Bir daha barışır mıyız sizce? :(

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ben sevgilimden ayrıyım ve onu çok özlüyorum 3 ay önce ayrıldım 1 hafta sonra geri döndüm affetmedi ÇOK YALVARDIM sözler verdm bidaha seni bırakmayacğm diye.daha öncede bir 2 defa ayrılıp geri dönmüştüm sebepsiz değl tabi Ve şimdi 3 ay oluyor, 3 ay içnde çoğu kez konuştuk ama her başlagıç bir son buluyordu her konuşmadan sonra tekrar tekrar bitiriyorduk çünkü ben onunla konuştukça barışmak istiyordum oda ben artık istemiyorum diyordu ve ben kızıp bir daha mesaj atma unutucam diyordum tamam diyordu zaman sonra mesaj atıyordu 3 ay boyunca öyle böyle sürdü sonra barıştık yani 1 ay önce ben barışmak istedim kabul etti ama bana karşı çok soğuktu. 1 hafta konuştuk hep ben arıyordum o hiç tınlamıyordu bana sen istedin diye barıştık eskisi gibi olmamı bekleme dedi.Ben onun her sözünde kırılmıştım, Ve en sonunda böyle olmayacağıını anladım ve tamamen bitirdim.geçn gün mesaj attı bir daha mesaj atmamasını söyledim. Çok özlüyorum çok umutluyum sanki yeniden olacakmışız gibi onu çok seviyorum sizce bir daha barışırmıyız
Güncellemeler
+1 yıl
arkdaşlar ben onda ilkleri yaşadım ilk elimi tutan o oldu onun içinde ben ilktim ilk çıktığı değldim ama ilk elini tuttuğu ilk öptüğü kız bendim zaten ondan önce hiç kimseyle uzun bir ilşki yaşamamıştım oda aynı şekilde..Ve ben ilkleri yaşadığım kişiyi kaybetmek istemiyorum :( bundan sonra biriyle çıkarsam hiç bir yakınlık kuramam çünkü aklımda hep o olacak :/
Bir daha barışır mıyız sizce? :(