Kızları bu yüzden umursama kardeşim işine gücüne dersine bak sevmeye de kalkma ınan bana hak eden olursa çıkar ama kızların ergenlik dönemleri zor geçiyor aradıkları şey akıldan cok kastır göz rengidir odur budur şudur bunlara bakıyorlar yok öyle eskisi gibi elini tutunca heycanlanan sevgiyi kalplerde arayan insanlar kalmadı o kızlardan hepsi yanlıs tercihlerle serseri adamların odalarında ssuan.
05 Yorumla
Soran+1 yılsen böyle bir erkekte özgüven arar mısın? zamanımız da herşey dış görünüş olmuş kusura bakma. İntihar edicem zaten az kaldı
- +1 yıl
@sakinol00 erkeklerin kötüsünden cok iyisi daha fazla ama kızların iyisi kötüsünden cok az ki kızların nefsi cok güclüdür erkeklere göre ımkanı olur ise erkekten daha cabuk bozabilirler kendilerini ve bir kızın ne yapacagını asla anlayamazsın ama bir erkeği az cok anlayabilirsin.
En İyi Cevaplar
Yaşama şansın var. Biraz da onların yaşama şansı var mı diye düşünürsen sorunun cevabını bulursun kardeşim. Sevgiler.
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla en çirkin kız bile boş kalmıyor onların yaşama şansları tabi var erkeklerdeki nefes alsın yeter mantığı sayesinde ama tipsiz erkekler için aynı durum geçerli değil
- +1 yıl
Kardeş illa aşk yaşamak zorunda değilsin. Tipini bir yere kadar düzeltebilirsin, paran olur ona göre birisini bulabilirsin ya da bir yeteneğin olur atıyorum gece kulübünden o gece bir kadınla çıkarsın bir daha da görüşmezsiniz. Aşk istiyorsan bu tamamen sende ve seni sevecek kişide bitiyor ki bunun hakkında hiçbir şekilde şunu yap demem senin yararına olmaz. İnsanın karşısına çıkan şeyler, onun sahip olduğu şeyler onun düşüncelerini değiştirir ve olması gereken kişi olması yolunda onu etkilerler. Git kilo ver, git krem kullan, su iç. Yazılar oku kendini geliştir çok kafana takıyorsan. Kendini bilen sensin sonuçta daha iyi olabileceğini biliyorsundur eminim ki.
Soran+1 yıl22 yaşındayım. bu yaşıma kadar elime kız eli değmedi, günümüz de herşey dış görünüş olmuş bilmen lazım. sen benim gibi bir erkekte özgüven arar mısın? özgüvenim de sıfır dış görünüşümün bombok olmasından dolayı
- +1 yıl
Şahsen benim ilişkilerim oldu ancak pek sevgi tabanlı sayılmazlardı. Tipimden ziyade hal ve hareketlerim sayesinde bu ilişkilerin içinde bulunduğumu düşünüyorum ve hiçbirisine de benimle sevgili ol falan demedim, onların da demediği bir şekilde bu ilişkinin içinde buldum kendimi. Şahsen birisine gidip seni seviyorum denmesi bana da pek normal gelmiyor. Tanışıp, konuşmak lazım öncelikle. Arkadaşlık tabanlı ilişkilerin yürüyeceği kanaatindeyim. Hayatta her şey karı-kız değil.
Soran+1 yılsadece kız meselesinden değil. sürekli tipimle alay ediliyor vs. arkadaş ortamlarında bile
+1 yılben yakisikli erkek sevmiyorum mesela yanyana geldigimiz zaman dikkati bana cevirmeli herkez nedir oyle ya sevgilime bakicaklar hemen ariza cikartirim cirkin olup olmamasi onemli degil sadece kafama uysun yeter. ama ameliyat olacaksan kendin icin ol cunku kendin mutlu olursan cevrene isik sacarsin sevgili gönlü güzel kardeşim 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılkendinizi kandırmayın. ben ömrüm boyunca hiç sevilmeyecek kadar tipsizim. bu ameliyatı önemsiyorum tekrar hayat bulmam için belki bir ihtimal diyorum çünkü , diğer türlü beklersem hayatımı yalnız bir şekide yaşayıp gebereceğim
- +1 yıl
her körün topal bir alıcısı vardir. hem biz kimiz ki allahn yarattigi seye pis diyoruz? haa memnun degilsen yine ameliyat ol da gerisine karisamam
+1 yılÇünkü burası Türkiye yoklukların ülkesi. Kızın her türlü gideri oluyor. Yanlış anlama ne yazık ki durum böyle bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet en çirkin kızın bile gideri oluyor erkeklerdeki nefes alsın yeter mantığı sayesinde ama bir erkek hele ki doğuştan çirkin olarak dünyaya gelme cüretini gösterirse vay onun haline
- +1 yıl
Bunu sebebi ne yazık ki hemcinslerin. Tabi onlar yüzünden sen bu muameleyi hakketmiyorsun ama insanlar senin dış görünüşünden başka bir şeyini sevmeli öyleyse. Kendini geliştirmelisin. Bir şeylerde sivrilmen gerek. O özelliğin ön planda olması lazım. Yeteneğin falan varsa geliştir. Belki spor bilemiyorum. Bu şekilde yakınman sana bir şey kazandırmaz. Ayrıca intihar düşüncesinden kurtul. Çünkü ne zaman öleceğine sen karar veremezsin ya ölemezde sakat kalırsan inan bana bugünleri ararsın. Önce bu saçma düşünceden derhal kurtul ve cidden kendine acımayı bırak. Bir insanın kendine acıması kendine yapacağı en kötü şey.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kizlara bu ozguveni veren senin hemcinslerin.
