neyse aramadım aman.
Eşimin yanında bana asılan satıcı kız?
neyse aramadım aman.
Gül gibi eşiniz var tertemiz insansınız öyle birşey yapmamalısınız. Kız demek ki yollu Allah bilir günde kaç kişiye veriyordur numarasını. Üzerine eşiniz var yanınızda kızın karakterinide sorgulamak gerekir. Böyle insanlar hep zarar verir uzak durun şeytan dürtmesin. Belki sizi kandıracak belki dolandıracak nereden biliyorsunuzBelki kız hasta onu bulaştıracak size bilemeyiz ki. Kurulu düzeninizi bozmayın.
Kardeş numarayı bekar ve sahipsiz bir arkadaşına ver sevinsin garip.
Demek istediğim sakın arama! İlla merak ediyorsan bu işle alakasız ve bekar bir arkadaşına bırak o işi. Kimse böylece zarar görmez. Bayan arkadaşlar istekli olduğun yönde topa tutmuşlar seni, buna aldırış etme. Malesef evli erkekler çok cazip geliyor bazı kızlara. Ben olsam mağazada yüzüme bakmaz gerizekalı. Aman! Evliliğine küçük bir leke dahi bulaşmasın...
Aramaa arkadasim kurulu düzenini bozmaya eşini yuvani yipratmaya yermi ariyorsun eşinin yaninda sana no veren kizdan beklentin ne senin gibi kas kişiye veriyordur arti eşin sana aynisini yapsa ya da aklindan su adami arasammi diye geçirse ne hissedersin lütfen karina bunu yapmaa yazik seni seven hayatini sana adayan kadina :(
selam kardeşim
O kız nefsine uymuş, evli bir erkeğe bakarak göz zinası işlemiş. Sen arama. Sana birşey olmaz ama eşini düşün, geleceğinizi düşün. bir kere ardınmı devamı gelir ve ummadığın anda eşin öğrenir, sende başını duvarlara vurursun keşke aramasaydım diye. Bir daha böyle durumlada karşılaşırsan azarla gitsin!
Cevap
22Cevap
sakın arama bir ararsan devamı gelir o numarayı yanında taşıman bile hata kızdan almicaktın aldıysan bile hemen çöpe atcaktın. Kız resmen belliymiş yani ne oldugu eşinizin yanında numarasını veriyor. Burdaki erkeklere ver numarasını onlar sohbet etsin kızın canı çok erkek istiyosa.
Kadınlar kedi gibidir, başka kedilerin önündeki yiyecek onlara daima daha tatlı gelir..
Benzer bir şeyi ben de sık yaşıyorum.. Yalnızken fazla bakan olmuyor ama ablamla alışverişe çıkınca tezgahtar kızlar beni gözle yiyorlar resmen..
walla doğru lafa ne denir
Paşam sen musluğu açmışsın acaba su gelcekmi diye düşünüyosun :) Eşine sarksalardı ne düşünürdün acaba kağıdı alman hatta bunu yapacak kadar o ortalık kadınına prim vermen doğru değil.
Belki mağaza müdürü de kabindeki eşinle ilgileniyodu böyle bir ihtimali de düşün istersen...
Aynı durumda eşin olsa ne hissedersin bunu sorgula..
Erkeğiz hepimiz hiç çaktırmadan işimi görürüm diyorsundur belki deme.. değmez..
Ama bence iyilik yap yakın bir arkadaşın falan illa ki vardır. Numarayı ver ona kızı direk otele çağırsın işini görsün. Kızda mutlu arkadaşın da mutlu olsun :)
Arama bence. Mutlu yuvanı başkalarının yıkmasına izin mi vereceksin? Çok yazık olur.. maalesef böyle insanlar var ama kız belki sizi tanıyordur ve deniyordur.. sonra dedikodudan kurtulamazsınız dikkatli olmakta fayda var
Kiz seninde hosuna gitmiski aramak için bahane turetiyorsun.
Haklılık payın var ama goz gore gore de yapamam
Aklindan gecen buysa ha yapmissin ha yapmamissin. Bence bir farki yok. Yani gene aldatmis sayilirsin o kizi dusundugun için...
Umarim benim esimde boyle seyler dusunmuyordur. En azindan benimle paylasmasini tercih ederdim.
eşin yerinde olsaydım, O telefonu yazılan kağıdı münasip biryerine sokardım :D
kimin münasip bir yerine. benim mi, satıcı kızın mı?
ikisi birden olmaz. seç birini. ya o ya ben.
Sende de bir istek var gibi. Zaten bunu sorarak heyecan aradığını kanıtlarsın. Ara gitsin durum böyleyse.
Arama tabi ki karına biri öyle yapsa karın adamı arasa ne düşünürsün? Bir kere göz hakkı vardır insan mani olamaz göz göze gelirsin zaten seninde alaka göstermemen gerekirdi bence bundan sonra karına daha çok odaklanmalısın
Net cevap veriyorum: Aramayın
Neyin ne olcağını bilemezsiniz ama aramamanız daha iyi. Evlisiniz ve aldatmamışsınız. Umarım böyle devam eder.
Aramaman en doğru. Numarayı da yırt at. Hala tutman hata. Sen onu azarlamak için bile arasan eşin bunu duysa kötü şeyler olur. Bence numarayı imha et ve hayatina devam et
boşuna vaktini ayırma. emin ol altın sırça da olsa değmez...
Neden araycaksın ki kzın amacı belli yırtıp atman doğru olacaktır.. Eşine bir erkek verse telefon numarsni o arasn istermydinn?
İzmir konakta başıma geldi... Taraftar bereleri satan kızdan Gs'li olanı istedim kalktı yanıma kadar gelip bereyi kafama kendisi taktı ve bana göğüslerini değdirdi..
Sakın arama kağıdı klozete at ve sifonu çek. Yapma.
kağıdı alıp suratına çarpmadıysan aramıssın aramamamıssın farketmez
Bide sorup. Sorman hata arayımmı. Tobe ya. Gck oluom su basit kızlara da zaten
arama
Not: Eşini hiç aldatmadıysan şuanada dek şimdiden snra aldatma kıza güvenerek
ara gitsin.. aramazsan aklın takılır sürekli bu mevzuya...
Arama kardeşim ya yuvan dağılırsa hiç onları düşündün mu
O kağıdı alırken en büyük şerefsizliği yapmışsın arasan nolur aramasan nolur :/
Eşinin başına böyle bir şey gelse idi :) aramasını ister miydin? Seçim senin ama bunu bir düşün ;)
bize yönlendir kardeş tecrübeli birini ariyor demek ki :D
neden yazıldın diye soru mu olur beğenmiş asılmış , bulaşmaman gerek senin
hayatının sonunda yaptıklarından değil, yapmadıklarından dolayı pişman olacaksın...
eksi veren kız arkadaşlara selam olsun.
Aslanım ara tanış, hayattan da kendinden de başkasından da korkma.
Ara, o kızla yüzleş;
Ara, kendinle yüzleş.
kafanda hayalinde ütopya kalmasın. belki istediğin şey aslında pek de güzel bişey değil.
belki aslında sen onu hiç istemiyorsun. ama yaşamadan tanımadan bilemezsin.
esas olan günah işlememek değil, günahlardan uzak durmak. ama insan kendini başka nasıl tanıyabilir ki?
Bunu sorman sorgulaman bile aldatmaktır ! Kafada istiyosun. Adam olsan esine anlatırdın ve orda kızı rezil ederdin
Numarasını bana yolla spreyle yollara duvarlara yazam
Neyime aliyorsun kagidi? Boyle eşim olsun direk ben takarim boynuzu. Mustehak.
Sen bana yönlendir o kızı, kendisi gelemedi şöförünü yolladı ayağı çekeyim :)
bir kereden birşey olmaz ara gitsin yaa
söylemesi kolay @nefesiz, arayamıyor bazan insan, ama bence de ara gitsin;)
Yapma canim bikereden bisey olmaz demene sasirdim bayan olarak esin senin yaninda bir numara alsa ve o kizi arasa kizin ne olduğu ortada ne hissederdin?
Sana inat aramıcam @nefesiz
Lütfen yapmayın eden bulur
birde almış senin sevginden suphe etmeli eşin
Arama abicim o kağıdı da yok et
Şeytana uyma. Eşin aynı şeyi yapsa sen napardın?
Ciddi misin seen?
ne konuda
Ver abaza bir arkadasina o numarayi
Aramadan öğrenemezsin
hiç yakışır mı ! hey allahım
o kagidi almayacan haci
arayım mı diyo bide ya :D :D:d. dd. d
aklın kalmasın. At gitsin o numarayı
Gizliden bir ara fircala
Hosunamı gitti Len Gundiii :))
Sakin arama sil at numarasini bence ^^
hic arama basın belaya girer kız güzelmiydi bari?
Salla gitsin kızı ortalığı ateşe verme...,
Arama sakın !
Kız güzelmiydi :D
Bence ara :)
Aramayin
Arama
akıllı ol arama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar