Şimdi anlattığınız özelliklerde bir adam kolay kolay pek bulunmaz. Birde şu var erkekler değer verdikleri kadınların kendilerini kullanmasına ve yönetmesine izin veririler. Değer verdikleri kadınlar mutlu olsun istedikleri için bu onun saf olduğunu göstermez. Bu belkide yalnızca size açtığı bir toleranstır. Bir çok seferlerde denk gelmişimdir ve bende yapmışımdır ki bayanın karakterini %100 görebilmek amacıyla bilerek açık kart oynanır ve %100 dürüst davranılır. Yani bunu şöyle düşünün bir bayan eski erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdi diye bütün erkek arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girecek diye bir kural var mıdır? Temiz kalpli ancak kime karşı temiz kalpli :) Gemişi ve yaşadıkları nedir? başarıları nedir bunları bilip değerlendirmeden temiz kalpli veya saf olduğunu bilemezsiniz. Kalbinin temiz ve dürüst tarafını size açmıştr zira o tarafı hakettiğinizi düşünmüştür. Hayatında güçlü bir kadın arıyordur ve bu yüzden sizin yönetme kabiliyetinizi tümü ile görmek istemiştir. Bunuda değeceğinize inandığı için yapmıştır. Yüksek ihtimal ilede karşılıksız yapmıştır. Niyeti ciddir bence bu yüzden böyle davranmıştır. Bir erkek hayatındaki kadına SAF ve TEMİZ olmayacaksa kimse olacak ki sizce :) Bence adam gibi adammış ve sandığınız kadarda saf değil, sadece sizin yerinizi çok ayrı tutmuş hepsi bu
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsen nem kısa süre önce saf ama çok çekici bir hatunla birlikteydim ve uzun sürdürmeye çalıtım. Gel gör ki hem çok sıkıldım hem çok yoruldum.. Örneğin arkadaş ortamında bir sohbete doğru yorumları yapamayıp, eğlenceden uzak bir portre çiziyordu. İnan evlenebileceğim kadar iyi niyetli, ingiltere de eğitim almış ve güzel biriydi. Ben taşıyamadım ve yollarımızı ayırdık.
Herkesin karakter yapısı ve ilişkiyi nasıl yaşadağı göreceli olması nedeniyle senin ki farklı olabilir ama biçok konuda ayrı düşebileceğiniz ihtimali çok yüksek..3129 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.
- +1 yıl
EİG için teşekkürler.. ama ben bir ayrılığa sebep miyim şimdi
- +1 yıl
evet biraz öyle oldu
- +1 yıl
yorumum sana yakın olmasa mümkün değil sebep olmazdım diye teselli ediyorum kendimi :))
evet öyle de üzülmeyim bende :)
Soran+1 yılyok yok :) zaten günün sorusu olana kadar sorum mesele halledilmişti. bana göre değildi gerçekten yanımda güçlü bir erkek olmasını tercih ederim. uyuşamadık da zaten. o yüzden sorun yok :))
- +1 yıl
ahahaha beni büyük bir dertten kurtardın :)) yoksa gidip o yağız delikanlıya senin kaderini belirleyen kötü karakter benim demeyi düşünüyordum.. sende çok üzülücektin ben ortadan kalkınca ama neyse artık ahahaha
- +1 yıl
ahahaha kro iyiymiş :)) bu karakteri üstüme yapıştırdığın düşünce ne merak ettim yardımcı ol :)))
- +1 yıl
Kardeşim Sadi şirazinin bir sözu var cok severim
Cahil insanlar davul gibidir, sesi cok cikar ama ici bostur..
bir yerde örnek vermişsin ortamlarda sessiz kalıyor diye ingilterede yaşadığı için ortamında yabancılık çekiyordur eğitimli insan çok konuşmaz ingilterede eğitim almış belki ne zorluklarla okumuştur ya da derslerine çalışmaktan eğlenceye vakti olmamıştır yabancılık çekiyordur yanlış anlama kardeşim bu devrde öyle kız bulmak zor ortam kızı olmaktansa evlenecek kızı olsun daha iyi olur - +1 yıl
doğruluğunu yaşamanı tavsiye etmem
- +1 yıl
öyle kız bulsam omzuma attığım gibi nikah masasına koşarım , etraf cahil boş konuşan tek bildiği sevişmek olan aptal kızlardan geçilmiyor.
- +1 yıl
vaybe ne hallere düştük piç olcaz yani :D
- +1 yıl
Nesini taşıyamadınız böyle değerli bir bayanın. O kişi olsaydı sizinle evlenecekti ; arkadaşlarınızla değil ; bir kimsenin arkadaş sohbetine eşi iştirak etmek zorunda değil ; sohbete katılmıyor oluşu onu makbul kadın , eş olmaktan uzaklaştırmaz. Bir kadın bence manevi ve duygusal olarak eşinin ayak izlerini takip etmeli. Bir kişiyle görüş ayrılıklarına düşmenin de saflıkla bir alakası yoktur ki.