kizlari sorgulamak yerine, iki meme gormek icin sekilden sekle giren hemcinslerinle hesaplas.03 Yorumla
Soran+1 yılEn çirkin kızın bile yakışıklılık araması insafsızlık değil mi? Gerçi 22 yıldır benim kadar da tipsiz olanına rastlamadım yeryüzünde o yüzden hiç şansım yok geberene kadar yalnızım
Soran+1 yılbana göre dışı çirkin insan yoktur ama ben toplum tarafından dışlandığım için genellikle insanlardan nefret ediyorum. bana göre herkez çirkindir insanlık olmadıktan sonra. böyle feminist kafayla devam edeceksen hiç yazma
- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkekde yakışıklılık aramaz herhangi bir özellik arar ondan hoşlanmak için, sende sanattır , siyasettir , liderliktir , paradır , birşeyle sivril bak gör çevrene doluşurlar...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılKıza bak ya sanırsın dünya güzeli bu tip kızları bu hale getiren sizsiniz erkekler kb yin
20 Yorumla
+1 yılaçıldigin kizdan hayir gelmiceni anlamissindir zaten ucuz kurtulduguna sevinmelisin bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu başıma gelen ilk vaka değil ki sadece en son yaşadığı mı ornek verdim. Tipi iyi olmayan bir erkeğe gerçekten hayat yok. Güzel olan hiç birşey hiç bir Duygu benim için yaratılmamış. Bu yüzden evlenemeyecegimi de düşünüyorum. Tek umudum estetik yüz ameliyatları, böyle riskli ameliyatlar bile sinek ısırığı gibi geliyor gözüme
- +1 yıl
estetik sadece sen kendinden rahatsizsan yaptirmalisin kizlar ya da herhangi biri senin bir yerinden rahatsiz diye degil. sena hic bir güzle duygu benim icin yaratilmamis dedirtenler utansin. dis gorunuse onem verenler disardan nasil göruneceğinize onem verenlerdir. onlarin hic bir zaman dogru kisi olacaklarini da düşünmüyorum.
Soran+1 yılBöyle düşünen biriyle karşılaşmadım bu yaşıma kadar. varsa yoksa yakışıklılığa bakıyorlar. elimde olmayan özelliğimden tipimden dolayı tanınmadan yargılanıyorum.. yine de teşekkürler görüşünü belirttiğin için
- +1 yıl
yanlis ortamlarda takılıyorsun demek ki. oturdugum yerden boyle sallamak istemem ama aslinda boyle dusunen cok insan taniyorum. herkes gencken yakışıklı arar kel gobekliyle evlenir.
- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılHak veriyorum işiniz zor. Kızların çoğu para ve kasa odaklı kimse ruhun güzelliğine bakamıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılRuhun da güzelliğini geçtim artık. Ben kendimi engelliler sınıfında görüyorum. Şimdiye kadar toplum tarafından hilkat garibesi muamelesi gördüğüm için
- +1 yıl
Özelden bir foto yollar misin cidden merak ettim
Soran+1 yılSuratım bakılmayacak kadar korkunç durumda. Foto yollamak istemiyorum kimseye o yüzden.
