Saç Bakım Kel erkeklerin hiç mi şansı yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaslı vücutlu karizma bir adam olsa.Hayat çok acımasız çok Kel erkeklerin hiç mi şansı yok? Cevapla Erkek Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MERTCANBEY34 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Hiç alakası yok, kendine güven ve insancıl ol. Gerisi kolay. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. bir jony degilsen isin zor dostum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vücut gayet kaslı Yorumla
kaplan000001 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bazi kizlarin ozelikle tercihi kanka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Acaba neden Yorumla kaplan000001 +1 yıl Cekici buluyorlardir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kel olması yetmiyo bide kaslımı olcak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaslı olması kötü bişey mi Cevap sahibi +1 yıl çok itici Soran +1 yıl Niye ki ya
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay abi ya kıyamam 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂bu yaşta kel olcak ne yaşadın Yorumla Soran +1 yıl Kel değilim ki Yorumla Soran +1 yıl Ama önlerim hafif seytekleşti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an aşırı merak ettim foto atsana Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya takma knk en fazla para biriktirir saç ektirirsin kendini iyi hissetmiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Ekince eskisi gibi olmuyor ki hiçbir zaman daha belli değil belki dökülmez. dSen beni tanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok zaten gizlisin nerden taniyayim Yorumla Soran +1 yıl Yok dedim tahmin mi yürüttü Yorumla
ayaynur Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Varr 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki Yorumla ayaynur +1 yıl Bazıları çekici oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hayat çok acımasız Yorumla ayaynur +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Saçlarım aşırı kalın ve gürdü şu an önleri hafif seyrek on kamerayı açamıyorum Yorumla ayaynur +1 yıl Tamamı kel olunca kötü durmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ama yüzüm gayet güzel kafa şekli bayağı iyi ama insan çok üzülüyor Yorumla ayaynur +1 yıl Üzülme ya takmaya değmeyen bir ayrıntı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl takılmaz ya. Bir hayat ikincisi insanlar çok acımasız Yorumla ayaynur +1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Soran +1 yıl 19.. Yorumla ayaynur +1 yıl Küçüksün de. İnsanların ne dediğini fazla kafaya takmamaya çalış Yorumla Soran +1 yıl Takdigim da yok ama insanın en sevdiği şeyi kaybetmesi çok zor Yorumla ayaynur +1 yıl Üzüldüm ama fiziğin iyiyse düzgün giyin sıkıntı olmaz yani Yorumla Soran +1 yıl Kaslı kalıplı evet düzgün giyinid gayet iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç alakası yok, kendine güven ve insancıl ol. Gerisi kolay.
Neden sansi olmasin ki
bir jony degilsen isin zor dostum
Vücut gayet kaslı
Bazi kizlarin ozelikle tercihi kanka
Acaba neden
Cekici buluyorlardir
Karizmatik keller de var
kel olması yetmiyo bide kaslımı olcak
Kaslı olması kötü bişey mi
çok itici
Niye ki ya
Değişir