Bazen hayatıma sadece tek bir kişiyi almak, cinselliği de onunla yaşamak istiyorum. İlkim ve sonum olsun.
Ama bazen de bir çoğuyla yaşamak, farklı zevkler kişiler tatmak istiyorum.
Normal mi?
Bazen hayatıma sadece tek bir kişiyi almak, cinselliği de onunla yaşamak istiyorum. İlkim ve sonum olsun.
Ama bazen de bir çoğuyla yaşamak, farklı zevkler kişiler tatmak istiyorum.
Normal mi?
Farklı bedenleri tatma isteğin son derece normal. Erkek için de, kadın için de tek eşli olmak zorunluluğu çok anlamsız. Hayatının bir döneminde aynı anda farklı farklı kişilerle olmaktan bahsetmiyorum. Evlenip (veya sevgili olup) ömür boyunca bir kişiyle olmanın anlamsızlığından bahsediyorum.
Bence sadece tek bir erkekle olmak dezavantajdır çünkü belli bir süre sonra bu kişiden sıkılacaksın yeni heyecanlar yeni tatlar arayacaksın O yüzden evlilikte eş değişimini grup seks yaşamak çok iyidir istediğin kadar erkeğin tadına bakarsın zevkini yaşarsın bu konuda ben de evlilikte sınırsız cinselliği istiyorum.
Cevap
15Cevap
Farklı zevkler almak isteyenler aidsten, mikrop kapmasından (ruhende) karakter olarakta hastalık kapıp sonra keşke diyorlar
Ben sana tek erkek olarak her şeyi farklı mekan, zaman ve pozisyonlarda istediklerini yaşatırım
Bende öyle düşünüyorum. Lakin aldığın tek kişi cinsellikte berbat olursa işin iş olur.
Ne kadar tat o kadar doyum, benimle başlayabilirsin
Çok normal bunun bi sebebi var
nedir
Evet
ok o halde
Benim gibi doyumsuz birisin
Forever f*ck ve özgürlük
Sen evlenme Biraz ayran gönüllüsün sanki
Ne alaka? Ben sadece düşündüm genel olarak çevremden gördüğümü
Dervişin fikri ne ise zikride odur
ok abi
Amca de lazım olur 😃