5 yıllık ilişkiyi nasıl unutabilirim?

Biz 5 yıldan beri sevgiliydik her şey çok güzel gidiyordu biz 3 sene aynı şehirde yaşıyorduk fakat 2 senedir uzak mesafe yaşamak zorundaydık üniversite meselesinden. Biz ona rağmen 3 ayda bir görüşürdük yüz yüze Ben 5 sene boyunca kıza çok değer verdim her istediğini yapıyordum yapmaya çalışıyordum. O benim dünyam idi onun için her şeyi göze almıştım. Kız üzülmesin yalnız kalmasın diye ben 2 sene okulumu erteledim aynı şehirde kalalım ve beraber olalım diye. Gezerdik tozardık her şeyi birlikte yapardık lakin bir gün kız memleketine döndüğünde her şey değişti, ben ise taşınmıştım okuduğum yere 2 senedir de böyleydi. Her neyse kızın instagram hesabı vardı bende ve o ara tatilde çalışıyordu. Bir gün gece yarısında bir çocuk öne çıkanlarına girip beğeni attı ve bu durum benim tuhafıma gitti hemen yazdım kıza dedim ki bu kim dedim işten arkadaşım dedi ve dedim ona çıkart diye o da başladı bana hayır çıkartamam sen benim hayatıma karışamazsın gibi sözler demeye baya bi tartıştık sonra bana ara vermemizi istedi (o sıra ben onun yanına gitmek için plan yapıyordum) sonra ara verdik hem kafasını toparlar diye 3 gün boyunca hiç konuşmadık ta ki ben yıllık iznimi duyana kadar o heyecanla ben aradım onu (çünkü beraber vakit geçirebilecektik diye) ilk önce yazdım ona müsait misin diye hayır dedi sonra ise aradım ve açtı dedi ki ben seni istemiyorum artık sensiz daha mutluyum dedi kapattı ve engelledi orada ben şok olmuştum elim ayağım titremeye başladı hemen koşa koşa arkadaşlarımın telefonlarından aradım ve tekrar aynı cevaplar. Sonrasında ne yapacağımı bilemedim çünkü öylece bitmişti peşinden koştum ulaşmaya çalıştım bir ara ulaştım ve dedim ki geleyim yanına düzeltelim dedim hayır gelme dedi. Her neyse yıllık iznim başladı ve memleketime döndüm ziyaret amaçlı o ise üniversiteye dönmüştü. Arkadaşlarımla buluştum falan ve son gün döneceğim zamanda bir arkadaşımla buluştum o sevgilimi biliyordu sonra dedi ki senin sevgilin geçen kuzenini aradı ve o çocuğun sevgilisi var mı diye sormuş. Sevgilinin böyle yapacağını tahmin etmezdim hiç hoş değildi dedi sordum arkadaşıma kim o çocuk diye söyledi bana meğerse sevgilime çıkart dediğim çocukmuş onunla sevgili oldu hemen o sinirle aradım ve başladım sinirle ne kadar iğrenç bir insansın iyi ki bitti böyle biri olduğunu bilmiyordum 5 senemiz bir hiç uğruna mıydı sözler söylemeye başladım ve ayrıldığını öğrendim onların kendi anlattı dedi ki boşluktaydım o yüzden sevgili oldum onunla dedi sonra bana dedi ki seninle barışmak istiyordum ama bu araya girdi diye sana nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum zaman geçip sen sakinleşince arayacaktım senin değerini bilemedim seni sürekli aradım dedi her neyse sonra ikinci şans verdim ona barıştık hemen onun yanına gittim buluştuk yine güzeldi her şey eskisi gibiydi ama çok fazla sürmedi. Döndüm şehrime ve aradan 3 gün geçtikten sonra beni tekrar terk etti sebebi ise onunla konuşmak istememdi, işten çıkmışım sırf sadece onunla konuşmak istemiştim 15 dk'lığına bile ama beni darlama gibi cümleler kurmaya başladı sonra o kendi isteğiyle ayrıldı. Git diyemedim... içim tekrar parçalanmıştı her yerden engelledi beni. Biz sevgiliyken sırf o güzel araba istedi diye 1.5 milyon ana paramdan zarar ettim kaybımı kapatmak için 800 bin kredi çektim ve tekrar kazanayım hızlıca yoldan derken yine kaybettim hem maddi hem manevi şekilde destek çıktım ona. Şiirler yazardım şarkılar söylerdim her ay çiçek alırdım en pahalı makyaj setlerini alırdım Dyson Airwrap ve Airstraitini almıştım. Doğum günlerinde bile 100k masraf yaptım. Ben bu kızı nasıl unutabilirim hiç iyi değilim

5 yıllık ilişkiyi nasıl unutabilirim?