+1 yılMakyaj yapan erkekler var. Film yıldızlarının hemen hemen hepsi
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim suratı makyaj da kurtarmaz. Doğuştan kaybetmişim kardeş, çirkinliğin doruklarındayım tipimi gören haline şükrediyor
- +1 yıl
İlacın bu adreste... okuyup okumamak sana kalmış
Valla Çevremdeki herkes bana yakışıklısın diyorda ne oluyor 22 yıldır tek tabanca devam tipe bakmıyorlar sanki bu devirde agzın laf yapması lazım mesela bende yok o :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeş ağzın laf yapcak falan bunlar hikaye geç bunları. ben de bu zamana kadar çene vardı da ne oldu. zaten burada bu konuyu açmamın sebebi artık tipim yüzünden reddedilmekten küçük düşürülmekten bıktığım için. Yaşama hakkı vermiyorlar bana resmen anamdan babamdan da nefret ediyorum ikisi de şeytana benziyorlar
Soran+1 yılOsman40 benim gibi bir tipe alıcı çıkması durumu bilim kurgu filimlerinde bile olması mümkün olmayan bir saçmalıktır. tipimi gören euzü besmele çekip kendi haline şükrediyor. artık tahammülüm kalmadı intiharı bile düşünüyorum bazen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDostum özelden fotoğraf atmak istersen at kendini kötümserliğe alıştırmışsın bence baya. Samimi diyorum dalga falan geçmem.
00 Yorumla
+1 yılbende ne tip var ne de boy. sadece izliyorum. sevgiyi aşkı hep kıvanç tatlıtuğ kılıklı picler yaşıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim kadar suratsız insan oğluna yeryüzünde rastlamadım henüz. toplum tarafından hilkat garibesi muamelesi görüyorum, kendim engelliler sınıfında hissediyorum. intiharı da çok düşündüm, şu yaşıma kadar bırak bir kadınla konuşmayı elime kız eli bile değmedi. ama yapacak birşey yok doğuştan bu kadar tipsiz olduğum için geberirken de yalnız olacağım
- +1 yıl
o Allah denen ayyaş bizi yaratırken baya içmiş olacak ki bu halde doğmuşuz lanet olsun
Soran+1 yılbir de kusursuz yaratılıştan bahsediyorlar. hayat bir sınavsa neden eşit yaratılmıyor herkez?
kimi insan yakışıklı zengin dört dörtlük yaratılıyor. yanında da çok güzel kızlar oluyor. bunları gördükçe ve düşündükçe ağlıyorum hergün. artık canıma tak etti, kendimi öldürmezsem iyi- +1 yıl
kuranda ki o insanlar mükemmel yaratılmıştır ayeti külliyen yalan ve palavra
Soran+1 yılArtık inanmıyorum ben. Hocalara yaratılıştaki bu eşitsizliğin sebebini sorduğum da sınav derler , peki sınavsa neden herkese aynı sorular sorulmuyor dedim? neden eşit şartlarda başlamıyoruz sınava dedim? Bu sefer güzellik olmazsa çirkinliğin kıymeti bilnmezmiş her şey zıttıyla anlaşılırmış diye cevap verdiler. beynimden kaynar sular boşaldı resmen başkalarının şükretmesi için yaratılmışsınız diyorlar o. çocukları
- +1 yıl
Aynen hee
verdiğin cevaplara bakılırsa kalbin güzel ve samimisiin, tipe gerek yok zamanla değişirsin zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılkalbin güzel olsa neye yarıyor bu devirde. kimsenin kalbime kişiliğine karakterime baktığını görmedim. tipimi gören benden uzaklaşıyor.
Soran+1 yılsuratımı görsen insan olduğumu düşünmezsin boşver o yüzden. benim gibiler için tek çare var oda intihar
kesinlikle yanlis yapiyorlar. zamane genclik ya takma bence
00 YorumlaHer şey sadece tip degil. Tip yoksa agzi laf yapanada bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılbence kiz hic aynaya bakmiyor musun diyebilecek karakterde biriyse, bosver olmamasi daha iyi olmus, sıkma canini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılterbiyesizlik etmis.. eminim daha insan gibilerini bulursun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyuz nakline falan girme gerek yok bence.. burnun nasil bilmiyorum ama burun ameliyati butun yuzun gorunumunu degistiriyo onu bir arastir istersen
çirkin erkek seven kızlar da var aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılben hiç sevilmeyecek derece de tipsizim
ne insanlar varyaa. Asla öyle bise diyemem
04 Yorumla
Soran+1 yıl22 yıldır çekiyorum bu çileyi bir geberemedim gitti girsem de şu kara toprağa rahat etsem diyorum. mezarda yatan ölülere imrenerek bakıyorum. sadece o kız değil, hemen her gün alay ediyorlar dış görünüşümle nerdeyse.
