Sevgilim sürekli bir erkek arkadaşının evine gidiyordu. Bende durumdan rahatsız olup gitmemesini söyledim. Bana karışamazsın deyince tartıştık ve ayrıldık. Tekrar konuşmak istediğim zaman "ben çok mutluyum cevabını aldım." Ama ben hiç unutamadım. Ve şimdi evine gittiği kişi ile sevgili olduğunu öğrendim. Biz ayrıldıktan 1,5 ay sonra oldu bütün bunlar. Ama hala unutamıyorum, sürekli aklımda onsuz yaşamak ölüm gibi, ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Uzun bir dönem sevgilik geçirmişsiniz, dile kolay, 5.5 yıl, az mı? Bu acıları çekmeniz gayet normal; eğer çekmeseydiniz kendinizden şüphe etmeniz gerekirdi. Sonuçta onca yıl beraber güldünüz, beraber ağladınız. Size tavsiyem mutlaka zamana bırakın ve mateminizi zaman zaman dışa vurmaktan kaçınmayın. 5.5 yıl bir ay da unutulmaz. Kalbiniz ve aklınız soğuyana kadar kendinize zaman tanıyın ve acınınızı tam yaşamadan hayatınıza birini almayın. Alırsanız ona da yazık etmiş olsursunuz kendinize de. Ayrıca hatırlatıyım, mutlaka ona ait şeyleri de ortadan kaldırın bu sizin unutma sürenizde size yardımcı olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üzülme demeyeceğim tek ilaç zaman ancak şunu yap çünkü kesinlikle ama kesinlikle işe yaradığını göreceksin
Üzüntünden gebersen bile gündelik hayatına devam ediyormuş izlenimi ver. (Kalkıp oh iyi ki ayrıldık çok mutluyum gibi davran demiyorum) örneğin efkarlı şeyler paylaşıyorsan bunu artık bırak. Sürekli mutlu gibi şeyler paylaş demiyorum. Ara sıra bi çay kahve Ya da yasaklar bitince dağı taşı güzel şeyler Çek paylaş, sevinçli görünmen şart değil nispet yapmaktan bahsetmiyorum. Sadece keyfin normal yerinde ve atlatmış gibi davran yeter. Ortak arkadaşlarınıza da bu izlenimi ver. Nolucak biliyor musun? 100/100 bu durum o kıza ko ya cakkk! seni istediği kadar değersiz görsün hiç önemli değil! Unutulduğunu ve kendisi olmadan da hayata tekrar devam ettiğini, hatta hatta yeni insanlara karşı da artık özgür ve açık olduğunu gördükçe egosu düşücek. Sen ona daha fazla ulaşmaya çalıştıkça kendini vazgeçilmez sanmasına sebep oluyorsun. İyi ki de konuşmak istemişsin ancak daha fazla yapma. Sana kalkıp hesap sormaya kalkan olursa; “elimden geleni yaptım” dersin için rahat eder. Karşındaki de seni haklı bulur. Şu an çok değersiz halsiz hevessizsin biliyorum zamanla Başkası için böyle üzülmemek gerek diyip ayağa kalkacaksın. Şu an taze olduğu için böyle. Birazcık sabret kendine hobi bul. Sürekli telefon iyi olmuyor 🙏🏻10 Yorumla
Sana yaptığı onca kötülüğe rağmen hala onu seviyor musun yani? Resmen sana ihanet etmiş. Başka bir erkeğin evine gitme cüretinde bulanan, sevgilisi de bu durma tepki gösterdiğinde karışamazsın cevabını veren, ayrıldığı zamanda malum kişiyle hemen sevgili olan bir kadın için üzülmek, sürekli onu düşünmek ne alçaltıcı bir durum farkında değil misin? Senin hiç gururun yok mu be arkadaşım? Karaktersizlik abidesi ve ucuz bir kadın için dökülen her göz yaşı israftır. Gerçekten senin adına çok üzüldüm. Sana tavsiyem erkeklik gururun hatrına o kadından tez vakitte nefret edip, unutman. Değmeyecek insanlar uğruna kendi benliğinden olma.
