Basit bir tuzak aslinda belki anlasilabilirdi ama seytana uydum gozum karardi diyebilirim. 33 yasindaki esim bana gore bir cocukluk yapti. Daha birkac yillik evliyiz ve is arkadaslarindan bir tanesiyle beni isletmisler. Fizigi olsn konusma olsn kultur olsn fena sayilmam. İs arkadasinin cep telefonuyla bana once mesaj filan attilar. Telefonunuzu biyerden buldum tanismak istiyorum vs vs anladiniz. Sonra ben sohbet etmeye basladim. Konu aska cinsellige filan geldi. Kadin beni gordugunu tanidigini cok begendigini tanismak ask yasamak istedigini filan soyledi. Telefonla konustuk uzun sure. bana resimlerini vs atiyordu surekli. Bende olabilir manasinda olumlu baktim. Sonrasinda isi cinsel iliski boyutuna tasidilar. Bende yine ne yazikki olumlu cevaplar verdim. Onlarin tuazgina kendi ellerimle dustum. Kendisi hic belli etmedi bunu hafif soguklugu vardi ama psikolojik dedim anlamadim. Dun bayagi patladi agladi mesajlari gosterdi nasil bir insanmissin sen dedi taniyamamisim dedi. Milyonlarca sey soyledi belki. Bu iliskinin gidecegini dusunmedigini ona gore saglikli kararlar alip cozum bulacagini soyledi. Şu an konusmuyoruz ve dun gece ayri yatti. Ben ne yapabilirim bu durumda? Hukuksal olarakta yaptirim yapabilecegim bir durum var mi acaba,? Yoksa isi o boyutlara hic tasimamali miyim? Evliligim bitti diyebilirim :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen zıçmışsın biz tüğü nereye dikelim şimdi 🤔🤔🤔 işin hakkaten zor hacı. Kadınlar bizim en zayıf noktamızı iyi biliyolar ve sen de ordan almışsın darbeyi. O kişiyle görüşmicektim sadece tel. De o tür sohbet etmek bir an hoşuma gitti ama fazlası olmicaktı deyip kıvır dicem ama o da mümkün değil anlaşılan. Eğer boşanmak isterse maddi ve manevi manada kendini garanti altına almak istersen aynı mesajları sen delil olarak kullan derim. Bana oyun oynadı kandırdı zaafımdan faydalandı falan. Bilmiyorum ne kadar etkisi olur hukukçu değilim. Ama bu oyunu oynayan durumu buraya getiren ve sonucuna katlanacak olan da kendisi. Tabi sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin. Eğer dönüşü yok gibiyse daha fazla uzatmadan çirkinleşmeden anlaşarak boşanın derim. Aklıma gelen alternatifler bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum Şu an cok taze olay. Ama ben kurulmus bir tuzaga dustum. Erkeklerin zayif tarafi. İyi o zmn her bosanmak isteyen bu tur tuzak kursun hatta birini tutsun esiylede iliskiye soksun tam o sirada bassin ve suclu koca olsun. Boyoe bisey olabilir mi degilmi? Bakalim ne olacak
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşka bir kadının ilgisine ihtiyacın var ki gelen mesajı amatörce ve duygu boşluğunda yemişsin. Kadınların standart donanımında "denemek" vardır. Kendini haklı çıkarmaya çalışma. Bu konuda haksızsın. Kadın da beni denedi diye suçunu hafifletemezsin. Bak güzel kardeşim, ister erkek ol ister kadın fark etmez. Eğer mutlu değilsen ve ne b. k yiyeceksen ayrıl ondan sonra ye. Evliyken başka kadınlara ihtiyaç duymak nedir? Evlenmeden önce ne yeminler ediyorsunuz bunları hatırlayın. Aldatan kendisi kaybeder. Ayrıca olurda aranız düzelirse bence bu olaydan değil de daha geride duran altta yatan birbirinize söylemediğiniz şeyleri bir dökün ortaya. onları çözün sonra zaten barışır ya da ayrılırsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılOylede degil. Birbucuk haftalik bir surec. Ve kafada belli bir hedef oldugu icin heryonden israrcilar. İlkten tabiki soguk oldum ama hedefleri beni saptirmak oldugu icin neler yaptilar. Esimde nasil kabul edip vicdanina yenilmedide bunlari bana yapti hayret eediyorum. Keske mesajlari gosterebilseydim. O zmn hak verirdiniz belki
- +1 yıl
yanlış yapmışsın kardeşim. çok yanlış. kusura bakma kadın bu dener ne yapsan durduramazsın huylu huyundan vazgeçmez. yeri gelir hocaya gider yeri gelir büyü yapar yeri gelir fala bakar önüne geçemezsin. algı o kadar çünkü. onlardan medet umar. dener de dener. sen bu tuzağa düşmeyeceksin bu 1, ne kadar kötü olursanız olun ayrılmadan başkasıyla bir ilişki yaşamaya çalışmayın bu 2
- +1 yıl
bak şimdi başkan eğer karını seviyorsan ve yanında koca diye dolaşacaksan bence yapman gereken tek şey şu. eline çok güzel bir çiçek al yanına git ve konuşmayı dene. hiçbir açıklamanın olmadığını ve tek suçlunun kendin olduğunu kabul ettiğini bir daha asla böyle birşey olmayacağını ve bu yaşanan şeyleri ona unutturacağına inandırman gerekiyor. onun haricinde o kadın ne yaparsa sana haktır. hep söylerim hep de söyleyeceğim. eğer amaç seks ise, sevmek gerekir, sahiplenmek gerekir, özveri gerekir, sadakat gerekir. amaç girip çıkmaksa, tünele gir çık. aynı şey. (not: evliyim)
- +1 yıl
@nurininoglu yegenim yorum yapmama gerek kalmadi sayende.
@soran?
Sen hak hukuk pesinde kosma bence. yaptigin hatayi kabul edip kendini affettirmenin yollarini aramak varken; esininde senin kadar suclu oldugunu savunman suc bastirmaktir.
Ne olursa olsun hatali sensin. ve pismansan bunu belli etmelisin.
Yorumu okudun. olay yeni ama; o esinin yerinde kimse de olmak istemez bunu bil derim. su an cehennemde yasiyor bence.
Ona tüm pismanliginla elinden geleni yapmadan yorum yapmani dogru bulmuyorum ben. benzeri bir durum benimde basimdan gecti ve hala 20 yildir evliyim. sanirim buda benim verdigim tepkiden de.
Sen aranizi düzeltmeye ne gerekiyorsa yap. evliligini kurtarmak icin. uzun ve yorucu bir yol seni bekler. burda oyalanma.
Git esiyin yanina gözüyle görsün pismanligini.
Insallah düzelir eskiye dönersiniz.
Ama affedene kadar pes etmek yok.
tamam mi yegenim? - +1 yıl
@Ahrazadam başka çıkar yolu yok abi. herşeyi göze alarak haklı olduğunu sanıp ayrılırsan, hukuksal olarak avuç yalama hakkı haricinde kazanacağı birşey yok. güzel evliliğinizin bilmem kaç yılını geçirmiş adamsan karını aldatmayacaksın. aldatırsan zaten adam olmazsın. boşuna demiyorlar evlenince kapıyı kapattığınızda herkes dışarıda kalır bir siz içerde kalırsınız diye. bir kaç bin defa daha düşünmek lazım. bunun bir de manevi değeri var. aldatsan Allah katında yerin ne olacak? Tahrik vardı mı diyeceksin? Tamam ben sakinim.
- +1 yıl
aynen yegenim @nurininoglu
+1 yılHâla evli oldugunu mu dusunuyorsunuz?
Kalpleriniz birbirinden uzaklastigi an zaten ayrisiniz.
Ben de aldatildim ben cok iyi anlarim o kadini. Ne dusunuyo biliyo musun?
“ben hickimseye guvenemeyecek miyim?
Çok mu cirkin bir kadinim esim neden beni aldatti?
Kocami tatmin edemiyorum ki gozu disarda
Kocam beni hic sevmemis.
Belki de daha onceden de bircok kez aldatti.
Ben cirkin bir kadinim"
Tam da boyle dusunuyo.72 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun tamda oyle dusuniyordur ama bana bunu yapmasaydi bu duruma gelirmiydik? Beni encok taniyan oydu. Benm bu sekilde islerle ugrasmayacagimi bilen oydu. Cevremde oyle. Ama birbucuk hafta kadin oyle seyler yazip soyluyorki siz olsaniz sizde kanardiniz. Sucsuzum demiyorum sucluyum tabiki ama benm. kdr esimde suclu. Keske yapmasaydi ve ben onu deliler gibi sevmeye devam etseydim.
- +1 yıl
Sevsen aldatmazdin. Nefis var ama irade de var. İyi gunler.
Sen ne yaptırımı yapacan hem suçlu hem güçlü o karı o mesajları delil olarak kullanır asıl ama sanmıyorum biraz trip atar sonra sevişir barışırsınız sana da helal mal mısın insan der biri beni işletiyorlardır niye tanımadığım kadın benle böyle konuşsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok delil olarak kullanamz. Mesajlarda inanin cok tahrik var. Bende bisey yapacagini sanmiyor gibiyim ama sagi solu belli olmuyor iste. Taniyorum esimi
Soran+1 yılYa tek gunde olsa tamamda birbucuk hafta konustuk cok bos bulundum. Bende pismanim iyi yaptim demiyorum. Daha onceden vs hic ben boyle bisey yapmam.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBana böyle bişey yapmasaydı uğraşmazdım ki böyle şeylerle yazmışsınız diyelimki bir bayan var sizden hoşlandı ve eşinizin sizi kandırdığındaki gibi o da size yazdı ve sizde eşinizle konuştuğunuz gibi onlada konuşucaktını (ÇÜNKÜ TAHRİK VAR DEĞİLMİ) her şekilde aldatıcaktınız karınız yapmasa başkası yazsa bu mesajı aldatıcaktınız nasıl hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz bunlar yaşanan şeyler gerçekten böyle bişeyi karınız hariç size ilgi duyan bir bayanda yazabilirdi tahrik oldunuz diye karınızı aldatmak zorundamıydını?
10 Yorumla İkinizde ayrı ayrı zopalıksınız ha. Karı ayrı zopalık, sen ayrı zopalıksın. Nasıl bir aptallık bu ya, nasıl yersin bu numarayı? Liseden hatırlıyor olman gerekirdi, Kadınlar böyle salakça şeyler yaparlar, bunu nasıl düşünemedin? Bugüne kadar kaç kadın sana ''numaranı bir yerde buldum, hadi sevişelim.'' dedi ki? Yuh be kardeşim, bile bile lades ya. Yazık olmuş sana, bir yanda da iyi olmuş. Öyle paranoyak bir kadından kurtuluyorsun. Bırak ne hali varsa görsün, hayatına bakarsın artık.
15 Yorumla- +1 yıl
Kadın paranoyak değil adam sütten çıkmış ak kaşık olsa durduk yere şüphelense paranoyak dersin ama kadın şüphelenmekte haklıymış görüldüğü üzere
- +1 yıl
@Ponkitonki Adam istediği kadar iyi olsun, bunu 10 kadından 7'si yapıyor ne yazık ki. Kendinin vazgeçilmez olduğunu düşündüğü için, arkadaşlarıyla kocalarını çekiştirirken birden kendini iddiaya girmiş olarak buluyor. Hadi deneyelim diyorlar ve olay gelişiyor. ''Yok ya o benden vazgeçmez, başka kadınlara bakmaz.'' cümleleriyle başlayan bu serüven, ''Allah belasını versin Necla ya, ben neyini eksik ettim söylesene, sen biliyorsuuun.'' ile bitiyor.
- +1 yıl
Belki adam şüphelendirecek şeyler yaptı kadında emin olmak istedi o dediğin aldatmaz yapmaz demesi ne kadar güvendiğini gösterir paranoyaklığını değil bunun vazgeçilmez olmakla ne alakası var dünyanın en iğrenç insanı da olsa kimse aldatılmayı haketmez ve insan neden kolay vazgeçeceği bir insanla evlenir kadın niye kocam benden vazgeçer diye düşünsün ki adam seviyor ki evlendi diye düşünür zaten öyle düşünmezse paranoyak olur
- +1 yıl
İstediği kadar iyi olsa zaten aldatmaz sorun da olmaz
Soran+1 yılBen suphelendirecek hic bisey yapmadim. Fizik ve konusma olarak ikimizde guzeliz bundan yana biraz dusunurdu. Ama boyle bisey yapacagi aklimdan gecmezdi. Evet suc bende fakat benm kdr o da suclu. Bu ortamin temelini hazirlayan kendisi. 1.5 haftadir kadin birsuru sey yazdi. Baliklama atlamadim tabiki kac gun soguk durdum. Ben soguk durdukca iddayi kazanmak ugruna hep uzerime geldiler bilebile. Cunki beni yoldan cikarmaya kararliydilar. Yaptilarda. Tuzaga dusmektende ote. Ben mesajlari sildigim icin Şu an yollayamiyorum ama dedigi gibi bosanma vs dava filan acarsa delilleri sundugunda hakimde yazik degilmi bu kdr sey yazmissiniz diyecegine adim gibi eminim. İnsanlarin niyeti bozulmasin. Niyeti bozuldugunda en iyi insani bile yoldan cikarabilecek guce sahipler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka kadinla ilgilenen sensin kendini nasil affettirebilecegini düşüneceğine hukuksal bir şey yapabilir miyim diyorsun. Senin gibi erkeklerin hepsinden nefret ediyorum. İğrençsiniz. Sadakat nedir bilmeden adam olduğunu mu sanıyorsun. Seni denemesi belki hatalı ama gözü disarida olan sensin. O mesajlari delil olarak kullanıp seni süründürür inş
42 Yorumla
Soran+1 yılBeni denemesi hemde bu sekilde cok gzl degilmi? Benm gozum disarda degil ki. 2.5 senedir evliyiz ve ben bu konularda birkez olsn bisey yapmadim. Ama oyle bir tuzakki. İlkten soguk durmama ragmen kadin israrla arkadas olmak istedi. Resmen tuzaga cekildim. Evet sucsuz degikim fakat onlarda suclu. Yazismalari delil olarak sunamayacaklari kesin. Sunarsalar kendileri haksiz cikacaklardir. O sekilde gidip en mumin insanlada yazissaniz adami donderirsiniz. Belli bir hedef icin yapildigindn dolayi hep israr vardi cunki
Cevap sahibi+1 yılKarşına senin için deli olan, takıntı yapmış ve aşırı ısrar eden bir başka kadın da çıkabilirdi. Israra dayanamamışsın işte. Oysaki istemesen basitçe numarasını va engelleyip cevap vermemeyi seçebilirdin. O zaman eşin de kendi kendine ben nasıl kocama güvenemedim diyip vicdan yapardı. Kadın bir şey sezmiş olmasa böyle bir oyuna gitmezdi. Biz kadınlar bazen sadece haksız çıkmak için yaparız ama nedense hiç haksız çıkmayız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde varmış demekki. Eğer ciddi manada biri gerçekten yazsa eşini aldatacakmışsın. Karın sonuna kadar haklı. Onun ne kadar üzgün ve ne kadar kötü bir durumda olacağını tahmin dahi edemiyorum :( çok kötü bşy. Bu kadar mı kolay insanlarsınız yapmayınn lütfen sadık kalın. Elinize geçecek hiçbşy yok böyle durumlarda.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzgun ama bende uzgunum. Esim o benm. Ve tuzakla yapilan biseyin icine zorla cekildim. Birbucuk hafta birsuru sey yazdilar bir suru sey konustular. Bir gorseniz :( bende boylenolmasini istemezdim
Cevap sahibi+1 yılKolay kanıyorsunuz çok kolayy.. Şu anda yapabileceğin bşyi söylemek çok zor affetmesi hiç kolay dğl.
