5 senelik ilişkim bitti, unutmayı denedim unutamıyorum?

Aslında duygusal sarsıntıları kolay absorbe edebildiğimi düşünürdüm ama bu kez öyle olmadı. İlk ilişkim değildi ama her şeyin ilkini onla yaşadım ve bir sürü anı biriktirdik. Bahsettiğim 5 sene için çok defa ayrılıp barıştık. Güven yapısına ilk darbeyi yine böyle ayrıldığımız bir zamanda kızması için başkasıyla flört ederek ben bozdum evet ama bunun onu bukadar etkileyeceğini bilmiyordum. Tekrar barıştığımızda eskisi gibi davranmamaya başladı. Normalde gitmemden korkan adam fazla cüretkar davranmaya başladı. Beni kaybetmekten artık korkmadığı düşüncelerim ilk o sıralar başlamıştı. Sonra ilk defa (bir ay önce) bitirmek istediğini söyledi ama bunu mesaj yoluyla yaptı yüzyüze değil. Bu da hala çok sevdiğinden yüzyüze cesaret edemez diye böyle yaptı düşüncesi uyandırıyor. Üzüldüm ağladım ama “nası olsa geri döner diğer seferler olduğu gibi” dedim. Ben ondan mesaj beklerken yeni sevgilisinin haberi geldi. Yaşadığım acıyı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Şu an anlatırken bile boğazım düğümleniyor. Ben de başkasıyla çıkmayı denedim ama olmadı unutamıyorum. Bi ay oldu hala ilk günki gibi taze, yaram kabuk bağlamıyor. Yaşantım alt üst oldu. İşin kötü tarafı hala beni sevdiğini sanmadan edemiyorum. Arkadaşlarıma çevreme de içimi açamıyorum çünkü anlamıyorlar ve çektiğim acı onlara sıradan geliyor. Lütfen benzer durumları yaşayıp atlatmış olan arkadaşlar varsa önerisini esirgemesin. Dibe vurmuş durumdayım.

5 senelik ilişkim bitti, unutmayı denedim unutamıyorum?