Ben ve benim gibi olanlar iki dünya arasında sıkışmış derim hep kendime kendimden olanlara sebep ne olursa olsun ben buyum oldum olası erkeklere ilgim var senin kadınlara Ilgın olduğu gibi tıpkı ben bunun değişecek bir his yönelim olduğuna inanmıyorum tıpkı senin gibi görüş atma amacım mizah amaçlı idi bunun gururla bir ilgisi olduğuna da kanaat getirmiyorum ben buyum çevrem bunu elbette ki desteklemez ancak yeterince kötülük kınama görüyorum bir de kendime savaş açamam ben böyle mutluyum doğru veya yanlış yapacak bir şey yok cinsel ilişkiye girmedim arkadan verme gibi huyum da yok mesele cinsellik değil daha geniş bir perfpektif den bakmalısın sadece cinsel yönüyle değil kadını sev erkeği sev demekle hisler değişmez ama hayat bu gün gelir bir kadını da adamı da sevebilir insan hayatta her şey mümkün elbette ancak ne söylersem söyleyim görüşlerimiz zıt ve farklı sana saygı duyuyorum beni anlamanı da asla beklemiyorum umarım hayatında şansı yakalar mutlu olursun inşallah sağlıcakla kal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çirkinlerin yok
Bence daha cok var kizlar artik 💸 bakar olmuş
Cirkin erkek egosuyla ugrasmaktansa artik yakisikli tercih edeyim dedim fkkfkf kendini cirkin buluyormus o da cirkin erkek egosu yapti benden sonra
Vay be osmsksk
Göster bakiyim romantikliğini teyzelere teyzeler görsün 😂😂
Gosteririz bi buket cicekle sen iste yeter ☺️
Senin canını yiyerem haa 😂 hem yakışıklısın hem kibar
Teşekkür ederim 🙏
Ne demek 🥰
🙋🙋
Artık ilişkiler milli piyango gibi. Kime nə çıkacağı belli olmuyor.
Yani yakışıklı olup egosuzsa sorun yok çoğu egolu oluyor
Ne varsa erkek erkeğe var :) lisanı davetimiz açıktır.
Yok igrenc
Sana göre iğrenç bana göre bir adamı sevmek dünyanın en güzel şeyidir :)
Kadın sev arkadan verme gurur yokmu sende
Allah yoksa neden iki cins yaratiyor dusundun mu erkek kadina kadin erkege ihtiyaç
Ben ve benim gibi olanlar iki dünya arasında sıkışmış derim hep kendime kendimden olanlara sebep ne olursa olsun ben buyum oldum olası erkeklere ilgim var senin kadınlara Ilgın olduğu gibi tıpkı ben bunun değişecek bir his yönelim olduğuna inanmıyorum tıpkı senin gibi görüş atma amacım mizah amaçlı idi bunun gururla bir ilgisi olduğuna da kanaat getirmiyorum ben buyum çevrem bunu elbette ki desteklemez ancak yeterince kötülük kınama görüyorum bir de kendime savaş açamam ben böyle mutluyum doğru veya yanlış yapacak bir şey yok cinsel ilişkiye girmedim arkadan verme gibi huyum da yok mesele cinsellik değil daha geniş bir perfpektif den bakmalısın sadece cinsel yönüyle değil kadını sev erkeği sev demekle hisler değişmez ama hayat bu gün gelir bir kadını da adamı da sevebilir insan hayatta her şey mümkün elbette ancak ne söylersem söyleyim görüşlerimiz zıt ve farklı sana saygı duyuyorum beni anlamanı da asla beklemiyorum umarım hayatında şansı yakalar mutlu olursun inşallah sağlıcakla kal
isme patladim shdjkdkcoepdp
Niye ya shshsh
HAHDJQOSHHSHD
Noldu la sjjssj
gıdıp askımı izliyim aklima getırdn
Sen Nick leisteri gormemissin😉
NASI GORMEMMMMMMMM
Culpa mia izle
NAIS IZLEMEMMM
Oha benim kafadan biri varmis sitede snsnsn
😛😛😛😱
Karakterli ve dürüst olun yeter