10 Yorumla
Valla hacı benim 8 yıllık bitti. Biteli 5 yıl oldu hala sapım. Tabi ki çok büyük bir acı çekmiyorum şu an. İlk zamanlar çok kötüydüm. İnsan bunla yaşamaya alışıyor. Unutamadım hala aklıma geliyor hatta bazen rüyalarıma bile giriyor. İlişki yapmıştım ben biter bitmez toparlanıyım çivi çiviyi söker die daha kötü oldu hemen ayrıldım. Sana tavsiyem eğlenceli müzik dinle onu hatırlatacak seylerden kaç. Hobi bul kendine unutmaya çalış
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5.5 yıl geçirmişin koskoca hemen unutulur mu heleki böyle bir ayrılık sebebiyse durum dahada zor.. ama imkansız değil.
Biliyor musun hiç unutamayacaksın aslında sadece yokluğuna onsuzluga alışıcaksin bunun içinde zamana ihtiyacın var. Doya doya yaşa üzüntünü kaçma seni rahatsiz eden duygulardan hep üzerini örtüp yaşamazsan hiç geçmez aynı şiddetiyle durur bir köşede.
Yaşanması gerekiyordu yaşadım diyeceksin.20 Yorumla
+1 yılUnutmayız aslında bir çok şeyi geri plana atarız sadece.. Daha olay yeni anladığım kadarıyla.. Biraz zaman gerekiyor.. Ayrıca tutup sana bunu yapan ve bunu layık gören birini hafızanda saklamamalısın bana kalırsa.. Sadece sana değil tüm geçen zamanınıza ve yaşadığınız duygulara ihanet etmiş.. Sünger çek ve önüne bak emin ol her şey yoluna girecek..
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun çok ama çok üzücü bir durum klişe cümleler:takma kafana sıkma canını... vs ihtiyacın olan şu an o insan bu çok belli lakin üzülerek söylemeliyim ki kız demekki birşeyler hissediyormuş o çocuğa kısa sürede sevgili olmuşlar bu acı gerçeği kabullenmek aşırı zor evet ama sürekli kndine telkinde bulunarak kendini ikna etmen gerekir unutmak zorunda olduğuna. İnsanlar. böyle malesef bir anda 5 seneyi atabilmiş kolayca elnden birşey gelmez sadece ağlayarak vay be herşey bu kadar basit mıydı dersin kendi kendine bu böyle sürer gider bı süre zaten şu an acı çekmen çok normal acını nornallestir ilk önce daha sonra zaman geçtikçe aklına gelmemeye başlayacak ve bu acı seni olgunlastirio ayağa kalkacaksın. O olmayacak çok üzgünüm senin için umarım gerçekten mutlu olacagin biri çıkar karşına
22 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde, her yaptığım şeyde onu görüyorum. Fotoğraf albümlerine bakıyorum sürekli
- +1 yıl
Anlıyorum sizi bu çok doğal öyle bı anda 5.5 seneyi silmek çok zor gerçekten ama inanın herşey beyinde bitiyo meşgul olacağınız birşeyler yapmayı deneyin tabi belli bir yas süreci olacak acı cekeceksiniz tabiki ama geçicek inanın
+1 yılBir süre derin bir sızı olur. Normal de, bir insanı kaybetmişsiniz gibi. 5,5 yıl uzun bir zaman netice olarak. İnsan alışır, bağlanır, hatalara rağmen arar, sözlü olarak adını söyler, bunlar sizi üzecek ve yaralayacak, ancak, hep geçecektir...
Zamana ihtiyacınız var. Bana kalırsa bu dönümde odağınızı güçlü bir şekilde, iş , hobi, başka arkadaşlarınıza, kişisel öğrenimlerinize destek ve kuvvetle dikkatinizi vermenizi tavsiye ederim. Kısaca düşünmeye kendinize vakit bırakmayınız...
Yaşam hızla devam ediyor...
Ve dünya dan öte kötü insanlar var... Ve bu sizin suçunuz da değil.10 Yorumla
+1 yılHayat devam ediyor
Belki seninle birlikte iken onunla da birlikteydi.
belki sana sevgisi çoktan bitmişti..
o yüzden..
akılını başına al hayat devam ediyor..
değmeyecek birisi için yas tutma20 Yorumla~Aklına geldikçe başka şeyler düşünmeye çalış
~Sana onu hatırlatan şeylerden kendini uzaklaştır
~Kendini değer ver kendini sev
~Sana onu hatırlatacak şarkılar dinleme
~Yeni birileri ile tanış
~Aklındakilileri biri ile paylaş kimsem yok diyorsan bir kağıda yaz
~Onsuzda yaoabileceğinin farkına var
~Beni ararmı, aca geri dönermi gibi şeyler düşünme.