Soran+1 yılBana boşver diyorsunuz da hepiniz inan burada yazanlardan biri benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, kendinize yaşam hakkı tanımazdınız
görselliğe önem veren bir çağdayız malesef
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim gibilerin gebermesi gerekli bu yüzden. ölmüyorum da, gebersem yeridir resmen
Soran+1 yılbiliyorum yeryüzün de benim gibi bir örneğini görmedim zaten tipsizliğin bile bir sınırı var. hilkat garibesi olduğumu düşünüyorlar beni görenler
olmaması daha iyi olmuş sen hıc uzulme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kas yap kardeşim o zaman beni daha iyi anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim kas yapsam da bir halta yaramaz. suratsızın tekiyim, tipimi gören besmele çekiyor haline şükrediyor. Başkalarının şükredilmesi için yaratılmışım resmen
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önem veririm ama bu şekilde insanları asla kırmam
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız çirkin erkeği kim napsın. ama o yüz verdiğiniz yakışıklıların alayının içi şeytan. bir taneyle yetinmek istemiyorlar uyarıyım da
Gizli Üye(30-35)+1 yılşükret haline gün olur. bu günleri ararsın.
00 Yorumla
+1 yılAmma mal birinden hoşlanmışsın
00 YorumlaResim koysaydinda biz karar verseydik.
033 Yorumla
Soran+1 yılben tipimi gören besmele çekip haline şükrediyor diyorum sen bana resim koysana diyorsun
Soran+1 yıltipsizliğin doruklarındayım resmen bu net bunca zamandır hep tipimle alay edildi tipimden dolayı insan yerine bile konmadım. benim yaşadıklarımı sen nasıl anlarsın ki , senin tuzun kuru
Soran+1 yılbunun neresi komik, al işte bir tane daha. yarın birgün senin çocugun aynı sıkıntıyı yaşadığında ne yapardın?
Soran+1 yılhangi kişi
Soran+1 yılkendi fotom yok profilim de. koymam da zaten
Soran+1 yılhayır o değilim zaten bir insan evladının bana yakışıklısın dediğini duymadım şu ana kadar. Onu geçtim görenler insan değil hilkat garibesi diyorlar bana. özellikle kızlardan çok duydum bunu
Soran+1 yılkardeşim değilim diyorum neden anlamıyorsunuz. ben insan olup olmadığımdan bile şüpheleniyorum bazen. ancak tek rahat edeceğim yer mezar, geberemiyorum da işin kötü tarafı. nefes aldığım her saniye eziyet
Soran+1 yılbahsettiğin kişi değilim, benim tipimi hiç görmedin zaten görsen euzü besmele çekersin. Bana bir kızın yazması için anca görme engelli olması gerekli
Soran+1 yılBaşka kızlara mı. Ben ve kızlar? Dediklerinin gerçekleşme olasılığı bilim kurgu filimlerinde bile gerçekleşmesi mümkün olmayan saçmalıklardır.22 yıldır tek bir kız bırak bana mesaj atmayı veya konuşmayı yanımdan bile geçmedi. Doğuştan böyle engelli gelme cüretini gösterdim, o yüzden de yalnız gebereceğim
- +1 yıl
Tamam bosver ben anlicami anladim. umarim hoslandiklarinla mutlu olursun.. benim ne onemim varki dimi.. yasadiklarimizin ne onemi var. hicmi azcikta olsa bisey hissetmedin. yarin sana mesaj atcaktim.. niye biliyormusun ozledigim icin.. hoslandigin kiza teklif et yine.. cunki zaten erkekler seveni sevmez..
Soran+1 yılkardeşim git başkasıyla geç dalganı.
Soran+1 yılyeşil gözlü değilim, koyu kahverengi gözlüyüm. sen kafan da nasıl canlandırdın beni bilmiyorum da bire bir görsen kaçacağına garanti veriyorum. Buradan moral vermeye çalışmakla olmuyor o işler. tipimden dolayı Bunca zamandır yaşadıklarım yenilir yutulur şeyler değil
Soran+1 yıltek umudum şu lanet olası estetik ameliyatı olmak. bana kalsa onu olana kadar dışarı bile çıkmam ama iş dolayısıyla çıkmak zorunda kalıyorum
Soran+1 yılGerçekten beni tanıyor musun? İyi dediğin adrese mesaj at bakayım. ama ben olduğumu sanmıyorum
Soran+1 yılO benzettiğin kişi gibi olamadığım için üzgünüm!
+1 yılÖnemli degil biride beni dün takmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. yazıık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım