Eğer olmazsa vazgeçicem ama şimdilik sadece sabır diliyorum Allah'tan
Lütfen bir şey söyleyin..
dostum benimde durumum sana benzer 2 yıllık bir ilişki ve barışmak istesemde dönmüyor.. çok zor dostum çok..
bak lisede tanışan insanlar genelde devam edemiyor çünkü olgunlaşıyorsun üniversitede ve fikirler değişiyor, yollar ayrılıyor. sen kız arkadaşınla iyi devam etmişsin. ancak terbiyesizliği o yapmış. hocam açık olacağım, hiç bir kız öyle severek güzel bir ilişkiden sonra böyle davranmaz. davranmamalı. hemde başkasını bulup mutlu olması falan söz konusu olmamalı. ama o aklınca senden intikam almış sanki, bak ben bıraktım havalarına girmiş. hocam bak o kızdan daha hayır gelmez sana bırak çabalamayı. peşinden koşarsan daha çok üstte görecek kendini. daha da uzaklaşacak senden. sen o yazdıklarını ver ama sonra daha hiç bir şey yapma. emin ol o kız seninle güzel şeyler yaşamaya alışmışken bir başkasında onları göremeyince gene sana dönecek. gene arayacak seni ama sen onu arayıp üstüne düşmemelisin. hayata karşı dik dur ayakta kal ve emin ol o günün birinde eksikliğini hissedip dönecek. dediğim gibi sen sakın ezdirme kendini onun karşısında çünkü hatanın büyüğü onda. sadık kalamamış sana dostum ve üstelik o çocukla 1 senedir aynı sınıftaymış. he açıkçası ben olsa o çocuğu çok güzel döverdim yalan yok ama sen böyle yapma çünkü haklıyken haksız durumuna düşersin. o yazdıkalrını ver ve çekil. önüne bak. değmez ya de değmez. o şuanda seni çantada keklik görüyor ve o çocuktan ayrılsa sana gelecek sen ceptesin diye düşünerek. sende yeni birilerini bul vakit geçir ve bunu onun gözüne sok ya. o da acısın, emin ol çekemeyecek ve ilk üzüntüsünde sana gelecek. ama üstüne düşme. değmez dostum.
Her şeyi geçtim de bir insan nasıl hemen başkasını bulur,hadi buldu diyelim nasıl evet det hala aklım almıyor..hele de sınıfından birinin..senin düşündügün şeyi yani beraberken de konuşuyor muydunuz olayına ben inanmıyorum dogrusu kesin konuşuyorlardır yoksa nasıl kabul edecek hemen düşün bir...birincisi eger başkası varsa bu kızın dediklerine sakın inanma ve güvenme...sana kimbilir daha ne yalanlar söylemiştir..ben artık kızlara güvenmiyorum zaten benimde başımdan bazı olaylar geçti çünkü...ne söylesem acını dindirmez biliyorum çünkü..eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan bu durumdan..o kızla tamamen iletişimini kesiyorsun..facebook,twitter ne varsa kapatıyorsun...hattını değişiyorsun..yani tamamen hayatından çıkartıyorsun..sonra..ne kadar üzülmek istiyorsan üzül,ağla olabildigince içinde tutma hiçbir şeyi..yalnız mı kalmak istiyorsun yalnız kal,tek başına git dolaş evde sürekli oturma ya da arkadaşlarınla zaman geçir..tüm acını sonuna kadar yaşa..yaşa ki bitsin içinde bir şeyler..kalmasın..bu dediklerimi ben de yaptım çok zor zamanlar geçirdim ama şimdi eskisine göre iyiyim...Unutamasanda umursama. Çünkü biri için üzülmene değmez hayat. Zamanında altını çizdiklerinin üstünü çizeceksin bazen hayata inat..Allah yardımcımız olsun.