52 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bu söylediklerinden yapmamam gerekenlerin çoğunu yapıyormuşum. Madde madde yapmamaya çalışacağım
+1 yılbende 4 yıllık sevgilimden ayrıldım ilgisizlik yüzünden kavga ediyorduk en son benden ilgi bekleme dedi bende tamamen bitirdim 2, 3 gün falan içip içip yazdı ama valla ilk defa üzülmedim daha rahatım kendi yokluğuna alıştırmış oldu bi bakıma hiç aklıma gelmesin diye de tüm gün oyun oynayıp video, müzik dinliyorum işe yarıyor gele bi de kusurlarını fark edip sövünce rahatlıyom
37 Yorumla- +1 yıl
Ya sen bensin yemin ederim benim erkek arkadaşım çok ilgisiz ya mesaj desen saatler sonra atıyor ayar oluyorum bende ayrılacam heralde 😂😂❤️
- +1 yıl
ya sorma valla nasıl sinir oluyorum diyorum ya bi kere şu telefon elinde olsun hiç kullanmıyor çocuk ya ailede kalabalık mesaj atsam kim bilir hangi kardeşi kuzeni eline alcak telefonu 6, 7 saat internet açmıyor yazmaktan sıkıldım
- +1 yıl
Evet ya anlamıyorum hani ölsem haberi olmayacak ya hani hissettiriyo ama ne mesaj ne arama insan düşünüyor yani seviyorum da napıcam bilmiyorum ama ayrılmak doğru karar sanırım başka akıllanmıyorlar
- +1 yıl
en iyisi ilgiyi kesmek başka anlamıyor hay ayrılsanda kafasına çok sonradan düşüyor hâlâ benimsin mantığıyla bakıyor bunlar
- +1 yıl
Evet ya seven neden mesaj atmaz neden aramaz bunu anlamıyorum bende işte 🙄 hiç kaybetme korkuları Da yok heralde
- +1 yıl
terk edilmeden anlamıyor işte bi şekilde cepte görüyor fazla yüz vermemek lazım
- +1 yıl
eskiden böyle değildi ya git gide öküzleşti
+1 yılBen de yakın zamanda sevgilimden ayrıldım. İlk günler çok kötü olsam da ilk haftadan sonra toparlamaya başladım.Çözüm şu:İlk günlerde iyice ağla, lanet et, çevrendekilerle dertleş içini boşalt. Sonra yaptığı kötü şeyleri sürekli kendine hatırlatacaksın. Kurtulduğun için şükredeceksin. Seni aldatmış, ya evlensen bu kadından çocuğun olsa sonra öğrenseydin? Çocuğun senden olduğuna bile şüphe ederdin. Allahın sevdiği kuluymuşsun kurtulmuşsun. Teknik bu. Sanırım anladın. Bu şekilde en az 1 hafta devam et, sosyal medya vs. her yerden sil. Fotoğraflarına bakma. Aklına gelmesin bir şeylerle meşgul ol. İnan geçiyor. Ben de çok acı çektim hala da aklıma geliyor ama kendini soğutmazsan zorlanırsın.
20 Yorumla
+1 yılOha ya sana neler yapmış sakın ha barışma sakın şu an kapanma olduğundan belki aklına düşüyor hemen kendine yeni hedefler amaçlar edinmelisiniz
31 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutmak için bir şeyler yapınca daha çok aklıma geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılKiyamam be bende ayrildim daha dun ama okdr uzun bi iliskimiz yoktu , zararin neresinden donersen kardir Şu an acinin dibini yasicaksin ama vakti gelince cok sukur demeyide bilceksin emin ol oyuzden acini yasa kacma ama kendini kucuk dusurup sakin yazma ona sakin
10 Yorumla
+1 yıl5 bucuk yıl az değil emek var üzüldüm ama boşver elbet bir gün unutacaksın eğer senin gibi olsaydı o da böyle bişey yapmazdı 9. Senemdeyım ben de 2 sene ayrılık yaşadım ama ayrıldıktan sonra ilişkilerim oldu onu unutmak için yani ama biri için ayrılmadım sevdiğimden o yüzden 2 yılın sonunda döndüm yine o yüzden bence zorlama önemsememeye çalış
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın kendini kötü ve suclu hissetme bak hayat bir kişi üstüne bağlı değil hele hele bu karsındaki kisi seni önemsemeyip sevgini hiçe sayıp baska birine gittiyse ona anca güle güle demek kalır. Kendi hayatına bak sakın bir kişi için hayatından vazgecme emin ol hayatına sana değer veren insanlar cıkar. Millet kaç yıllık evliliklerini sonlandırıyor. Bi de böyle düşün lütfen
10 Yorumla
+1 yıl5.5 yıl az bir zaman değil. Ben de 5.5 yıllık ilişkimden çıkalı 4 aya yakın oluyor. Zaman her şeyin ilacı diye boşuna demiyorlar. Zamana bırak. Şu an bu kötü dönemleri yaşaman çok normal.
