AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
278Cevap
ah be sister :D asıl saf olan sensin ki bu taktiği yemişin..
bu biz erkeklerin mükemmel bir taktiğidir , yani kızlar bu zamanda böyle bir temiz erkeği zor
bulurum en iyisi bırakmayayım psikolojiysiyle kişiye bağlanırlar , bilmezlerki nasıl bir oyunun içindedir..
ama kişi karakterliyse oyununu tek sana oynasın ama aldatmasın yeterli..
bu arada saf olan o değil sensin belirteyim deim :D hemen herşeyi yiyonuz ya
Kendimden yola cikiyim. Avantaj kandirabilirsn her türlü bni. d
kandırmak istemiyorum ki
Saf değil o efendiligin den öyle duruyor. aklin varsa birakma derim
saf insanlar yeni doğmuş çocuk fibi temizdirler.. zararları olmaz üstünede seni sahiplenirler duygusaldır seni aldatamaz kolay kolay seni düşününce canı acır..
Ne kadar saf, yüreği temiz safından mı bu saf, yoksa uymaca akıllı saflarından mı? yok uymaca akıl ise uzak dur derim :/
bence her ikiside benim eşim çokk saf çoğu zaman onun bu yanını görünce tekrar tekrar aşık oluyorum ama çoğu zamanda fazla saf olduğu için temiz kalpli olduğu için insanlar ona kolayca zarar verebiliolar :(
Tamamen sana bağlı. Herkezde bulamayacağın o saflığı karşındakini kullanarak ya da daha fazla değer vererek... Ya da hiç başlamamak... Seçim senin
böyle bir girdaba girmek bile o kişinin saflığını kullandığını gösterir. seviyorsan saflığını bile seversin.
Evet ikisi de olabilir. Saflik doğallık iyidir ama sana göre basit gelebilir.. Bu vazgeçmek için bir neden. Bence sevgilin olacak kişi biraz tecrübeli ve bilinci olmalı.. 😉
Saflığının nedeni aptallığı ise ne kadın ne erkek çekilmez, ama akıllı ve de saf kalmayı becerebilmişse tadından yenmez. (not:eğitim ile aptallık tedavi edilmez)
Niye sıkıntı olsun kardeşim ne güzel temiz bir insan. Sana ne kötülüğü olabilir.
Ayrıca nerden biliyorsun saf oldugunu.
Böyle düşünmen saçma
hem egitimli hem saf inanmam saf degildir sen yanlış algılamışın sessiz ağzı var dili yok de şuna bence kaçırma saf sakin insan ii olur bırak ölece kalsın :)
kızların görüşüne baktım genelde saf erkekde karar kılmışlar bence kaçırma derim :)
Eğitimli biri boş konuşmaz. Yani genel arkadaş ortamında yapılan boş sohbetlere yabancı kalır. Düzgün birini arıyorsan doğru biri, yok ben eğlenmesini bilen geçici bir ilişki arıyorum dersen başka erkek bulmalısın.
Bence ilk başta yorar ve sonrasında sıkmaya başlar. Nasıl çoK akıllısı insanı yorarsa safı da öyle ...
kesinlikle dezavantaj.. Erkek dedğin uyanık olmalı ve uyanıklğını art niyetli kullanmayacak kdr vicdanlı tabi
ama saf erkekle kesinlikle olmaz bnce
yok kardeşim hiç uğraşma.
saf erkek olaz bence.
erkek dediğin kralcıdan çok kral olacak yani saf olursa sen bir ipte tek ayakla gitmeye calışan cambaz olursun..
ama denemeden de bilemezsin.
biz ne dersek diyelim boş boş...
kararı sen ver
Bir Türkü var bilir misin?
bak içime gör beni tut elimden yak beni istemezsen bu aşkı otur baştan yaz beni...
Sen içini görebileceğin ve istediğin de yeni baştan yazabileceğin birini bulmuşun. Gelmişsin buraya soruyorsun...
"akıl yoksa neylesin fikir çalsın Abdurrahman oynasın Bekir"
Bulmuşsun öyle birini daha ne istiyorsun illa erkeklerin şerefsizin önde gidenimi olması lazım?
şerefsiz mi istiyorum dedim ben. bu kadar saf olması yorar mı dedim?
Saf derken ne gibi mesela her söze inanıyormu ne yapıyoe?
çok uyanık biri değil yani, atik değil, bir de insanları kıramayacak bir tip.
Temiz insan kalp kıramaz zaten ama diğer konularda onu değiştirmek senin elinde ;)
değiştirilebilir değil mi? :)
O senib yeteneğine bağlı ne kızlar gördüm adamı zorlasa dinden çıkarır :)
:D:D
Al çocuğu gezdir dolaşın eğlenin ortamlara akın dişiliğini kullan 2'aya kalmaz açılır :)
deniycem :)
Eger sen kendini onun yanında mutlu huzurlu ve ona layık hissediorsann nasıl biri oldugunun ne önemi var saf olmasıı avantajdır senin içinn...
Bir deyim var '' Ne emmeye geliyorsun, ne g*mmeye'' diye. Tam da bu soruya cuk diye oturuyor. Evet biraz sıkıntı yaratabilir ama bunu kaldıramıyorsan hiç boşa uğraşma. Fakat emin ol hiçbir zaman ortasını bulamayacaksın. Ya saf olacak ya p*ç olacak. Ortasını bulman imkansız gibi bir şey.
avantaj olabilir ama soyle bir durumu var sen gitmek istediginde yıllarca seni bırakmak istemeyecektir seni zor duruma dahi sokabilir bu
sana fazla iyi gelir saflar. sen sana aci cektireni istiyorsun. cünki kadin olmak bunu gerektirir-.-
Ooo safsa (temiz kalplilik=saflik oluyosa) muthis bir erkektr kiz isteniosan bana yolla
:D haha talip var sende bana gel ama ben saf degilim :))
.. :)
Oldu baska :)) istedign kadar cin ol farketmez 😉
Eig den sonra sana sözüm şuki etrafına göre sevgili seçen insanlar hiçbir zaman mutlu olamaz. Ben sevdiğimi kendime göre seçerim etraf ve kimin ne dediği çokta şeyimde..
Tam tersi konusunda fikir sahibiyim aslında. Yani bayanın saf olduğu durum konusunda. Gerçekten çok yıpratıcı oluyor , ya bir çok yaptığı şeyi göz ardı eden bir yapın olmalı yani geniş olmalısın ya da aşırı derecede sabırlı. Kolay gelsin:)
Egitimli kisi saf olamaz istedigin kadar araştır. Sevgilin sadece iyi niyetli. Oda oyle (sana göre saf) gorunmesine yol acıyor hepsi bu. Yaşın da küçük değil. Kusura bakma ama tecrübesiz olan sensin yoksa oyle birinin degerini anlardın. Dünya da kalmadı onlar...
Cok sikinti yasabilirsin senin haklarini koruyup seni gözetemeyecekse kötü niyetli olmamasina ragmen onunla dusman olabilirsin
Eğitimli olsun saf olsun temiz olsun ne kadar da iyi evliliginizde kadın egemen olur evi kadın yönetir çok iyi bence ya mesela şey çocuklar duymasında ki selamı ve gönül gibi olsun isterim ben çok
Degisir. Degismesi icinde bazi seyleri denemesi lazim. Ama cok nadir bulunur böylesi insan. Kiymetini bilemem yok ben yönetemem dersen rahat birak cocugu derim
Eyer yeterince iyi yönetemezsen başkalarının yönetimine geçer. 2 kişilik düşünmek zorundasın. Yani dezavantaj..
saf olması güzelde :) iyi birisiyse bir gelecek seziyorum sizden bence avantaj olur :)
o saf erkeği seviyorsan sorun olmaz, sevmiyorsan katlanamazsın.
Bence sen onu gözünde saf görüyorsun saf erkek yoktur
Bulmusken kacirma derim ilerde daha bile iyi olur kendine gore cekip cevirirsin iste kiskanclik az olur suphe olmaz rahat edersiniz sende durust biriysen eger
Değerli dostum saaf lıktan kastın nedir? Seni aldatmıcak biriyse neden bu kadar dert ediyosun. Sizin için öncelik sadakat değil mi.
Saçmalama öyle şey mi olur ya? Bu devirde öyle bir adam bulmuşsun bence git direk boynuna sarıl :D Allah herkese nasip etsin öylesini :))
bazen avantaj bazen dezavantaj duruma göre faklılık gösterecektir
Merak rtme erkeklet evlenince degisiyor takılma otalara bulmusken de kaçırma :-)
Her duyduğuna inanan biriyse aranızı bozmak isteyen biri olursa ona da inanır aranız gerilebilir.
Eğitimli ve saf... Kaçırma bence, eğitimli biriyse eğer o saf değildir, temizdir iyidir merhametlidir , bunları birbirine karıştırma
Piç olsa fırlama olsa dahamı hoşuna gider.. İçinde kötülük yok işte al sev..
bir dersiniz karakter önemli bir dersiniz tipi.. Vs vs
Hıc bı kısılık saf degıldır sadece saf oynar bıraz kendıne cek ve sende uyanık oyna saflıktan cıkacaktır.
Saftan kastın nedir? Kötü düşünmeyen, sana güvenen, kibar mı?
Yoksa salak, kendini ifade edemeyen ve korkak mı?
Eğer birincisiyle, tadını çıkar. İkincisiyse hayır gelmez
valla damarına bas bir çocuğun o zaman gör çocugu. böyleleri iyi tanırım. seni öyle bir şey yaparki. ona kırdığın için annenden emidğin süt burnundan gelir derim :)
Kötü bir insansa karşısındaki kız tabikide avantaj, tıpkı bir sülük gibi emilir :)
iyi yönde yorulmak ıstersen bu adam sana her ıstedıgın sorunu yaratır merk etme:)
bence sen onun saf oluşundan değil de kendinden korkuyorsun
durum kıza göre değişir
kızın gözü dışarıda ise saf erkek onun yararına olur
İçin fesat ise ondan bir şeyler öğrenebilirsin belki de.
Sorun yaratacağını sanmıyorum , çok iyi bir birliktelik yakalamışsın devir çok kötü umarım birbirinizi tamamlarsınız.
Problem olmaz diyorum gercekten saf temiz bir ruhu varsa neden ileride sorun olsun ki seni o düşünceye iten ne peki
Off ya su zamnda iyi kalpli birini bulmak çok zor yüzüne bakıp yüzü gibi temiz zannettim ben..
Sakın kacırma bence gerçekten temizse
Keşke tanıştığım erkekler hemde hepsi saf ve temiz olsa o kadar isterdimki en güvende olduğun yer, bir kız daha ne isterki
Avantajları ve dezavantajları vardır.. saf ve cahil ise çekilmez.. ama saflığının yanında eğitimliyse bence bu iyi bişey...
Bence denemelisin birazcık flört etmeyi sen aşırı kurnaz degilsen onun saflıgından yararlanmaya calısıcak birisi değilsen neden olmasın bence şimdiden mutluluklar :)
Senin kişiseliğine bağlıdır eğer sende liderlik hep sözünün geçmesi gibi huy varsa saf erkek ideal olacak ama paylaşımcıysan sıkıcı olacak bu tip erkekler
senin nasıl birisini sevdiğin önemli kafanda soru işareti kalmasın ve şu an senin kafanda bir sürü soru işareti var ama seni üzücek biriylede beraber olma önemli olan sevgi
Niyetin geçici bir ilişkiyse, onu istediğin gibi kullanabilirsin, Niyetin ciddiyse değerini bil, senden habersiz hiç bir halı yiyebilecek kadar maharetli olamaz, illa ki hayallerindeki erkeği istiyorsan, dikenine katlanacaksın, demedi deme
Merhaba temiz dürüst saygılı olduktan sonra ilerde sana ne zararı dokuncakki. önemli olan birlikteliğinizde ortak yol bulmak nasıl kendini düşünürsen ortak yaşantınızda onuda düşüneceksinki ilerde güzel ve mutlu günle rolsun
ups xx ya ben sana diyim saf dediğin erkek, ilerleyen zamanlarda baya bir çıtasını yükseltmiş olur. sonra bir bakarsın benmi safım omu yeme kızım bunları. anadoludan gelmiş temiz saf gördüğün adamlar bile cabuk ortama ayak uyduruyor