- +1 yıl
@nükleonBursaaa ben arkadaş ortamını o an aklıma geldiği için söyledim. Düşün ki hiç bir fikri olmadan sadece size ayak uyduran durağan bir hatun.. sadece güzel olması onunla olmak için yetmez bence
- +1 yıl
Onunda elbet yapmayı sevdiği şeyler vardır ; o konular açıldığında konuşabilir veyahut evet konuşmayı ortaya bir fikir koymayı hiç sevmiyor veya beceremiyor da olabilir. Bu durum bence bir bayanı itici yapan bir durum değildir , aksine sempatik bile yapar.
- +1 yıl
Neden sIkIldiniz merak ettim?
- +1 yıl
@Merakliduygusal nedeni yok çok donuk insanlardan hoşlanmıyorum... eğer bunu sorduysan tabi
- +1 yıl
Konuskan olmasi onemli senin icin. Anladim.
- +1 yıl
konuşkanlık ayrı birşey, gereksiz olur olmaz şeylerden bahsedip kafa ütüleyen hatun modeli mi allah korusun.. örneklendirdiğim istediğim şey şu; bir insan çok iyi eğitim almıştır ama sadece o eğitimin gereği kadar almıştır. sonrasını sosyal hayatına yansıtamaz ve durumlar karşısında hep tepkisiz ve görüşünü sunamaz. Tam olarak bahsettiğim karakter bu..
- +1 yıl
hayır eğelenilecek değil, sonuçta bir davet veya bir arkadaş ortamında ya da başbaşa geçirilen sosyal bir aktivite de monoton davranışlar da etkili. bunun yanında görüşünü açıkça ortaya dökemeyen bir karakter ve bunun örneklerinin olduğu bir çok durum
- +1 yıl
Arkadaş iyi yorumlamış valla ilk yorumunj beğendim.. Bu arada sizin sorunuza yanıt olarak da erkeğin biraz ağırlığı olması lazım ya bende yapamazdım ;)
- +1 yıl
sonuçta insanların karakterleri aynı olmadığına göre ilişkinin tek taraflı sadece görselliği ifade etmediğinden dolayı soruyu soran arakadaşa ve ayrıca benim kyaşadıklarıma kafa tutmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum..
- +1 yıl
- +1 yıl
saf olmak sesiz olmak ya da ortamdan fikirlerden uzak olmak değildir ya da başkasına kanmasıda değildir
saf iyi ya da kötüyü ayırt edebilen her şeye rağmen doğruya gidendir nefis varken saf olmak zordur
hiç saf insanda görmedim günümüzde - +1 yıl
İnsan çevresine göre kadın severmi? Bu nası mantık?
- +1 yıl
haydar sanırım gelişmemiş bir organizmasın sen... eğer ki o kadın senin ailene çevrene ayak uyduramıyorsa, seninle mutlu olması mümkün değil
buna şöyle bakmak lazım; artısı mı daha büyük eksisi mi? tabii bunları hesaplarken her artı ve eksiyi tek puan olarak almamak gerek. tüm artı ve eksilere tek tek 10 üzerinden puan verip, sonra bunları karşılaştırmak gerek.
örneğin saf bir erkekten yola çıkacak olursak eksileri;
- birçok konuda deneyimsizdir, deneyimli insanların yanında ezilebilir (5 puan)
- ufak tefek konularda bile abartılı şekilde üzülür çünkü insanlara çok değer verir (5 puan)
- saf kaldığına göre genel kültür seviyesi azdır (7 puan)
- saf bir erkek bir kadını anlama kabiliyetine sahip değildir (9 puan)
artıları;
- sadık bir erkektir (7 puan)
- insanın başına kötülük getirebilecek olaylardan uzak durur (10 puan)
başka artı bulamadım.
sonuç:
artıları: 17
eksileri: 2643 Yorumla
Soran+1 yılvayyyyy çok iyi bir analiz oldu bu :)
- +1 yıl
saf erkek keskinlikle sadık değildir.. Aklına girmek kolay olur saf olmayan erkek sadıktır aksine bence kimin ne olduğunu anlar... ammaannn bütün erkekler işine gelmeyınce saf oluyo zaten belkide doğru seçim.
+1 yılSaflık güzeldir fakaf saf bir insan işte.. Dediğin gibi saftır. Duygusaldır. Her şeye kolay üzülür, insanlara çabuk kanar. İyi bir insandır fakar güçlü müdür bilemem, tanıdığım bütün saf insanlar hayatı çözemedikleri için kendi hallerinde yaşayan insanlar oldu. Eğer bu kişi sevgilin olacak ise her kadın yanında güçlü vir kişilik ister. Duruşu olsun, düşünceleri olsun, zekası olsun. Kadın etkilenmek ister. Her hüsrana uğradığı olayda sen teselli etmek zorunda kalırsın, küçük cocugun gibi olur yanında. Hoş böyle erkekler zor bulunur buldugunda da bırakılmamalıdır ama benlik değil, başa çıkamazdım
53 Yorumla- +1 yıl
"hayatı çözemedikleri için kendi hallerinde yaşayan insanlar oldu"
saf yani benim gibi insanlar için durumu özetliyen bir cümle oldu ben halen çözmekle uğraşıyorum işin içindende çıkabilmiş değilim - +1 yıl
Kadın Allah a inanır ama güce tapar.
Güç bazı kere karizmatik görünüm
Bazı kere kaba kuvvettir
O yüzdendir öküzlere takılışınız... - +1 yıl
Kesinlikle ikinizede katılıyorum :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
276Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılilerde ne sıkıntı yaratacakki?
saf olduğunu nereden anladın?
yanii saf lık-ezilklik diye algılıyorsun
tamam çocuğu bırak git çapkın biriyle beraber ol tekmeyi vursun sana4210 Yorumla- +1 yıl
bak bu yorum süper anlıyana :D
- +1 yıl
adam adam seni varya seni yerim
- +1 yıl
eyv kardeslerim tesekkrler temennilerniz için fakat o kadar abartili seylerde yazmadm ama adam madem saf neden ve nasl berabersn?
- +1 yıl
al işte bizde ne öküzlüğü var arkadaşım iyi anla algılarını aç
madem anlattığı kadar saf biriydi kız milleti anında sezer böyle şeyleri...
peki nasıl beraber oldular bunlar nasıl onu kabul etti?
flört aşaması nasıl oldu bu sorular önemli sorular benim bildiğim kızlar böyle bir tavırda olan bir kız baştan hiç başlamaz böyle şeylere bu kim yaa bu benii taşıyamaz diyerek anladın... - +1 yıl
+1 anasını satıyım
- +1 yıl
o kadar ters anlıyorlki bizi
- +1 yıl
bir yandan haklı yani sen saf erkek ne kadar goruyosn ki etrafında çoğu da üzer seni bir yandan da kadın erkeği yonetmemeli erkek dah baskın olmalı ne biliym karışık bir konu kalbini dinle
- +1 yıl
nasıl üzer ya üzmez zarar gelmez
beniimde var saf gördüğüm kimseler de genelde sevgililieri yok bunların
"SAF" Kelimesine Ne Açıdan Baktığınıza Bağlı. O Saf Diye Geçinen Adam Sizi Her Türlü Mutlu Edebilecek Karakter Olabilir. Fakat Saf Kişi Elinde Oynatıcanız Ve Her Türlü Kontrol Edebileceğiniz Bir Karakter Olmayabilir. Kimi İnsanlar Ahlaken SAF'tır. Kimisi Akli Olarak SAF'tır. Ahlaken Saf Bir Adamsa Emin Olun En Uyanık Adamdan Bile Daha Çok Kontrolcü Bir Adam Olur Çıkar Şaşırır Kalırsınız. Akli Olarak Saf Adamsa Ondan Uzak Durmanı Tavsiye Ederim Çünkü Senin Arzu Ve İsteklerine Ve Düşüncelerine Tam Manasıyla Cevap Veremeyebilir. ALLAH'ın Merhameti Üzerine Olsun...[!]
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Şimdi bunun analizi en iyi sen yapabilirsin bizim buradan bir şey dememiz çok yanlış olur en basit örneği kendimden örnek vereyim bende safımdır ama sadece sevdiğime aşık olduğuma safımdır onun her dediğine inanır kanarım sevmişsem güvenirim çünkü ama diğer boyutlara geçersa durumlar dağıtırım uleeeynnn :D bu yüzden biraz bu açıdan bakmak lazım eğer genel olarak herşeye saf ise tabi bu sefer erkeği kontrol etmek sana düşüyor buda bir şekilde yorabilir ama seni genel anlamda mutlu ediyorsa bazı şeylere göz yummak gerekir çünkü hiç kimse 4/4 lük değil bunu unutmamak lazım herkesin illaki olumsuz durumları vardır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Saf kalpli bir insan , hayatta en zor karsilasilabilecek insan tiplerindendir.. hele ki , iyi egitimli , eli yuzu duzgun vs olanlari.. ve sunu unutma , saf kalpli iyi niyetli insanlar gerizekali demek degildir.. ve , sana olan muhabbeti , herkesle ya da is hayatinda olandanfarkli olarak sana ozeldir.. bilmiyorum. ama , sevdigin adama goz kulak olmayacaksin da kime olacaksin? İyi niyetli adamlar genrlde sahip olduklari kadini omurlerinin sonuna dek birakmaz.. ve son sozum de su , kirlenmis ve uyanik dolmus pis ve yalan bir dunyada , iyi niyetli bir insana denk gelmek senin sansindir.. ve unutma ki.. boyle bir adam , saf da olsa , colugunu cocugunu ac birakacak ya da iyi bir es olamayacak demek degildir.. bilakis evine ve esine , cocuklarina bagli bir adam olur.. ve esim cok iyi bir insan diye gurur duyabilecegin bir insan olur.. bence harcamadan bu insani , iyi dusun.. unutma saf demek , beyinsiz, demek degildir..
50 Yorumla
+1 yılSaftan kastınız nedir? Saf erkekle ilgili genel kanı bel altı ima ve imajları anlamayan , doğru değerlendirme yapamayan erkektir. O kişi böyle biri dahi olsa bu sizin bir sorun değildir ; o kişi için küçük bir sorundur. Akıllı kadın erkeği saf olsa bile onu bu durumdan kurtarır ve bunu bir avantaja çevirir. Eğitimli kişi vizyon sahibidir , alçakgönüllüdür , anlayışlıdır , dinler vs. Bir kişinin eş adayının saflığı , temizliği gayet tabi ki avantajdır. Olurda devam ederseniz başka herhangi bir ortamda onun saf biri olduğunu ifade edip onu küçük düşürmeyin ; bunu yaparsanız kendinizi de küçük düşürürsünüz ; çünkü bir kadının erkeğinin saygınlığı aynı zamanda kendisinin saygınlığıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
Saflıktan kastınız başkalarının yönlerdiymesiyle hareket etmesi ise de durum çok farklı değil. Sürekli çalışmaktan , okumaktan sosyal yönü gelişmemiş , kişiliği oturmamış olabilir. Akıllı kadın olursanız onunla birlikte olacağınız geleceğinize siz yöne verebilir ya da ona yön verdirtebilirsiniz. burada önemli olan herşeyiyle değerlendirdiğinizde sizin onu sevip sevmediğiniz ya da sevip sevemeyeceğiniz kararınızdır.
temiz kalpli olması iyi bir özellik ama erkek saf birisiyse kadında zekiyseki bunun örnekleri cok fazla erkek acısındanda kadın acısındanda zor birşey olabilir , tabi olmayadabilir neden çünkü bazı kadınlar bu durumda kullanabiliyorlar ama senin böyle birisi olmadıgın ortadaki bunu yazdın. Demek istedigini anlıyorum benimde saf olduklarını yüzlerine dahi söylediğim arkadaşlarım var çok sinirleniyorlar ama doğru bu durumda rezilde oldugum oldu fazla açık sözlülükten arkadaş çevremde ama çok hoş anlardı, yalnız uzun süren bir ilişkide bu sorun yaratabilir diye düşünebiliyorum, hadi kadın saf olsa erkek onu rahat yönlendirebilir ama kadın birşeylerin oldukça farkında yani zeki birisiyse -yapacak birşey yok bu yaratılış veya çevresel gelişim- erkeğinde zeki -temiz kalpli olmasıda ayrı özellik tabiki- olması taraftarıyım ki kadında rahat edebilsin
10 Yorumlaartilari eksileri oluyor ama bana göre degil cünkü saf sonucta bazi seyleri bilmiyor ya da gec anliyor. Benimde sabrim yok. Benim erkegim benden zeki olmasi gerek bu bir Eksi. Artisida eger sabrin olursa Temiz kalpli oluyorlar öyle insanlardan zarar gelmez..
30 YorumlaValla bulmuşsun da bunuyorsun. Saf temiz, iyi niyetli demek. Salak değil. Ben de safım bu arada. Herkese iyi yaklaşır, iyi davranır. Terslik görürse, kullanılmaya çalışılırsa çok sert olur merak etme. Yalan söylemez/söyleyemez. Kandıramaz. Seni yormaz, işini kolaylaştırır. Saf dediğin için yorumum bu, ama salaklık varsa ona bir şey diyemeyeceğim.
30 YorumlaÖncelikle o kadar azmış ki okuduğunu anlayabilen diye gereksiz bir sitemde bulunmuşsunuz , Okuduğumu gayet iyi anlamama rağmen bahsettiğiniz gibi azmadım , belki bu söylediklerimden yola çıkarak benim de saf bir insan olduğumu düşüneceksiniz , olabilirde ama şu bir gerçek? Saf mı ilerde sorun olur mu diye düşündüğünüz bir insanla zaten birlikte olmayın ve zahmet etmeyin, çünkü o insanında duyguları var ve yazık olur,, zaten birlikte olunca ne olacak.. sen yapamazsın onla , beni dinle stret yavsagı sen zekisin misli mislini bulmayan mal haramdır sen daha iyisine layıksın :) o senin gerçekten tipin değil olsaydı bunları düşünmezdin bir kere, ne dersin tanışalım mı ;)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir saf olarak ve bu durumdan kurtulmaya çabalayan biri olarak bütün yorumlara okudum evet benim beynim yavaş çalışıyor hayatı ve insanları anlamıyorum bir kere benim gibi bir kızla çıktım bir kafeye gidip 3 saat boyunca oturduk ve tek kelime etmedik güzelmiydi evet güzeldi konuşmayı sevmiyoduk ikimizde öyleydi işte ama sonra konuşan biri gelip onu alıp götürdü bende kaldım ortada sonre beni kimse alıp götürmedi bekledim beklerken çabalıyım dedim işler dahada kötüye gitti ama haklısında saf insanla uğraşılmaz ben bile kendimle uğraşmaya yoruluyorum insanın kendinden bıkması korkunç bir şey ama ben bıktım bütün bunları yazma sebebim birazda itirafla ilgili içimde biriktiklerimi dökmek istedim bu kadar ve son olarak inanıyorumki bir gün gerçekten kurtulucam ve bende normal insanlar gibi olucam (olamadı)
22 Yorumla- +1 yıl
Saflık demiyelimde (yanlıs anlama sakın ) acaba korkuların olabilirmi?
Cevap sahibi+1 yılkorku zaten bedenime hükmeden bir olay her saf insan korkaktır en ufak bir şey bizleri rahatsız eder biri bana şakadan bağırsa dahi içimde bir tedirginlik oluyor
Saf olmasi iyi bisey ama erkegin bir agirligi olmali bence. Hakkini arayamayan , kimse kirilmasin diye zarar goren ve napalim cani saolsun diyen biriylede hayat gecer mi ki? Yarin seni nasıl savuncak o zmn?
21 Yorumla
Soran+1 yılbence de.
+1 yılsaf ne demek ? eğitimli insan saf olmaz. Üniversteyi bitirmek belli değerlerde zeka ister. saflık iyi niyetlilikse sana göre adamı test etmen gerekecek. Gezip tozup çıkarına dokunman gerekecek. Niyetin evlenme yoluysa farklı gönül eylendirmekse farklı, Karşındaki insana güvenmek saflık mı sence? Biraz güvenmden ilişkide yürümüyor melesef...
20 Yorumlaevet yorar neden derse çok saf olduğu zaman kendini savunamaması bazı yerlerde bazı yerlerde hakkınıu arayamaması illa ozamanlarda sen dehdehliycen oda seni yorucak artık söylenmeye başlayacan hp benmi diyecem hep ben mi hatırlatıcam diye amma seviyorsan dersinki ne olıursa olsun ben razıyım başım gözüm üstüne arkadaşım
11 Yorumla
Soran+1 yılsonunda anlayanlardan biri daha çıktı.
Yahu saf olsun ne olacak ki, önemli olan senin ondan hoşlanman ve onunla mutlu olman, eğer senden hoşlanıyorsa ciddi şekilde, sen onu yola getirebilir, gözünü açabilirsin. Dişiliğini kullan biraz, her şey yoluna girer.
Aslında bütün erkekler çocuktur, kadınlar onları yola getirir, sende bu çocuğun saflığını normal düzeye çek, bence sorun yok, ilişki olur :)10 Yorumla
+1 yılsaftan benim anladığım iyi aile çocuğu olan çocukken hiç sokakta dövüşmemiş dersleri hep pek iyi olmuş hiç küfürlü konuşmayan , evlendiği zaman hiç karısını aldatmayacak bir adam anlarım ki zira etrafımda iş hayatımdan tut pek çok alanda böyle tipler var geneli güven verici güzel insanlar. Ben tarif ettiğim gibi bir kadınla evlenmek isterim örneğin yani tafi ettiğim erkeğin kadın versiyonuyla diyeyim daha doğrusu. Saf kastın salak kafası az çalışan bir adam ya da kadınsa şayet kalsın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne anlamda saf ya?
serseri olmasin tabiki yüregi temiz/saf/seffaf olsun ama..
saglikli bir özgüveni olsun cahil olmasin..
blabla.
Zaten sen bir erkege saf diyorsan o erkekden sana yar olmaz.
Erkek kadindan bir tik üzerinde olmali... macho felan degil ama anladiniz siz konusturtmayin beni sabah sabah :D40 Yorumla
+1 yıliyi niyetli olduğu için kırmamak için pek konuşmuyordur o yüzden yönlendirilmesi gerektiğini düşünmüşsündür ya da gerçekten saftır ama saflar iyi olurlar içten pazarlıkçı olmazlar :)
ve eğer çıkıyorsanız tam istediğin gibi birisi olabilir zamanla çok iyi anlaşabilirsiniz10 YorumlaYani çok kötü degil aslında, ama sen ne kadar katlanabilirsin bu duruma sorun orada. Sonuç olarak ilişkininde tüm sorumluluğu yükü senin üstünde olacak. Daha anne olmadan bir çocuk büyütecekmişsin gibi düşün.
Bu adam ilerde nasıl bir baba olacak?