Bence böyle düşünme. Bir kız için ya da bir başkası için ister dostun olsun ister ailen hiç bir şekilde değmez. Sen kendini toparlamaya bak bence. Mesela ben hep geceye kadar uyumuyorum gün batını izleyebilmek için. İlk izlediğim gün bu hayatın gerçekten boş olduğunu hiç kimse için üzülüp ağlamaya değilmeyeceğini anladım. Beni ağlatanlar hep arkamdan güldüler fakat ben yılmadım hayat benim için güzeldi. O kadar çok şey yaşadım ki ben seninkilerin yanında hepsi sıfır kalır eminim. Bence bunu sadece maziye sakla. Çünkü gerçek yolculukta onun hesabını vermek zorunda.. Bunu hiç unutma. Bence sende bir gece uykusuz kal ve gün ışığını izle. Hayata biz bu güzellikleri tatmak ve bu güzellikleri daha da güzelleştirmek için geldik. Hiçbir şey elbette o yaranı kapatamaz ama umutsuzluk seni daha da köreltir. Hayat güzel... Hergün sokaklarda çocuklar açlıktan geziyorlar, elbisesi yırtık pırtık geziyorlar tek istedikleri sıcak bir yuva. Onlar küçük yaşta bunlara katlanırken sen neden bir aşk uğruna kendini yiyorsun. O kızın sesi neşeli gelmiş çünkü seni daha da üzmek istiyor. Senin acıdan kıvranmanı istiyor. Ama bak görüceksin 2 güne kalmaz ondan da ayrılcak ve onun ağladığını sende görüp izleyeceksin. Tıpkı onun sana yaptığı gibi... Bu dünyada hiçbir şey yapıldığı gibi kalmaz. Her yaptığın kötülük senin kapını çalar. O kız da cezasını çeker...
Bahsettiğin şeyler çok anlamlıydı.. Evet millet açlıkla boğuşurken biz burada bunları tartışıyoruz fakat bir yandan da benim için şöyle bir durum var, şuanda hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum inanın ki.. Okulum bitti binbir zorlukla ona bile doğru dürüst sevinemiyorum.. O bu yaptığıyla beni çok üzdü, kırdı, kızdırdı demiyorum çünkü bunu yaptıramıycak kadar seviyorum ben hala onu.. İçim acıyor içim..
ben seni çok iyi anlıyorum... bir ara aşk için öyle acılar çektim ki.. ama bni kullandığını söylediği zaman her şey bitti... umutlarım sevgilerim... ama şuan mutluyum huzurluyum... ailem var yanımda... sevdiklerim yanımda. bundan daha güzeli vr mı dünyada?
Evet ailem benim de yanımda onların kıymetini çok iyi bilmek lazım, ki benim sevdiğim kızdan önce vardılar, gün geldi onlara karşı çıktım ben o kız için ama ondan ayrıldım şimdi yine yanımdalar..
Şu bir gerçek ki biz insanoğlu bazı şeylerin kıymetini kaybedince anlıyoruz.. Umarım senin ailen de uzun yıllar sağlıkla neşeyle mutlulukla birbirinize bakarsınız, herkes için bunu dilerim ben..
Çok üzüldüm ama gelin görün ki bu sizin daha daha vahim oldugunuz gercegini degiştirmiyor.. Ben de benzer bişi yasadım tabi bu kadar uzun vadede bi ilişki olmadı ama sonunda araya eski sevgilisini katıp dağıtınca sohbeti anladım ki bu kadar vefasız bir insana bir damla gözyaşı bile cok cok fazla ki ne intiharından söz ediyorsunuz. lütfen yani. ben beni üzen seyleri en basından beni de pişman etmeyen önyargılarımla teker teker cıkarıyorum.(emin olun bu önyargılarla cok mutluyum) Beni mutlu eden ne varsa haddimi yerimi unutmadan oraya yöneliyorum. cok zaman alır ama kırılan kalbinizi geçin sevginiz ucuz bir ilişkiyle daha da kırılmamalı aksine daha da dirençli olmalı. Aşı gibi.. Sonuç olarak unutmamanız gereken en basında bir kardeşiniz, aileniz, iyi bir diplomanız, tertemiz bir geleceginiz var ki bunu yapabildiginiz tüm fedakarlıkları yapmış olmanıza ragmen size reva gördüğü bu olumsuz durumdan hiç de pişman olmayan biri için asla hayatınızı ve sizi sevenleri bu sizi sevemeyen kişi yüzünden üzmeyin. umarım hersey gönlünüzce olur.
rica ederim öncelikle ama sunu söylemek gerekirse son güncellemenizde bahsettiginiz kutuyu bende yaptım cok cok begendi fakat sonra bütün emeğim tuhafiye poşetiyle elime tutusturuldu. üzülürsünüz.. Bütün kelimelerinizin size döndüğü yazılar olacak kalbiniz daha da cok kırılır ama güçlüyüm derseniz deneyin tabi ama emeklerin dönmesi ayrı üzücü bunu bilmenizde fayda var.. :( bol şans.. Bir durum olursa konusmak istediginizde buradayım.
Cevap
20Cevap
Öncelikle merhaba. Senin yasdıklarını şu an bende yasıyorum. ama pişmanım cünkü senin onun için yaptıkların onun gözünde peşinden kosmak. o şu an kendini cok byük bir insan olarak görüyo . vay be ben neymişim diyo. iki yıl önce bende aynısın bir kıza yaptım o benim peişimden kosmasına ragmen ben ona asla yüz vermedim. eden buluyo kardeşim. bak bende aynısını baskasına yaptım bir baskasıda bana aynısını yaptı. kimse kendini günahsız sanmasın yasadıklarımızın ya da yasayacaklarımızın elbetteki bir sebebi var. sen bir kutu hazırladım demişssin ben ona * 256 tane şiir yazdım o şiirleri yazmak iki senemi aldı. onun adına şiir kitabı bastırdım kendi yazdıgım şiirlerden. ama sonuc ne hiç bişey. asla kendini ona karsı düşürme. her zaman ne olursa olsun seni bırakan bir insanın peşinden kosma. eger sen onu ararsan onu düşünürsen kaybeden her seferinde sen olursun. her zaman güçlü ol kendinden taviz verme. sen ne yaparsan yap senin yaptıkların sadece ona peşinden kosuyomussun gibi gelir ve bunlar onu üzmekten öteye senden sogumasına yardımcı olur. her kez bir gün gelir pişman olur. ve ilerde bu günleri hatırladıkca sadece gülüceksin. elinde kahven ya da cayın yanında ufak ufack cocukların içerden sana bişey istermisin hayatım diyen bir eşinle beraber gülüceksin. hersey gecer dermanı olmayan derdi Allah kullarına yasatmak. her zaman söyle düşün belkide en hayırlısı buydu. oyuzde kendini üzme cünkü karsı taraf kendini üzmüyo. He bana kazananı sorarsan ellebtteki sen kazandın. yazdıklarına bakılırsa senin gibi adamlar artık ülkemizde zor bullunuyo. Ve her zaman şüket dısardaki kötülükleri hastalrıkları düşün senden binlerce kat daha zor durumda ola insanlar var onları düşün ve şükret Allah hayırlı olmayak seyi kullarına bahşetmez .
lan birden kendi ilişkımi okudum resmen benimde 4 yıllık ilişkim bitti 208 hafta 1400 gün demek 4 yıl halbuki biteli 40 gün bile olmadan birini bulmuş 11 martta yıl dönümümüzdü bende senın gibi vazgeçmek istemiyordum son bir şans gideyim dedim yanına 2 gün önce işte kalktım gittim 1 saat oturdum konuştum ama sanki şeytanla muhabbet etmıs gibiydim ama bende ezdirmedim kendımı dik durdum karsısında sende öyle yap boşver ezdirme kendini bana demıstıkı senden ayrıldıgımda dunya basıma yıkılacak zannettım demıstı ama hiçde öyle olmadı 15 günde tamamen unuttum dedi söledikleri çok zoruma gitti ağır şeylerde söledi ama bende söleyeceklerımden gerı kalmadım bir insan 1 ayda 3 ayda 4-5 senelik bir ilişkiyi unutup yeni bir ilişkiye başlıyosa ve senide çileden çıkartmak için sölüyosa boşver kardeşim dua et böle bittiğine ya evlendıkten sonra böle birşey yapsaydı allahın sevdiği kuluymussun ben yüzüne karsı söledim ya insan bu kadar ucuz olamaz dedım karaktersizliktir bu sen ona mutluluklar dilesende çok seviyorsan illaki yüreğinin ahı kalır kardesım emın ol ahı kalı birgün pişman olur inan bana olur köpek gibi ben eminim benım eski sevgilimin pişman olacagına cünkü biri onu sevdiğinde anlayacak benım onu ne kadar sevdıgımı sen ona hiç ulasmaya calısma bırak senden haber alamasın ıllakı aklına düşersin penceredden bakmayı sen ögret ona boşver.. o şimdi rahat çok mutluyum zannediyor bakalım sende bulduklarını o çocukta bulamayınca ne hale düşecek görürüm ben onu dua et sen allaha tevekkül et
b u yazdıklarını okuduktan sonra gerçekten çok uuzldum gozlerım doldu resmen. Öncelıkle Allah yardımcın olsun. senı tebrık edıyorum arkandayım sakın pes etme sakın.pes ettıgın zaman kaybedersın onu. tamam genelde hep kaçan kovalanır. ama o kaçmş artık kosmaktan baska caren yok. o kagıtlara yasadgnz guzel gunlerı yaz once. ılk opstugunz sarıldgnz gunlerı yaz. o zaman neler hıssetıklerını yaz onunda neler hıssttklerını tekrar hıssedeblmesı ıcın. ona gercek askı anlat. git bul onu al karsına konus cunku gec olucak 100 ubekleyene kadar:S
Sen zamanında ayrılma istediğini söyleyip ayrıldığınız gün bitmiş aslında her şey.Sonradan bir araya gelmenizin bir anlamı yok inan.Bir kadın asla kırgınlığını unutmaz, senin ondan vazgeçmiş olman onu çok üzmüştür, yaralamıştır ama yine de denemek istemiştir sonradan ama ona senden daha çok değer veren biri olduğunu görmüş belli ki. Bu yüzden kendini değerli ve mutlu hissetmiş.Keşke zamanında ondan soğumasaydın ya da daha kıymet verseydn.Ayrıca 6 yıllık ilişki çok uzun bir süre.Bunun vermiş olduğu bir yıpranma da var.Kısacası artık başka hayatlar kurmalısınız eğer bir gün olursa zaten yine olur ama şimdi zor.
Kardeşim öncelikle bu kadar duygu yoğunluğu yaşayıp yaşadıklarını ve hislerini bu kadar içten anlattığın için teşekkür ederim. Bu anlatışından bile o kızı ne kadar çok sevdiğin belli oluyor. Ancak karşı tarafın aklı iyiden iyiye karışmış ve sınıf arkadaşına evet demiş. Şimdi kim bilir hangi hayal aleminde kendi kendine takılıyordur. Bir söz var "eski sevgilisini yeni sevgilisinin kollarında unuttu" diye bu sözü şuan senin kız arkadaşın uyarlıyor. Sen o kadar önüne çıkan teklifleri geri çevirip hep ona değer vermene rağmen o bence seni kalleşçe sırtından vurmuştur. Şu saatten sonra yapacak bir şey yok bundan sonra ki hayatında kızlara karşı bakış açın çok daha değişecektir. Ne bir düzenli ilişki ne bir sevgi hiç birini düşünemeyeceksin önüne çıkan her kızı bir seks objesi gibi göreceksin. Eğer ki bunların olmasını istemiyorsan son bir kere yanına git derim çek bir kenara adam akıllı konuş derim. Ama asla duruşundan, görünüşünden, gururundan taviz verme.
kardeşim öncelikle geçmiş olsun diyorum eskişhiri çok iyibilirm.kadınlar genelde kendisinden olgun insan tercih eder.şimdi bu durumda anlattıgına göre akrandınız..üniversite hayatı insanın hayatını değiştiren ortamlardan biridir..farklı arkadaşalr farklı zihniyet..aslında seni karşıma alıp konuşmak isterim kardeşim.ama sana tavsiyeded bulunmak istiyorum psikolojıden anlayan biri oalrak..1) ona ait ne varsa ortadan kaldır,numaranı değiştir.2)duygusal aprçalar dinleme yabancı hareketli parçalar dinle duygusallaşma sakın 3)ektivitelere katıl mesela gitar keman bateri kursuna git..bana güven lütfen ..bu yaşadığın şeye benzer şeyi bende yaşadım çünkü...ve hayatına bir süre kimseyi sokma kadınalrdan uzak dur..hayatına biri girecekse eğer senden en az 8 yaş küçük olmalı
umut en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır önce umudunu kes derim.yaşadıklarının benzerini bende yasadım terkettıgını bıle soylemeden benim bıldıgım ve nefret ettıgım eskı sevgılısıne dondu.acım hıc gecmedı ve bı kutu hap yutup ıntıhara tesebbus ettm herkes perısan oldu o harıc.sonra aylaaar sonra baska bırınden hoslanmaya basladım.ılk kez dusunmeden duramadıgım baska bırı vardı saskındım.onu kazanmak ıcınde elımden gelenı yaptım.kazandım da..halen de guzel gıden bı ılıskımız var.kalbımı yokladıgımda ıcınde onu bulamıyorum ve ne kadar salakmısım dıye yaptıklarımdan utanıyorum:) dıyecegım su..bellı bı acı yasayacaksın ama bıgun bıtecegını bılerek cek acını.dıkenı gosteren hayat gulunu de gosterır
kızların bi çoğunun aşkı yeni aşkı bulana kadardır.
kızlar maymun gibidir sağlam bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz.
sağlam bi dal bulmuş onu tutmuş.seni bırakmış.kızlar yeni birini bulupta aşkı onunla yaşamaya başladığında dünyanın en iğrenç yaratığına dönüşürler senin için.
bence fazla uğraşma iyice bunalıma girersin.eski günlerin hatırı matırı olmaz bunlarda çok pis gıcık eder seni ,hatta bundan zevklte alır sen deli olursun.psikolojin bozulur.unut artık onu.
dünyanın en iğrenç insanını göreceksin karşında unutma.uzak dur.
artık işine yaramadığı insana köpek gibi davranır kızlar.
eskinin en ufak hatırı olmaz.
geçmiş olsun.
onun için doğru dürüst biri olamadım lafı nı yeni gördüm.
kıza fazla yüklenmiş gördüm mesajımı o yüzden.
kısaca kız vazgeçmiş senden.
vazgeçmiş bi kız kadar incitici birisi daha olamaz.
hiç eskinin hatırı olmaz köpek gibi davranırlar.
vicdan falan olmaz.uzak dur çok canın yanar.
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum ...Çok seviyor ve karşılığını bulmadığın için kendi kendine eziyet ediyorsun ama o artık seni sevmiyor sana değer vermiş olsa o attığın mesajlarına bir geri dönüş yapardı sen o kadar uğraşacaksın edeceksin 100 sayfalık yazı yazacaksın duygularını anlatan güzel güzel ama o bunları düşünmeden belki de alıp çöpe atacak yada yakacak ...Bence artık yavaş yavaş unut yoksa kendini heba edeceksin eğer gerçekten seviyorsa sana her türlü döner haaa dönerse de benden sana abi tavsiyesi seni bırakıp sana dönen bir kızdan artık çok şey bekleme ve eskisi gibi umut bağlama ...
karseım 18 kasım 2002 pzt 21 00 de basladım ılıskıye unıversıtede hergun beraberdık cok sevdık bırbırımızı 28 hazıran 2008 gunu bıttı o trıh onun evlenme tarıhı ve ben bılmıyordum bıle o tarıhten bu tarıhe unutamadım be arkadsım evlıyım cocucum var benımde hala pesındeyım hala unutamıyorum kolay deıl ıcınden cıkamassın kımse sana yardımcı olmaz kendın verıceksın kararı ben kacır derım ısı bıtır ve almıycam de korkut yada ısı bıtırdıkten sonra 20 tl ver elıne yada cebıne koy sıktır git sımdı de utandır onu senın degerını anlaısn kardes ama sonunda yıne al kımselere kurda kusa bırakma
Yapma birşey. sakın yapma. iyice kaybedeceksin. gozun donmus senin. seninki 5.5 ama milletin 7 senelik nisanlı oldugu kişiyle bitmiş.
Sakın birşey yapma. kız gitmiş. bırak basını dinlesin. sen ona yazılar vereceksin. yazdıklarınla kuculeceksin. cünkü o sana kesin sen beni anlamamışsın diyecek. sakın bu yazılarını mektuplarını verme bosuna.senden nefret edecektir.
Cünkü sen cok fazla yüklenmişsin. artık dur de kendine. yoksa tamamen kopacak
Saçmalıyorsun diyorum başka da hiçbişi demiyorum şuanda senden vazgeçtiği için sana değerli geliyor bunu yenilgi olarak gördüğünden kabullenemiyorsun bence boşver seni sevmeyenin canı cehenneme diye düşün sen elmayı seviyorsun diye o da seni sevmek zorunda değil gençsin bak okulun bitmiş yeni bir hayatın başındasın saçma sapan şeyler yapma derim
gerçekten çok üzüldm durumuna bu korkular bnde de vardı 2 bçk senedr berabr oldğm sevgilimle yollarmz üni için yakında ayrılıcakk. yazdıklarını okudm kötü oldum. boşver takmamaya çalş bi kızdan böyle birşy beklemezdm gerçekten çok sevmişsin onsuz iyi hissetmıyorsn belliki kendini ama o sensiz çok mutlu. mesj atma peşnden koşma derim hayatına bak
zor bi durum gerçekten seni anlıyabiliyorum. düşüncelerini döktüğün kağıtları sakla aynısı bende yaptım ama sakın gönderme eline hiç birşey geçmicek gönderirsen göndermezsen hissettiklerini duygularını o hiç bir zaman bilemicek bırak bunun boşluğuyla yaşasın ve yaşıcak emin ol..
işin zor öncelikle gerçekten üzüldüm ama kızın yaptığıda doğru değil neler yaşamıssınız sen onu bırakmamıssın o seni bi heves için bırakmıs bence kızda cok yıpranmıs 2mizden bişey olmaz artık diye düşünmüş ve baskasıyla olmaya baslamıs senin unutman gerekiyor arayıp sorma bende 3 senelik ilşki yaşadım ve ayrıldık gözden uzak olan gönnüldende ırak oluyor gercekten cok acı cekersin seneler sürer unutman ama elbet bi şekilde unutuyosun
Beynini acarmisin ne kadar safsin ya sen.. Resmen kekliksin varya. Daha o zilliyi napicaksin? O sevgilisiyle yeni bir hayata baslamis. Bence pesini birak. Ondan sana hayir gelmez.. Bosuna kendini yipratirsin..
Hep mi aynı olur . Uzun ilişkilerin ardından ayrılan kız hemen gider birini bulur. Zaten kızın amacında varmış kardeşim , senden ayrılık hemen başka birini bulup yola devam etmek ve bunu da başarmış . 2 ayda sonra unutuyor bir de .
vay anasını ya üzülme bak o kız var ya köppek gıbı pişmamn olacak sıkma sen canını ve su saatten snnra onun ıcın bseyler yapmaktan vazgec zorla kendını.. şimdi benm sevglmde benı bu seklde brakp gtse bende senle aynı durumda olacagm ama onun bana cektrdklernı düşününce pşman olacagnı bldgm ıcın dönmem onun ıcın ugrasmam vazgecerm bırak ne hali varsa görsün kendı hayatndan önemli olmadgnı gösterms sana zaten sende gör ve ugrasma..
bak emınım psman olur 5 sene ya az degl kı bosluga kaplp salaklk yapmş brıne taklms onu senden ıyı sanıyo ama onuda tandkça senın kymetnı anlayacak psman olacak kı zaten sen cok sevıyosan ahın tutar benm cevremde böyle oldu bnde yasadm o yuzden ıcını rahat tut sen elnden gelenın en ıyısnı yapmmsn zaten
allah yardımcın olsun umarım hatasını anlar
Benim de 7 yıllık bir ilişkim oldu çok sevdim. Ama bir bahaneyle bıktım diyip terk etti beni. Ağlamadan duramıyorum bir saniye bile ağlamadan duramıyorum. Bir gün oldu ama nefes alamıyorum bile. Biz bu haldeyken onların umrunda olmuyor ya Allah kahretsin öyle karaktersizleri inşallah. Hiç haketmiyorlar var ya. İhanet etmedik diye çok sevdik diye oluyor bunlar. Biz de vazgeçip takmamayı bilseydik böyle olmazdı.
zor bi durum. kendini kontrol etmeye çalışma, ara mesaj at, cevap vermemesi önemli değil, nasılsa bir gün vazgeçeceksin için soğuyacak... zaman ilaç değildir, ama sıkı dokunmuş kadife bir perdedir; işe yarar. ;)
Arkadaşım sadece şunu bil. Eden buluyor. Emin ol ki buluyor. Köpek gibi pişman olacak ama sen yeni ve her açıdan daha iyi sevgilinle mutluluğun zirvesinde olacaksın. Sakın unutma son gülen iyi güler!
Hiç gerek yok. Gerçekten değmez. İşe yarayacağını zannetmiyorum çünkü. Kız sadece vay be ben neymişim diye düşünür, onun dışında sana bir getirisi olmaz.
bak o cocuktanda elbet soğuyacak sonra sana dönecek ama sakın tekrar aynı değeri verme ona.. tekrar sen üzülürsün..
snblrsnn, bu gibi yorumları yapıyorsunuz ya şuan benim gibi olan birine çok umut veriyorsunuz. Ben 24 yaşındayım ve o benim ilk aşkımdı, daha önce yaşamadım böyle bir şey, yani bu gibi durumlarda eski sevgiliye dönme olayları çok mu olur? Değer kıymet daha iyi mi anlaşılır.. Napayım şimdi geri dönecek diye mi bekleyim, başkası olduğunu bile bile.. Sana tepki göstermek istemedim aksine cevabın için teşekkür ederim..
saçmalama insanların arasına karış intihar ne demek ya bak ne güzel imkanların var gez toz unutursun ömrün boyunca o kızı hatırlamazsın
Cevabın için teşekkür ederim, ama böyle bir şey düşünemiyorum şuan ki ben. Hiç bir şeye isteğim kalmadı, bırakmadı.. O benim bütün gençliğimi aldı, 18-23 yaş dönemim.. sadece ona verdim ben.. o gitti bütün hayatımın içine etti soğuk soğuk terlemek neymiş dün yeni öğrendim, güçlü olmaya çalışıyorum ama olamıyorum..
Dostum dalga amaçlı değilde gerçekten bu saatte sorulacak soru değil bu. Herkesin üstünde günün yorgunluğu falan. Okumaz kimse dalga geçer. Normalde bende geçerdim ama gerçekten anlaşılan durumun kötü. umarım mutlu olursun
abıcım senın ısın cok daha zor bide askerlıkmı var allah yardımcın olsun sana ne solesek bos senı senden daha ıyı kımse anlamaz benden soylemesı ama ben azda olsa anlıyorumcunku yasanılanlar aynıgıbı bende askere gıtmıstım bu vazıyette
yapılacak tek şey ondan uzaklaşmak zor ama yapılcak tek şey unutmak malesef...
şu an ne yapiyorsun bu yazı çokmu eski bilmiyorum ama bildiğim tek şey var değmiyor. Umutların hayalleri hep yarıda kalıyor bu konuda bir çok söyleyeceklerim var instagram hesabını versene konuşmak dertlenmek isterim sakin yanlış anlama
bu insanlar böyle işte birini bulunca yüzümüze bile bakmıyolar verdiğimiz değerlere yazık umarım mutlu olmazlar
Kaçabildigin kadar uzaklaş o kaltaklada alakanı kes hayattaki başarını göster bir gün özleyecek ve merak edip bakacak...
Hepsini okudum senin için kaderinde yokmuş. Bırak o kaybeder diyeceğim kaybetmişsiniz ikinizde ya sabır de durmadan.
Zevkle sonuna kadar okudum. Suç Kamil abide. Çok hayın adammış yahu :(
Kardesim allah yardimcin olsun bu aci cok kotu ya allah sabir versin
ölenle ölünmez kardeş. öldür onu içinde.
Adamsın . Kız milleti böyle iste
ama çok sıkıntı çıkarmış.bence sen haklısın.
insanoğlu çiğ süt emmiş
yuh lahn roman yazaydin.
hiç uğraşma vazgeç o vazgeçmiş..
yuh lahn roman yazaydın
Ayıp etmiş.
okumadigini biliyoruz beyb <3
hayırlısı olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar