Ilişkilerin doğasında vardır tartışmalar anlaşmazlıklar önemli olan kırmadan hata aramadan sen haklısın ben haklıyım demeden oturulup kimin ne sorunu varsa kim kimden ne istiyorsa konuşulur. evet müsait olamaz insan bazı durumlarda. ama bunu seni arayan yazan kişiye güzel bir şekilde yazman ya da söylemen gerekir. geteksiz geçici zevkler için gelecegimdeki mutlu olacak insanla bunları araya sokmamak gerekir en önemlisi ilişki sorumluluğunu nerde olursa olsun unutmayacak ve taşıyacak o ruhu
Birincisi sen neden canım vb şeyler diyorsun ki tam illaki sinirleniyon ama ilişkiyi yıpratır birde yani kendi fikrim oyun oynayan erkekle sevgili olmayın ciddiyim bu konuda yok oyundayim o bu hiç sevmem öyle şeyler sizde de var bak sen orda laf anlatiyon o hâlâ oyundayim oyunu senden ve ilişkiden önde tutuyorsa yol ver gitsin uğraşma
Sevgi huzur vermeli Hayatta tum yolculuklar anlamakla baslar seni anlamakla güçlük çeken bir insanla bir ömrü yasamak Yani Stokholm sendromu Yani celladına aşık olmak Ask bu olmamali
Bak az önce aradı oyuna giriyorum arama mesaj atma diyip kapattı s*kicem belasını ya sanki her saniye mesaj atıyorum. canım ya bi daha böyle bi şey yapsın çat diye bitiricem o da şok olacak bak son hakkı kaldı