5.5 senelik biten ilişki. Unutmak bu kadar kolay mı?

Çok büyük bir aşktı bizimkisi, 2007nin başından beri beraberdik..Liseli aşıklar olarak başladığımız yola, üniversiteli aşıklar olarak devam ettik.. Ben eskişehiri kazandım, fakat o kazanamadı orayı ve sırf bana yakın olmak için kütahyayı yazdı, arada sırada tartışmalarımız olsa da hep yakındık, ki ben onun, o benim ilk aşkımdı.. Birbirimize çok yakışıyorduk, ben masaldayız gibi hissediyordum senelerce bir rüyada gibi yaşadık arkadaşlar.. Son senede tartışmalarımız başladı, şurada dürüst olmak gerekir ki ben onun için hiç bir zaman doğru dürüst bir adam olamadım. Ama dürüsttüm, araya hiç bir zaman başka bir kızı sokmadım, tipim yüzüm fena değil, okuduğum bölüm güzel ve eskişehir gibi bir yerde olmama rağmen üniversite hayatım boyunca bütün kızlardan gelen teklifleri (ki içlerinde ondan da çok çok güzelleri vardı, ne uzun bacaklar neler neler!) reddettim. Şuanda pişmanmıyım? Bu dürüstlüğümden dolayı kesinlikle pişman değilim ben. Ben geçen yaz döneminde dil amaçlı 1.5 aylık yurt dışına gittim. O dönemde zaten kavgalı bir ilişki yürüten biz biraz soğuduk, ben onunla yapamıycağımı düşünüp ayrılmak istedim. Bu arada orada başka hiç bir kız olmadı dürüstüm bunu söylerim olsa. Evet başta öyle düşünürken sonradan yine beraber olduk onun ısrarıyla, yine çok güzel zamanlar geçirdik 5 aya yakın taa ki 29 nisana kadar. o gün son buluşmamızdı, bana artık hiç bir şeyin düzelmeyeceğini, yapamıyacağımı söyledi.. Olmuyor yürütemiyoruz falan.. Ben istemeye istemeye, tamam dedim. Ayrıldık. 1 ay sonra ben mesaj attım olmadı sensiz yapamıyorum diye.. Dayanamıyordum, kendimi sürekli başka şeylerle, hobilerle, gitarla, kitapla tedavi etmeye çalışsam da onun yeri hiç bir zaman dolmuyordu.. mesaj attım aradım.. diyordum ki artık uzaktan zor oluyor, ikimiz de aynı şehire geldik bir söz yapalım aileler tanışsın ben askere gidelim evlenelim dedim ona ben bunları düşünürken..temmuzun başında öğrendim ki, başka bir çocuk varmış efenim.. Çıkıyorlarmış falan.. Bana kendisi söyledi başta inanamadım beklemediği bir anda karşısına çıktım doğruladı bana baktığı gibi bakmıyordu artık seni unuttum diyordu! Ve bu çocuğun da sınıftan 1 senelik arkadaşı olduğunu öğrenince daha da perişan oldum! Sormuştum biz beraberken daha bu çocuk senden hoşlanıyomu falan yok demişti.. O olması başka bir öldürdü beni.. Bu kadar kolay mı unutmak dedim 2 ayda! Ve başkasıyla başlamak yalan mıydı dedim o yaşadıklarımız! Evet yalandı dedi.. Sİtem dolu mesajlar attım..Kendimi mahfettim, bazılarına cevap atamıyordu tabi.. 15 gün hiç mesaj atmadım.. Ama dün döner umuduyla bir kaç güzel mesaj daha attım fakat bana hiç dönmedi bu sefer! Okulum bitti dedim, hiç hayırlı olsun bile demedi:s Aradım yanlışlıkla açtı, gülen, eğlenen sesini duyuyordum ben gecenin 3 buçuğunda soğuk soğuk terleyerek ağlarken o gayet neşeliydi.. Artık hiç takmıyor beni..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 15 gündür yazıyorum ona.Bütün düşündüklerimi yazıyorum kağıtlara daha sonra onları bir deftere geçirip bir kutuda içinde bir ton sürprizle birlikte vermeyi düşünüyorum. Evet bunu yapıcam hemen vazgeçmek istemiyorum her şeyden o kadar verilen emeğin bir karşılığı olsun istiyorum O kutunun içinde onun en hoşuna giden şeyler olucak ve yaklaşık 100 sayfalık bir yazı ki şimdiden 50 sayfa oldu.

Eğer olmazsa vazgeçicem ama şimdilik sadece sabır diliyorum Allah'tan

Lütfen bir şey söyleyin..
5.5 senelik biten ilişki. Unutmak bu kadar kolay mı?