Biz barışır mıyız sizce?

Benim bir kuzenim var halamın kızı kendisi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan çocukluktan beri de hep böyleydi öbür kuzenlerimden çok hep onunla iyi vakit geçirirdik. Benim için ablalık abilik bile yaptı yeri geldi gezerdik ederdik elimi cebime attırmazdı benden büyük iki yaş sen üniversite okuyorsun diye mezuniyet kıyafetimi aldı hediye etti müzik yapıyordum stüdyo tuttu benim için kontorumü bile yolluyordu arada. Sonra ama ben sevgilim olunca buna söylememiştim kimseye de demedim başkasından öğrenince kuserdik kavga ederdik hep bu yüzden de konuşmayı kesiyorsun başka kişiler için derdi bana. aylarca hep bu yüzden kavga ettik geçen sene de ben üniversiteden birisiyle flört etmeye başladım yine söylemedim kimseye sordu da yok bir şey dedim filan ama öbür kuzenim söylemis flörtü var diye yazmadı bana bende yazmadım sonra benim flört ettiğim kisimi artık kuzenimmi bilmiyorum eklemisler birbirlerini bana flortum kuzenin bana küfür ediyor sana da ediyor dedi bende dayanamadım ağzıma geleni dedim beddualar ettim engelledim kuzenimi annemi aramış kızınızın flörtü beni ekledi bana da yavsadı bende küfür ettim hem kim olduğunu bile bilmiyordum ben o kişinin kime inanıyorsa inansın demiş kapatmış aradı beni açmadım engelledim numaramı değiştirdim sonra da bir senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz simdi köşe kapmaca oynuyoruz birbirimizi görmemek için aileler de tavır aldı birbirine konusmuyorlar fazla artık bilmiyorum ne olucak duzelirmi
Biz barışır mıyız sizce?