Temiz kalpli olmak çok güzel ama sürekli yönlendirilmeyi beklemek çok ayrı bir olay. İyi düşün.10 Yorumla
+1 yıleğer saflığına bakıp o kişiyi kullanacaksan bırak be arkadasım yazık bulmussan kalbin temiz birini o duygularını hissediyorsan karşılık ver değerni bil. bu zamanda çok zor temiz kalpli iyi huylu birini bulmak. sevgiyi sevilmiyi çocuk oyuncağı gibi oynayanlar var onlardan olma. her zan karsına çıkmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılkullanmayı düşünüyorum diye bir şey yazmış mıyım?
Ben hiç katlanamam valla benim erkeğim çok zeki olmasi lazim :) saf erkeklerden hoşlanmam. Dezavantajdir çünkü hep ezilir uyanık olup kazanç yollarını da bilmez ayrıca kendisine kötülük edeni de bilmez ezilir sürekli hatta eşini tatmin etmeyi bile bilmez bunu zeki insanlar bilir anlar ve uygular.. her konuda sıkıntı yaşanır yani saf erkekle..
11 Yorumla- +1 yıl
zeki insan niye evlensin ki? :=)
+1 yılsaf temizlik arz eder temiz insanlar temiz insanlara layıktır zinakar ve putperes insanlarda birbirleribe layııktır yani burada önemli olan sensiz sen kaşarın tekimisn yoksa temiz kalpli bir insanmısın
32 Yorumla
Soran+1 yılsorduğun sorunun çirkinliğine bakar mısın?
- +1 yıl
yapacak bir şey yok sorunması gereken soru bu sen sorduğunun sorunun çirkinliğinin farkındamısın temizlik ne zamandan beri sorgulanır oldu bu ülkede
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir 9-10 ay mutlu geçer sonra sıkılır ayrılırsın, saf temiz adam bir yere kadar eğlenceli oluyor anlayışı var sizde, yok efendim öyle değil deme kabul etmem. sonra o da kahreder kendini bir müddet, sonra öğrenir bişeyler, hayata daha sağlam tutunur, birde saf diyorsun ama o kısım hiç belli olmaz bence. eğitimli yazmışsın, bu adam üniversite gördüyse, ve boş bir adam değilse emin ol o kadar da saf değildir.
20 YorumlaBence olay şu ; Saf olarak bahsettiğin insan temiz insandır. Banada çok safsın derler mesela ama yakın çevrem öyle demez. Saf kalpli insan habersizdir birşeylerden onu nasıl yetiştirirsen öyle gider. yani bunu avantaja çevirebilirsin. resim tablosu yapmk gibi düşün
10 Yorumlaister istemez ilişkinin ilerleyen evrelerinde o saflık bir köşeye konulup huyları vs. ortaya çıkacak. İyi kötü yönleri herkesin vardır. Bu yönden dışardayken çevreyle ilişkisi sıkıntı yaratır saflıkta. Kendi aranızda bir sıkıntı yaratmaz. O yüzden biraz vakit geçir sıkılabilirsin sadece.
12 Yorumla- +1 yıl
sana varr güçümle katılıyorum:))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence dezavantaj
ne bilim hayatımda hep bana sahiplenen ve mantıklı kişiliği ile beni etkileyen birini düşledim ve özellikle evlilikte erkeğin benden bir adımdan fazla olmayacak şekilde daha ileri olmasını istedim ama yine de kültürlü ve kibar biriyse belki zamanla bir şeyler değişir
ama şunu diyim bir insanın değişmesi çok zordur genelde değişmezler rol yaparlar
iyi şanslar10 YorumlaEger dominant erkekleri kullanmayi seviyorsan avantaj ama dedigin gibi erkek biraz guclu olmali gucunu hissettirmeli biraz kurnaz olmali bence eger sen yonlendirmeyi seven biriysen o. iliski seni yipratir cocuk egitir gibi onu egitmek yol göstermek filan zor seyler
10 YorumlaEvet yorar canm bitek sana karşı değil saflıgi sakinligi niye dicen çünkú yetişme tarzı budur agzında dilide olmaz bu tiplerin aynısi benim başımdada war bir insan 7de neyse 70dede odur dicegm oki agznda dilide yoksa seni fazlasyla yorar seni dısarıya karşı bile sawunamaz bir tartışma olunca dinle ablanı canım
02 Yorumla- +1 yıl
Bncede. Bu tecrubeyi bnde yasadim. bir bayan olarak erkegin pasifligi beni cok yoruyor. Konusmayan saf saf duran tipler kadınin başına bela sadece.
Soran+1 yılsağolun kızlar yaa. anlamışsınız beni. yorumlara şöyle bir göz atın neler yazmışlar.
+1 yılNeyi sormak istediğini anladım fakat sorma biçimin yanlış bence. Neden böyle bir soru soruyorsun ki? Bizim verdiğimiz kararlarla mı hareket edeceksin.
22 Yorumla
Soran+1 yılevett fikrinizi merak ediyorum.
