8 aylık ilişkimde yorgun, yıpranmış ve hiçbir şeyden memnun olmayan biriyle beraberim. Ne yapmam gerek?

Yaklaşık 8 aydır ilişkimiz var 1,5 aydır nişanlıyız. Nişanlımın benden önce uzun bir ilişkisi olmuş evlenmiş boşanmış çocuklu biriyle çocuk yüzünden ayrılmışlar falan filan. Ama sanki ondaki ilişkisini bana yansıtıyor gibi unuttuğuna eminim ama yıpranmış yorgun hiçbir şeyden memnun olmayan vefasız acımasız biri var hayatımda. 8 aydır bir tane bile hediyesi yok bana karşı. İlgi desen sıfır günde 2 üç defa arar o kadar. Her zaman ben hatalıyım küçücük bir tripte günlerce yazmaz etmez en son ki kavgamızda da dua et nişanlıyız diye bir cümle kullandı gaddar biriyim ben karşımda ağlasan zırlasan umrumda olmaz sinirliysem eğer dedi. Dışarıda elimi bile tutmuyor çok kırılıyorum söylüyorum da ama saçma geliyor ona. Bu saatten sonra nasıl davranacağını ilişkiyi nasıl devam ettireceğini ben söyleyemem ne yapcam hiç bilmiyorum bu akşam köye eltime gidicem onunla dertleşicem biraz

8 aylık ilişkimde yorgun, yıpranmış ve hiçbir şeyden memnun olmayan biriyle beraberim. Ne yapmam gerek?