Yoruldum, bu ilişki beni o kadar yordu ki gücüm kalmadı artık. Ne yapmalıyım?

1,5 yıllık bi ilişkim var,iyi kötü günlerimiz oldu,çok sevdim,oda beni çok sevdi.sanmıştım yani.iyi iken çok iyi ama sinirlenince bi okadarda kötü.

ben onu sadece iyi gününde sevmedim,kötü gününde de sevdim.

çünkü böyle olması gerekiyor diye düşünüyordum.daima ,ona destektim,hep yanında oldum.ama o okadar dengesizdiki,bi iyi bi kötü.psikolojim bunu kaldıramaz oldu.

hep korkardım,aman tartışma çıkmasın diye.çıksa bile bana konuşma hakkı vermezdi.susmalıydım,oysa ben tartışma niyetiyle değil sadece açıklama yapmak isterdim,bazen görmüyormusun kırıyorsun beni .hiçmi umrunda değil diye,öyle bise öyle bise yok derdi.ona kalsa o beni kırmıyordu.çekip giderdi. sadece bana değil ailesine de böyle yapardı.günler boyu,bazen haftalar boyu haber alamazdım,ulaşamazdım.o isterse görüşülür,o istemezse görüşemezdim.başkalarıyla olay yaşardı.bana sinirlenirdi.peki ben bu çocuğun neyini sevdim,ilk başlarda bana verdiği ilgiyi,başka hatırlamıyorum bile ben bunun neyini sevdim.1.5 yılın1 yılını hep kalbim kırık geçti,ben iyi olcak diye çabalarken,daha beter oldgünün farkında bile olamadım.

insan aşıkken gerçekten kor oluyor,ben benden çıkmışım artık,bedenim hariç herşeyimi aldı.okadar kızgınımki kendime nasıl bi insanım ben ki bunlara izin verdim,hiçmi gururum onurum yoktu,hem kendimden hem ondan nefret ediyorum.

sorun şu ki ben ondan nefret bile etmek istemiyorum çünkü hiç bi şekilde aklıma gelsin istemiyorum artık.nefret bile olsa bunu bile his etmek istemiyorum.onunla alakalı hiç bise his etmek

istemiyorum,

ama bu nasıl olcak bunuda bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlariniz icin hepinize tsk ederim
Yoruldum, bu ilişki beni o kadar yordu ki gücüm kalmadı artık. Ne yapmalıyım?