- +1 yıl
peki ozaman:) Bence iki yönlü saf insanlar var. Bir çok çok saf erkek vardır seni ne koruyabilir ne de sana sahip çıkabilir. Bir de saf kalbi temiz tamamiyle sevebilen insanlar var. Eger böyleyse sana sorun çıkarmaz :)
+1 yılSaf ve temiz kelimelerini bir arada kullandığın için bunu yüreğinin saflığı olarak algılıyorum. Eğer bunu kastediyorsan bu dünyada az sayıda olan nadide birine sahipsin ve bence çok şanslısın.
50 YorumlaSen nasılsın ortak yonleriniz neler sende onjn gibiysen hic bisi olmaz burada kastım egitimli olman değil. Insanlarla olan iliskin ciktiklarinla yasadiklarin bir erkek icin en onemli olan bunlar bence kiskanclik duygusu her erkekte var yok diyen seni umursamaz zaten de
10 YorumlaSaf temiz kalpli olmasi tabiki çok güzel. Seni uzmekten bile çekinecektir kırılgandir büyük ihtimal ile senide mutlu edebilecek kabiliyet e sahiptir . Olumsuz düşünmemek gerek. Karakter i düzgün olsun yeterli...
20 Yorumlakendimden bilirim, gel benimle gez öp demeyince korkar öpmeye, o kadardır. Ama ufak bir söz o kırarsan Allahın yanında vereceğin hesabı büyüktür. Tertemizdir çocuk gibiidir kalbi anlayabilirsen ne mutlu.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Bu senin erkekten beklentilerinle alakalı bir durum. Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi saflık ya da kurnazlık ta öyledir. Muhtemelen evlenirsen sorunlar da yaşayabilirsin.. Ama belli olmaz bakarsın mutlu da olabilirsin.
30 YorumlaKesinlikle dez avantajdır ben erkeğin tecrübeli olmasından yanayım, ondan sonra iki ortam görünce sapıtanlar var. Ben ciddi bir ilişki olacaksa erkek dışarıya doymuş olmalı.
40 Yorumla
+1 yılSaf gorundugune olezanbedersin ama senin dusenemedigini dusunur safligi iyilik yonundeyse herandarbe vurabilecwk ozelliktedir oyuzden normal bir insanmis gibi dusunerek hareket etmen o ozelligini gormemen seni hem rahatlatacak iyi olc tart edep yonunden adap yonunde sikintisi yoksa saflik aptallik degildi.
02 Yorumla
Soran+1 yılingilizceden mi çevirdin bunu :)
- +1 yıl
Ingilizcem yokdicem diceksinki nekadar saf buda:))
Ne güzel işte öyle insanlar kaldımı dünyada bence bu fırsatı kacırma sonra pişman olursun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında :)
Saf demek temiz demek duru demek. Bence bir sıkıntı olmaz. Gözünde büyütme. Herşeyi piçliğe vuran erkekden iyidir.
40 YorumlaAdamına göre değişir ama saf olan erkek cesaretsiz erkektir. Acı deneyim yaşamaktan hep kaçmıştır. Zor bir pozisyonda veya olayda seni de bırakabilir. Onun ağırlığına girmeyi reddedebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılhelal bir anlayan daha çıktı.
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılTemiz kalpli olması bence avantaj bu devir de öylesi çok az bildiğin üzere, eğer onunla gerçekten bir gelecek paylaşmak istiyorsan , onu kullandırtmamak ve en önemlisi senin de kullanmaman gerekir diye düşünüyorum, eğer uzun bir ilişkin olacaksa öyle düşünüyorsan, onun etrafındaki kötü insanları uzaklaştırabilecek kadar sev onu, demem o ki sen bunu yapabilirsin 😊 mutluluklar Hayırlısı olsun 😊
20 Yorumla
+1 yılBen geleceğimde düşünmüyosam göremiyosam kaçarım bir insanın kırılmasına ızın veremem benm yuzumden fakat sevdiğini hissediyosan hep onunla olmak ıstıyosan bu allahın bı hedıyesıdır sana
20 YorumlaSaflıkla salaklık arasında çok ince bir çizgi var. İstediği kadar eğitimli olsun. Saflık derecesi yüksekse ezilir bizim ülkemizde. Ama Avrupa' da el üstünde tutarlar böyle insanları...
20 YorumlaSaf insan herzaman iyidir tabi icine girmedin insanLar ciğ süt emiş Belki sana öyle görünuyor ve oldukca iyi bir egitimi varmiş bence Saf deyildir Fazla Uyanıktır balki ama sana Kardeşi Sav Gibi davraniyordur ama ileride pek bir Sikinti yaratcahini sanmiyorum Biraz Daga tanirsan daga iyi OLur benim GörüşLerim Budur
20 Yorumla
+1 yılerkek dediğin cingöz olur be. seni koruyup kollaması gerek. yol göstermesi gerek kendi safsa nasıl bilecek ki bunları?
benim düşüncem bu tabii. korkmayı seviyorum ben. saf adam yaramaz bana :D20 YorumlaAvantaj mı, dezavantaj mı, bu senin kişiliğinlede alakalı. Şayet sen güçlü ve dominant bir karaktere sahipsen bu bir avantajdır, şayet daha naif, zarif, çıt kırıldımsan ve korunup kollanmaya istiyacın varsa bu bir dezavantajdır...
10 Yorumla
+1 yılSonuçta temiz kalpli sevilesi biri ama biraz zeki olmalı diye düşünüyorum. Öyle ola kendisini kullandırmaz bence. Yani zorlasamda ben öyle birisiyle istediğim bir ilişkiyi yaşayamam
10 YorumlaSen bunu algılayabilecek kadar aranızda fark varsa olmaz bu seni baskalarından fikir almaya itecek kadar etkilediyse onu yönlendirebilecek otomatik dominand bir yapında olmadıgını gösterir oyüzden boşver gitsin
10 YorumlaOnun sana ve tüm insanlara saf yaklaşması yanlış. sana saf olan kısmı seni ilgilendirir. ona değer verip geleceğe yönelik düşünecek cesareti verdiyse sana sende ona bu konularda cesaret verip yüzleşmesni sağlayabilirsin yanlış yaptığı konularda. Umarım mutlu olursunuz
10 Yorumla
+1 yılEğer hayatında sana değer vereceğini seni üzmeyeceğini düşünüyorsan neden olmasın ama derecesinede bağlı bu iyi niyetliliğin ileride ister istemez suistimal edebilirsin.
10 YorumlaSaf temiz kalpli olabilir ama bu kendisini kullandıracak anlamına gelmez. bende temiz kalpli, cok merhametliyim ama beni kullanmak isteyenler oldumu farkına varırım gerekenide söyler ya da yaparım.
10 Yorumlabence bu soruyu kendine sormalısın. senin karakterinle uyuşuyor mu ona karar vermelisin önce. saflıktan kastın temiz olmasıysa bunun dezavantaj bir tarafı yok gibi
10 Yorumla
+1 yıleğlenceli biriyse sıkıntı olucağını düşünmüyorum eğer kıskançsan kaçırma derim çünkü aldatmaya meyilli olmayan ve eşine bağlı olup seven kişiler oluyo genellikle
10 Yorumlasaf gibi dursa bile birgün öyle bir kalırsın ki hiç belli olmaz. yani aslında iyidir saflıkla salaklık arasında ince bir çizgi var onu aşmadıkça iyi bence
20 YorumlaSeni yormaz, tam aksine senin için iyi bile olabilir. Ancak bu saflık dediğin derece ilerleyen seviyelerde dolandırılmaya kadar giderse o kötü. Kısacası zararı sana değil kendine olur ancak.
10 Yorumlagenelde kadınlar kontrolun onlarda olmasını ister.. genelde guzel kadınların yanında cırkın adam goruruz ya he işte sebebi bu saf bir adam bulmus istedigi gibi yonlendiriyo onu :) Yakısıklı adamı tutmak zordur
10 Yorumla
+1 yılBulmusun bunuyon nasl bir durum bu kız. Saf olsun temiz olsun zaten digerlerinin derdi başka kendine keraneci degil aile babası olucak birini bulmussun sende ona layık ol bak nasl mutlu olursun
43 Yorumla- +1 yıl
Helaaal 👍
- +1 yıl
Tabi ki de var olmaz mı hiç ahdim var ciddiyetine samimiyetine guvendigim insanla evlenip onunla en mutlu sekilde yasicam mukemmelliyetci degilim ama mutlu etmek mutlu olmaktan geçer huzuru huzuruma eş olsun o hayat bizim olsun gerisinde zaten herseye göğüs gereriz evelallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen o cocugu birak o oyle saf kalsin daha iyi onun icin
42 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız.
+1 yıltabi herkese gore degısır ama bır erkek o kadarda cok saf olmamalı tepkisini ortaya koymalı herseye tamam hayatım evet hayatım falan dememelı kavga etmelı tartısmalı
10 Yorumlabence böyle birini bulmuşsun kaçırma derim olsun saf olsun temiz olsun ne olacak ki seninle beraber sen ondan birşeyler o senden birşeyler öğrenir bu zamanda erkek olarak temiz birini bulmak çok zor soyumuz tükeniyor çabuk ol
10 YorumlaElalemin ne dediğini bırak, sen ne düşünüyorsun onu söyle, . Eğer seviyorsan, ileriye dönük düşüncelerim varsa onunla ilgili, sıkıntı yaşamayacağını biliyorsan bırak zamana, olduğu gibi geçsin günler, Oda zamanla kendine gelir daha İyi olur herşey
10 Yorumla
+1 yılBen mesela okuyorum ama universte okuyan erkekler hic hosuma gtmiyor bana göre değil . Dışarı hayatini iyi bilen gözü açık tipler daha hoş geliyo bana. Bilmem sanki o beni daha iyi korur. Böyle hissedyrm
10 Yorumla- Devamını Gör (343)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat