Sizce tekrar barışır mıyız?

5 gün once ayrıldık. uzun zamandır işleri yolunda gitmiyordu, kendine vakit ayırmak istediğini söylüyordu. 13-14 aylık bir ilişkiydi. geçen gün çok ani bir şekilde benden ayrıldı. biraz kendine vakit ayırmak istediğini aklında her an ben varken işlerine ve hayatına odaklanamadığını biraz kendisiyle ilgilenmek istediğini söyledi. öpüştük, gülüşerek ayrıldık. artık onu eskisi kadar heyecanlandırmadığımı, onunla buluşmadan önce eskiden heyecanlandığı kadar heyecanlanmadığını anlattı. üzüldüm ağladım. beraber yapmayı sevdiğimiz birkaç şey vardı. hadi beraber son kez onları yapalım dedi. gittik yaptık. ayrılmdan önce sarılırken öptü. kokunu özleyeceğim dedi. ağladım, bir gün tekrar barışır mıyız dedim. neden olmasın zaman gösterir ama bununla yaşamayalım olacaksa zamanla olacak dedi. dün de depremden dolayı beni merak etmiş. çevremdeki herkesin iyi olup olmadığımı, birer cümle konuştuk. hata yaptım ve onu hala çok sevdiğimi kendine dikkat etmesini söyledim birkaç saat sonra. ve cevap vermedi. sizce barışır mıyız? biraz süre koymak işe yarar mı?

Sizce tekrar barışır mıyız?