32 Yorumla- +1 yıl
Az kalmıştı elimizde patladı @Saw89
5.5 yılda nikâhı bassaydın bunlar olmazdı senden bıkmış... arkadaşına gidenin durumu ise arkadaşı değil sevgilisi olmuş ise bu yeni birşey değil zaten o hep varmış seni oyalamış, seni bir başkası için bırakan başkası tarafından da bırakılacaktır. Geri dönerse kabul etme... gidenden arkadaş bile olunmaz
10 Yorumla
+1 yıl8 yıllık bi ilişkim vardi sonunda kimsenin yapmadığını yaptı. Keşke hic olmasaydi dedim. Merak etme o iliski bitmez tekrar gelir tekrar gider. En son yaşadığın herşeye bim pisman olursun
11 Yorumla- +1 yıl
8 yıl mi
Sana tek diyeceğim şu olur canım sen ne kadar üstüne gidersen o okadar senden kaçar bu kadar uzun iliskiniz sürmüş eminimki sen geri çekilirsen ona adim atmassan o sana geri gelecektir benimde 4 yillik ilişkim bitti ama ben hic adim atmadim o bana adım attı zor olcak belki ama ne kadar dayanırsan senin icin o kadar iyi olcaktır eminim yani kendine ugrasmak icin biseyler bul ve aklina getirmemeye çalış
10 YorumlaNasip değilmiş kardeşim öncelikle bunu unutma allah sana onun doğru yüzünü göstermiş. Kaybeden o sen 1 yıl ağlarsın belki ama o sen ondan vazgeçtin gün sana geri gelmek isteyeck ama sen senin gibi biriyle birlikte olucaksin o yuzden boşu boşuna gitme daha ona :)
10 Yorumlabitane kız arkadaşım vardı eski sevgilisi ekli numarası var instadan yazanın haddi hesabı yok bunlar ne dedim amacın ne yani ben yapsam ne düşünürsün sen bana karışamazsın dedi bende tekmeyi bastım bu tip karaktersizler için kendini yorma evet çok üzücü bir durum ama 5 yıl içinde bi adım atman lazımdı be birader nişan söz vs yoksa böyle oluyor
00 Yorumla5 yıl uzun bir süre aklında olması çok normal zamanla alışacaksın bu duruma başkaları ile konuşmaya çalış. Umarım kısa sürede atlatırsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTartışmasaydınız zaten seni aldatıp terkedecekti. Senle yaşayacaklarını yasayıp her seyi bitirmiş. Merak etme yeni bulduğu sevgiliside ondan hevesini aldıktan sonra ona tekmeyi basar. Sana yaşattığı değersizlik duygusunu kendiside yaşar. Etme bulma dünyası
00 YorumlaGeçmiş olsun. Gidişiymiş zaten olacağına varmış. Senin için en iyi olanı yap unutmaya çalış.
30 Yorumla1.5 ayda olacak iş değil o muhtemelen aldatma var. Unutmaya çalışman senin faydana, boş ver değecek biri değilmiş.
10 YorumlaO kadar yıla karisorsin ama kisiylayamazsin onun seni sevdiğinden eminsen daha sakin olmaliydin sende o kadar yıllık ilişkiyi hemen unutamazsın
10 Yorumla
+1 yılÇok normal. Alişmıssın. Ama geçer merak etme. Insanlar neleri unutuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. O seni seninleyken bırakmış kanka sal gitsin değmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamana bırak zamanla hafifler sonra da geçer 1.5 ayda unutamaman normal tabi doya doya üzül iyice sonraya bir şey kalmasın her şey geçer neler neler geçmiyor unutulmaz geçmez diyenlere inanma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma kafana bak gör sana yeniden geri dönecek şuaraya yazıyorum asla kabul etme... Başkası için seni terk eden , bir başkası içinde yeni sevgilisini terk edecektir
10 Yorumla
+1 yılİyi kandırmış cocuk..
Merak etme ama yazık zamanlar ayrılırlar.
Sadece affetme.
Unutmaya bak.
Unutamazsan geçmişinle yaşarsın. Ömründen ömür gider...00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, ilişkin çok taze onu unutmak için kendine vakit hayır, hobi edin müzik, resim, oyun gibi işlerle uğraş
10 Yorumla
+1 yılOğlum sizin gibi erkeklere cidden yazık, anlayın artık bu kızları daha unutamıyorum diyorsun ne halin varsa gör
00 Yorumla
+1 yılSenle ayrıldıktan 1.5 ay sonra olmamış kardeşim senleyken gittiği zamanlar başlamıştı zaten . Böylesine hadi ordan çekmek en mantıklısı
00 Yorumla
+1 yılGerçekten üzüldüm. Kafanı dağıt ve kendini hayattan soğutma. Onu hatırlarken iyi anılarınızı aklına getirme.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl5.5 yıl uzatılırsa sonu bu zaten
32 Yorumla
Soran+1 yılAskerlik için uzatmak zorunda kaldık, eğer bozulmasaydı bu yaz sonuca bağlanacaktı
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla unutursun üzücü ama yapacak birşey yok yaptığı hoş değil
00 Yorumla Sen senle olduğunu sandığın zamanlarda ohoooo o zaten hey yavrum
00 Yorumla
+1 yılSürekli erkek arkadaşının evine giden sevgiliden bir bok olmaz kusura bakma.
00 YorumlaBenimde 5 yıllık ilişkim bitti konu farklı ama durum aynı bende cok acı cekiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence onun yaptığı gibi sende hayatını yaşamaya devam etmelisin
10 Yorumla
+1 yılBence siz ayrıldıktan 1.5 ay sonra değil zaten olanlar gidip gelirken olmuş. Unut gitsin.
10 YorumlaBence asıl soru o ilişki nası 5buçuk yıl sürmüş enteresan
10 YorumlaOkurken içim yamuldu güzel insan ama yapacak bir şey yok, o kendine yolunu çizmiş, sen de çiz. İkisi ise senden arta kalanlarla yaşayabiliyorlarsa yaşasınlar bakayım.
00 Yorumla
+1 yılZor dostum unutmak gerçekten zor ama biraz zamana bırak zamanla alışacaksin. Hiç ummadığın zamanda ummadığın yerlerde karşına neler çıkar bilemezsin...
00 Yorumla
+1 yılkanka çok geçmiş olsun, bu devirde böyle oldu malesef. Kızlar hesap sormak haddimize değil, çok eşli anlayış iyi gelecektir. Tek kişiye bütün yatırım, duygu falan büyük risk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende girseydin evlerine skip biraksaydin hata sende
00 Yorumla Kardeşim milletin evine gidiyor diyorsun senin hadi ordan etmen gereken yerde bide unutamadım diyorsun kendine saygın olsun biraz
01 YorumlaÜzüldüm. Kafanı dağıtmaya çalış.
10 YorumlaAyrılmak için bahane arıyormuş zaten
10 YorumlaO bnce zaten seni sevmemişki senle sevgiliyken başkasının evine gitmek bana göre çok saçma
00 Yorumladediklerine göre senin yıkık olduğunu düşünüyorum, kusura bakma. kendine saygın olsun kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım. Merak etme zamanla alışıyorsun. Sadece izi kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılAzer-müslüm-kırmızı tuborg üçlüsü narkoz gibi bütün acılarını unutturur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlüm var boşver kimse kalmak için gelmedi dünyaya kimsede vazgeçilmez değil zaten seni canı gönülden istese böyle olmazdi ya da kendinde ara sorunu nasip kısmet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin genişmisin nesin
10 Yorumla Çok acı çekiyorsun sonra unutuyorsun emin ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başkasını bul bol bol Seviş. Başka zor unutursun
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun kardeşim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. ah be güzel kardeşim ya :(
00 Yorumla
+1 yılKanka 5.5 senedir nerdeydin
00 YorumlaUnutamazsın , kendini işe ver
00 Yorumla
+1 yılUnutma sende bırak kafanda senle yaşasın
02 Yorumla- +1 yıl
kafayı yer ama
- +1 yıl
Unutmak daha zor
- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında