Babam kıyafetime çok karışıyor. Onu nasıl yola getirebilirim?

Ya babam son günlerde iyice tuhaflaştı, eskiden göğüs dekoltem olmadığı ve mini etek giymediğim sürece kıyafetlerime hiç bir şekilde karışmazdı ama son zamanlarda kollarımın açıklığına bile tahammül edemiyor..

Ona bugün 'millet dışarda dönsüz geziyor, sen benim kollarıma takıyorsun' dedim, o da bana; 'ben Müslüman'im dedi.. Ya çıldıracağım resmen 'şen müslümansın da ben afedersin kafir miyim yani?' dedim, bir şey diyemedi. Cidden bu durum çok zoruma gidiyor, ya Allah aşkına, alt tarafı askılı bir atlet! Neresi açık saçık? Annemin en yakın arkadaşı ve onun benden 3 yaş küçük olan kızı sürekli bizdeler ve benden çok daha açık giyiniyorlar, özellikle kızı sürekli mini etek veya mini şort giyiyor, babam onları sürekli gördüğü halde benim giydiğim kolsuz atletler ona batıyor. Ona sinirlendiğim zaman 'istersen çarşaf giyeyim? Ama yokk o zamanda gözlerim gözükür ve bu bir müslümana yakışmaz!' dedim dalga geçmek amaçlı, ve oda bana 'vur dedik öldürdün, sen oranı burani açtığın zaman hem sana hem bana günah' dedi. Çok ince düşünüyor. Anneme söyledim oda ben karışmam aranızda halledin dedi yani ondanda hayır yok. Ben 20 babam 51 yaşında yani kuşak çatışması var ama fazla abartıyor, özellikle akraba ziyaretlerine gittiğimiz vakit (onlarda babam gibi düşünüyorlar). 5 vakit namaz kılar yani oldukça dindar biridir babam. Babamı nasıl yola getiririm? Karşıma alıp konuşabileceğim biri değil kesinlikle onun doğrusu ona doğrudur hep..
Babam kıyafetime çok karışıyor. Onu nasıl yola getirebilirim?