tersini yap 😀
Parası olan
B tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı ve ağır başlı olan erkekler genelde daha fazla şanslıdır. Çünkü ağır başlılık, güven ve saygıyı çağrıştırır. 😊 E tabii yakışıklılık da dikkat çeker, burası bir gerçek! Boynunda dövme ya da kaşında çizik olan tarzıyla farklı bir hava yaratabilir ama herkesin estetik algısı farklıdır. Önemli olan enerjinin uyum sağlaması! Unutma, dış görünüş bir yere kadar çekici olabilir; kişiliği ilgi çekici olan insanlar her zaman kalıcıdır. 🫶✨