Arkadaşlar 22 yaşındayım genelde hep pantolon tshort takılan bir kişiyim ama şu an kendi alanım olan emlak danışmanı olacagım bir ofıste ve ofisteki çalışanlar lüks yani dış görünüşleri aşırı iyi kalite ve özgürlük akıyor resmen sonuçta gayrimenkul danışmanıyım dış görünüşüme dikkat etmem gerekli hadi onu bırakın kendim istiyorum zaten hangi devirdeyiz ya babam olasıca o kişi her bir haltıma karışıyor normal dar pantolon giysem bile k. ilot izin belli oluyor şeyin belli oluyor hatta hiç unutmam pantolon giydim diye sırf bana daha doğrusu anneme erkek d. ssagı gibi çıkmış meydana diyor a. mk salagı o kadar nefret ediyorum ki babamdan neymiş dar giymiyecekmişim etek giyemexmişim sıfır kol bile yok neymiş koltuk altındaki tüyler gözükürmüş maalesef öyle canım bir zihniyeti var şu an 22 yasındayım o kadar temix ve zihniyetli bitir ınsannım ki yemin ederim nerede ne giyecegimi en ufak şeyde bile bilirim asla saygısızlık yapmam bana karışmadıkları sürece kendi işimi yapacagım özgür olmak hakkım sonuçta ama kendi ablaları acık saçık yemin ederim insan denizde bikini falan giyer sıfır kol tayt falan giyer ama önce bi kişişel temizliğine dikkat etmeli ama onlarda yok daha doğrusu kuaföre ağdaya gittikleri için bekliyorlar ve onları gördüğü halde asla bir şey demiyor ablalarımı çocuklarımı desek ablalarını seçer ve seçiyor ne yapacagım ben bu adama istediğimi giyeceğim dediğim halde karışıyor. son olarakta kendi ablasının oğlu evlendi lüks dügün yapıldı izin vermeyen babam kendi diktigim mini elbisemi giymeme izin verdi ben bile şaşordım4ama aradan 2 3 sene geçti ne yapacagım akıl verin lütfen
22 yaşındayım, babam giyimime karışıyor. Ne yapacağım ben?
Benim ailem hiç birseyime karısmaz karısamıyorlarda çünkü izin vermedim 10 yasindaki çocuk değilsin kendi kararını kendin verebilirsin kimseye yorum yaptırma emin ol sonra daha cok yuklenecekler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Alısvers sitesinden calmssn kenarda ısaret ler kalmıs sen kimi keklıyorsun
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
S. alakmisin sen iyi oku boyle giyinmek istiyorum. yazıyor genelde pantolon tshort takilan biriyim diyorum
Al bendende sgra falan iciyorum alkolik değilim ama binde bir falab. mesela ablam kapalı evlendi ama ben desem beni evlendirin hemen evlenmeme izin verir a. mk onu istemiyorum bile sadece ozgurlugume ne giyip goymeyecehime karismasin yeter ya allah çarpsın bıktım bundan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence bu konuyu aileniz ile konuşmalısınız
babanla aynı yerde yaşamazsan rahat etmezsin bu konuda ne yaparsan yapp
Açıklığa lafım olmaz olmadı da ama bunu abartıp ciplak gibi dolasanlardan da olmayın
İstersem cikpak gibi dolasanlardan da olurum ama dediğim gibi nerede ne ve nasıl giyecegimi en ufak ayrintiya kadar bile bilen kisiyim.
Peki efendim
Çok iyi anlıyorum, ben de 22 yaşındayım ve benim annemle babam da böyle. Kıyafetime karışıp duruyorlar maalesef
Annem değil sadece baban zarar ne yapabilirim ya anlamiyorda laftan hemen hakrete başlıyor küfür falan
benzer durumu kız kardeşim de yaşıyordu çözüm evden ayrılmak oldu
konuşmak ister misin?
işin gereği giyeceğini söylersin kabul etmezse başka yöntemler var
Evlen kurtul i, yine karışırsa kocanı sür öne o halleder
sen istediğini giy aldırma ona hem bu kombinler de baya güzelmiş
Ne alaka?
Benim ailem hiç birseyime karısmaz karısamıyorlarda çünkü izin vermedim 10 yasindaki çocuk değilsin kendi kararını kendin verebilirsin kimseye yorum yaptırma emin ol sonra daha cok yuklenecekler
Alısvers sitesinden calmssn kenarda ısaret ler kalmıs sen kimi keklıyorsun
S. alakmisin sen iyi oku boyle giyinmek istiyorum. yazıyor genelde pantolon tshort takilan biriyim diyorum
Boyle gıydırmezler yobaz aileler benımde ailem oyle
Ailem değil ama babam sadece sorun
Benımde öyle ölsun diye bekliyorum
Allah carpsin bende ayrıca tek kiyafetime karissa gebelbolark ne zorluklardan geçtik hala da bizden sevgi bekliyor s. lk
Cidden yoruldum ben de tek gunah saç ve acık kıyafet olarak bılıyor bana ıckı ıc eme bile kızmıyor her boku yiyorum ama sadece acık giymek yasak djdjd
Al bendende sgra falan iciyorum alkolik değilim ama binde bir falab. mesela ablam kapalı evlendi ama ben desem beni evlendirin hemen evlenmeme izin verir a. mk onu istemiyorum bile sadece ozgurlugume ne giyip goymeyecehime karismasin yeter ya allah çarpsın bıktım bundan
Ben de tek ıstedgm bu ama olmuyor ölsun istiyorum bıktım bıde corabıma bile karısıyo sacıma falan saç da gunahmıs
Cahil olduğu için karışır tabi o evden çıkana kadar karışır en iyisi evden kurtulmak
senin baban dünya getirdiyse ilgilenmen gerek. özgürlük yoktur tatlım
Bende yaşadım bu durumu bir dönem
Bence dinleme hiç takma. İlk ikiyi de çok beğendik
Beğendim*.
Adam baban karışır
..
Karışıyorsa ayrı yaşa
Siyah elbise epey transparan
Babalar karışır
Bak allah için boş yapma vallaha bak allah için ya
Kendi finansal özgürlüğünü alana kadar , kendi evine çıkana kadar karışır
Baban senden iyisini bilir bazen