+1 yılherzaman için bu tip çiftler vardır. erkek 10 numara kız en fazla 3 numara, aynı şekilde kız 10 numara erkek en fazla 3 numara ama bu işin bir ölçüsü yok beklentiler, maddiyat, maneviyat, ortam, kişilik ve daha bir sürü etken var. ayıptır söylemesi benim çok yakışıklı olduğumu söylerler sağolsun arkadaşlar ama benimle ilgilenen bir bayan olsun azcık beğensem bile hemen tav olurum mesela :) diğer taraftan belki çok güzel kızlar da var beni beğenip isteyen ama ilgisini belli etmez bende cesaret edip yaklaşamam böyle birşey işte.. :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeşim fotonu koyabilirmisin ? Özgüvenin yoksa koyamazsın tabi de merak ettim.Koyabilirsen helal olsun.Bak bende bugün koydum kızlarada nasılım diye sordum yani :D Kimisi iyisin iyi dediler , kimiside kötü :D Sende böyle yapabilirsin çok zor olmasa gerek :D Özgüvenin varsa yaparsın yani :D
010 Yorumla
+1 yılTipsiz derken kime ve neye göre tipsiz olduğuna bağlı. Mesela benim için boyu kısaysa yani bu kısalıktan kastım 1.75 aşağısı kalan her anlamda kusursuz olsa bile mümkün değil hiç bir şey hissedemiyorum. Ama kastın yüz çirkinliği, aşırı kilo, yada aşırı sıskalık gibi bir tipsizlik durumuysa karakteri herşeydir ötesi hiç bir şey derim.
05 Yorumla- +1 yıl
1.80 bende kurtarıyorum. Ama 130 kiloyum işte :D
- +1 yıl
Yukarda gayet netledim bence herkes kendi ederini benim adem-i merkeziyetçiliğimde görebilir. 130 kilo ya da 1.82 yada yüz olarak çirkin. Bunun dışında bir eklemem olacak yüzü çirkin erkek daha etkileyicidir bebek yüzlü bir erkeğe nazaran. Kirli sakal, memur falan değilsen yada liseli falan biraz uzun ve tarz saçlarla kendine özgü bir tarz oluşturabilirsin. Bir kaç erkek blogu, magazin dergisi falan işini görür. Tarz ve bakımlı olduğunda çirkin bir erkek bir bebetoya göre daha gideri olandır kesin
+1 yıltipin ne önemi var ki.. bence insan karakteriyle ve davranışlarıyla etkileyicidir gerisi booşşş..
45 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap +1
- +1 yıl
;) sanada 5 yıldız..
Soran+1 yıl:) sanada en iyi cevap
- +1 yıl
İlk etapta insandığı bıraktığı etki açısından görüntü önemlidir.Tamam belki doğal hali yakışıklı olmayabilir ama tarz bunu çok değiştirir, bakımlı ve hoş giyiniyosa göze hoş görünebilir.
- +1 yıl
ya zaten güzellik-çirkinlik kişiden kişiye değişen göreceli bir kavram. sonuçta çoğuna tipsiz gelen bir kişi bana bıraktığı etkiyle çekici olabilir.. yada çok yakışıklıdır ama konuşmayı veya çevrede davranışları faoldür o zaman ne kadar yakışıklı olsada hiç şansı olmaz.. (bence)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılkimse gökten zembille inmedi arkadaş kızlar kendine baksın.s.ktr et herkezi begenen biri çıkar..böle şeyler sormaya gerek yok.tipsiz e bakmam diyen içindeki insanlığa baksın bçle diyen insanlar namus iki bacak arasında depil der ama kendilerine göre nerde karizma biri varsa ona verirler anlıycan bölelerinin ruhu oru.pu.. sen özgüvenini yitirme o sana yeter..
34 Yorumla- +1 yıl
eyw. arkadaş.
- +1 yıl
eyw gardaş..saoalsın.
+1 yılKime göre tipsiz , karakterinden hal hareketlerinden bakışlarından sana ilgisinden etkilenirsin hoşlanırsın seversin .Gönül sevdiğini güzel bulur ,kuzguna yavrusu şahin görünürmüş bilmelisin , her kız manken gibi erkeklerle çıkmıyor dombililerin bile fıstık gibi sevgilileri var misal ...
00 Yorumla
+1 yılTipin önemi yok önemli olan karakteridir diyen kızlara sesleniyorum burdan..Tipsiz biri sizinle tanışmaya çalıştığında tepkiniz ne oluyor gerçekten..hımmm bu adam tipsiz ama belki karakteri güzeldir bi şans vereyim mi dediniz yoksa arkanıza bakmadan kaçtınız mı :D
00 Yorumla
+1 yılverirdim ama karakterini beğeniyorsam. karakterinin nasıl olduğunu bilmediğim tipsiz biriyle neden birlikte olayım ki? sen kendini sevdirmen lazım. karakterinin güzelliğini ortaya koyman lazım ki kızlar senden etkilensin.
02 Yorumla- +1 yıl
:))) ben kendimi çok iyi tanıyorum. ne istediğimi de biliyorum. daha 1 ay öncesine kadar tipsiz dediğim insan için ölüyodum nerdeyse :)
+1 yılHerkesin kendine has güzelliği ve yakışıklılığı var kardeşim bu durumu kesinlikle sıkıntı yapma
ALLAH kimseyi çirkin yaratmamıştır.
ve her insanın nasibi vardır22 Yorumla
Soran+1 yılsoru benim için değil ben yakışıklıyım zaten beni bradle kıyaslıyorlar
- +1 yıl
Klavyeyi yavaşca bırak evlat ellerini kaldır balkona doğru yürü sonra oradan aşağı atla
Sen nerede yaşıyon merak ettim , Türk erkeğinin tipli olanların sayısı az olduğuna göre kızlar hepsi yakışıklı olsun der ama tipsizlerle takılırlar zaten , erkeğin başka özelliklerine bakar kızlar
14 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri tipsiz değilki
Soran+1 yılben tipsiz değil dedim yakışıklılar demedimki yani ortalama bir tipi var Türk erkeklerinin
tipsiz<çok tipsiz<cibiliyetsiz olarak kabul edersek tipsiz ise şansı var. çok tipsizse ağzıyla kuş tutarsa belki. cibiliyetsizse ne yapsa ne etse bir cacık olmaz.
00 Yorumladavul bıle dengı dengıne allah herkesın bır eşini mtlka yartmstr
24 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen çıkarmısın tipsizle
+1 yılKısmet meselesi. Ne tipsizler gördüm yanında Jennifer Lopez e taş çıkaran nişanlıları vardı ;)
20 Yorumla
+1 yılKArdeşim Ben Bilmem Eşim Biliri İzle Kadınlarla Erkekleri Karşılaştır Anlıcaksınki Bu Devirde Tiple Fazla Alakası Yok :)
14 Yorumla
Soran+1 yılilkerin tipini görmek istemiyorum :D
- +1 yıl
AdAmın Saçları Yeter Panpa :D
- +1 yıl
:D :D
şans ne demek yaa .tabi ki önemli olan kişiliği.kültürlü akıllı espriden anlycak sadık biri olsun canımı yisin :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şans verme bana yavruz, acıma bile...canını kurtar...asdasdasd
10 Yorumlakendine tipsiz gözüyle bakan bir erkeğin zaten kız arkadaşı zor olur. kendine bakmalı bir erkek, aynı şekilde bir kızda. ağzı laf yapmalı erkeğin, güldürmeli bi bayanı. :)
19 Yorumlagüncellemen için şuanda tipini pek beğenmediğim kıza deli gibi aşığım.
00 Yorumla
+1 yılşimdi buradaki çoğu kişi karakter der ama gel gör ki kimse uygulamaz hayatında.Anlayacağın tipsiz bir erkeğin kızlar karşısında şansı yok denecek kadar az.
00 YorumlaDünyayi o kadar materyalizme bağlamayın biraz özgüven sahibi ol takılmaz kafana hiç birşey.
00 Yorumlaparan varsa kızların yüzde sekseni bakar sana. acımasız gerçekler vol. 1.
00 Yorumla
+1 yılhayır kızılcık sopasıyla döverim
bu arada tipsiz olduğuna kim karar verdi01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakılmayın şu tipe bu kadar. Tipi düzgün olursa vay be ne yakışıklı çocuk deriz orda kalır. Duygusal anlamda birşey katmaz bu
00 Yorumla
+1 yılTip sende olanın dışarıdan nasıl değerlendirildiği ile alakalı birşey
16 Yorumla
+1 yılÖnemli olan tabii ki iç güzellik ama benim isteklerim çok farklı sevdiğim kızın çok güzel olmasını tercih ederim :)
00 Yorumlainanma kardeşim bu kızların dediğine,tipsiz bi erkeğe hiç şans tanıtmazlar..özelikle bugünkü kızlar:)
00 Yorumla@güncelleme Ben çıkarım.Tabi çirkinliğinde bir derecesi var.Ayrıca diğer kriterlerime uygun olması gerekiyor.
00 Yorumlatipin yoksa bir de üstüne paran da yoksa hiç şansın da yoktur dostum
00 Yorumlapara olursa tip yaş vs hiç birşeyin önemi yok diye düşünüyorum bknz:ali ağaoğlu
20 Yorumla
+1 yılSoru beni anlatmış resmen
Kızlar söyleyin şansım nedir12 Yorumla- +1 yıl
kızlar@@@@@@@@@@@@@@@
- +1 yıl
kızlar :(
+1 yılaa ben yanlış biliyormuşum, hep tipsiz severmiş bu kadınlar aslında
00 Yorumla
+1 yılSen tipsiz falan değilsin aynaya bak ve barış kendinle her tencerenin bir kapağı vardır unutma
12 Yorumla
Soran+1 yılben kendim için sormadımki ben yakışıklıyım zaten :D öylesine sordum :D
- +1 yıl
hım tamamdır o zaman :)
herkesin tipsiz anlayışı farklı bana göre tipsiz olan başkasına göre yakışıklı olabilir:)
03 Yorumlabence vardır. insanlık her şeyin üstünden gelebilir...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. etkilemeyi bilirse neden olmasın
sempatik, popüler, esprili, zeki, tarz olursa olur00 YorumlaKızlar vardır dese de ben tipsiz bir erkekle cikacaklarina inanmiyorum...
10 YorumlaTip ilk görüşte önemlidir. bir kadın da ilk izlenime çok bakar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVardir tabi tip olmasada bi karizma olmali. Karizma da olusturulabilen bisey. Isi bilcen yani.
10 YorumlaCem Yılmaz sence yakışıklı mı ? :)
18 Yorumla
Soran+1 yılçok tipsiz sayılmaz
- +1 yıl
cem mi tipsiz Allahtan kork be :)
- +1 yıl
yoo aksine hergün görüyorum aynada :)
- +1 yıl
yani sen cemi beğenmeyen %15 in içerisindesin yani öyle mi :)
- +1 yıl
aşağıda şansı %85 yazdın.sen cemi beğenmiyorsun ama şans verir misin demek bu o zaman :)
- +1 yıl
yani "kadınlar onları güldüren erkeklerle beraber olur" klişesini doğruluyorsun sen de
- +1 yıl
Güldüren erkek mi vardır Gülen kadın mı vardır peki birini seçsen hangisi ?
+1 yılÇok mu tipsiz , yoktur o zaman.
16 Yorumla- +1 yıl
kim bilir sen nasılsındır merak ediyorum
- +1 yıl
Çok da tipsiz değil, tip biraz olacak ama bence tarz daha önemli. Esaretin bedeli bilen bilir de sen neden mera ediyosun
Soran+1 yılsen resimdekine çok tipsiz değil dediysen :D bişey demiyorum
- +1 yıl
Napıyım kırmak istemedim :)) şakaşaka Allahın yarattığı kul ya öyle rahat rahat konuşamıyo insan
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılüzülüyorum bu tip sıfatları görünce sorularda
10 YorumlaŞans vermem. Sanırım.
01 Yorumla
+1 yılazimle sçan taşı deler kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılgidiyorum sıçmaya
- +1 yıl
Bu değimi yalnış kullanmayın "azimli sıçan(fare) betonu deler " bunun doğrusu budur
bana vermediler hiç şans
00 Yorumlazeka ve karizma varsa verilir
00 YorumlaTip onemli bence kadin icinde erkek icinde
00 Yorumlahayır
22 Yorumla
+1 yılTipsiz degilde, eziklik var bizde para yok ya
00 YorumlaParası varsa ya koyar
00 Yorumlatipsizler insan değilmi he
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılveriliyor yeterki etkilemeyi bil