Hiçbir kız , kel bir erkeğe bakmaz
Kel erkekler genelde askerlik, polislik ve dış görünüşün önemli olduğu mesleklere alınmaz.
Toplumda hep hakir görülür.
Tıpta genetik saç dökülmesinin hiçbir çaresi yok. Saç ekimi henüz kelliği kapatan bir tedavi değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kardeşim saçmalama, söylediğin gibi olsa toplumda kel erkek kalmazdı. Ayrıca kel erkeklerin bir kısmı çok güzel kadınlarla birlikte oluyorlar. Erkeği daha maskülen gösteren bir şey çünkü erkeklere ait bir özellik. Tamam kimse isteyerek kel olmaz ama bu durumu gayet güzel taşıyan çok karizmatik bir sürü erkek var ama buna takılıp bu kadar dertlenip hayata küsersen şansın olmaz. Ruhen diri ve canlı olman gerekiyor, ölü bir adama kimse yardım edemez.
Merhaba.
Sorun değil tabikide. Fakat siz kendinizi o halde güzel bulmuyorsanız saç ektirmeyi deneyebilirsiniz. Acısız ve gayet uzun süre dayanan kolay uygun fiyatlı bir işlem.
kellikle alakasi yok sac ekimi tedavisi var ama genelde kizlar itici gorur
Saç ekimi tutmuyor. Baskın kelliklerde hiçbir işe yaramaz. Çünkü arkalarda dökülüyor.
aslinda sac dokulmesinin cok sebebi var burdan yazamam genetikte ama baska sebepleri var
Bazı kel erkekler bana yakışıyor mesela Johnny Sins ve Galatasarayın eski futbolcusu Marcao da öyle
Bu arada biraz yanlış cümle kurdum yanlış anlama gay değilim djdjdkdksos
Kel olup çok yakışıklı çok kişi var
Piyasa kel seven manitalarla doldu
şansı olabilir parası varsa
Vücut varsa yakışıyor bence.
Boyumda kısa ne yapılabilir ki?
Saç ektirsin onlarda
Şaka yapıyorsun 🥸
Hc yoksa yapck bsi yk ama az da olsa saç varsa olur nedn olmasn
Saç ekimi tutmuyor sadece çok seyrek bir görüntü oluşuyor.
Her zaman var
kel erkekler bir bana cekici geliyor sanirim
Ne sen sor ne ben anlatayım
Alakası hyok bence
Neden?
Bir insanı saçına göre yargılamam çünki
Kel erkege asigim
Vardır
kesin kelsin