Bu tür numaralar kesinlikle basitlik ve güvensizliktir. Bunu yapan kadın kocasını sevmiyordur. Hangi erkek bu tür mesajlara bu tür hareketlere olumsuz cvp verebilir ki. kadın bile bile bu durumu kullanmıştır. ve şimdi cezasını da çekmektedir. Yazık evliliğini kendi kendine bitirmiş. çok yazık.
00 Yorumlaevet abicim oltayı atmışlar ve yemi yemişsin. hukuksal falan her türlü haksız durumdasın. o mesajları mahkemeye sunması yeterli. ortalama bir avukat bile o mesajlar ve o arkadaşı olan kadının tanıklığıyla birlikte sizin bir celsede boşanmanızı sağlayabilir. artık hukuksal olarak eşine ne vermen gerekiyorsa da verirsin.
00 Yorumla
+1 yılHem suclusun hem guclu hukuksal boyutta ne yapcagini dusunuyorsun. Tam bir sazansin
72 Yorumla
Soran+1 yılBen miyim suclu tumuyle? Bana tuzak kuran esimde hic suc yok yani. Benle bir bucuk haftada olan konusmalari yazismalari gostersem sizde anlarsiniz. Ben saklayamadim ama iste o yazismalari lanet olsunki. Siliyordum telefondan cunki. Hic aklima gelmedi
- +1 yıl
Emin ol eşinin tek bir suçu bile yok. Eğer ilk andan evliyim deyip reddetsen ve bulaşmasan sana olan güveni daha çok artacaktı. Ve hiçbir şeklde de o kadar ileri taşıyamazlardı msjları sen izin verdiğin için daha da üstüne gitmiş. Eşinim de içimde şüphe kalmş ki bunu denemek istemiş. Eşinin bu yaptğını suçlu görmekten vazgeçmelisin. Çünkü dğl. Hepimiz böyle ufak tefek şeyleri yaparız. Gerçeği görebilmek için.
+1 yılPardon siz ne yaptırımdan bahsediyorsunuz? Eşinizi zaten aldatmışsınız birde dava açmayı mı düşünüyorsunuz yani? Bunu o evliliğe bitirici
Darbeler atmadan düşünecektiniz22 Yorumla
Soran+1 yılDogru ben yolda yururken herkese yaziyorum onun icin aldattim. Kendileri tahrik edio bu hale getirene kdr ne yaptilar. Bunu bilmiyorsunuz. Ne gzl ya. Yapin yapin sonrada koca aldatti. Ne gzl dunya degilmi
- +1 yıl
Sen kendini aklamaya yer arıyorsun ama öyle bir dünya yok. Kadın geldi kucağıma oturdu bende yürüdüm diyemezsin. Ne olursa olsun yürümeyeceksin. Aynı şeyi karın yapsa böyle düşünür müydün? Asla düşünmezdin.
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler niye bu kadar şeref yoksunu !
Kadının fendi erkeği yine yendi
Midemi bulandırıyor bu tür haysiyet yoksunu insanlar !!
Evliyim başka kapıya diyemedin mi be adam 😡 😡30 Yorumla Haahhh afferin sanaa!!! Karınız da ne akıllı kadınmış helal olsun bende böyle bisey yapıcam esime eminim oda düser bu tuzaga 😈😈😈😈
22 Yorumla
Soran+1 yılBence yapma. Esin seni cok seviyordur eminim. Bizde oyleydik. Kendinde diyosun bak tuzak diye. Tuzak sonucta. Kanabiliyorsun :( sakin yaoma. Bozmayin iliskinizi lutfen
+1 yıleşekligine doyma diyorum ben hacı..
genelde bu evli adamların nedense böyle bir kacamak yapalım ne olacak demelerinden evlilik bitiyor
bedel öde ben seni hak etmiyorum de ve boşan nafakasınıda öde hanımın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her eş eşine kalmış. Affeder ise ne ala. Af etmez ise yapacak bir şeyin yok. Boşanma halinde çok ciddi nafaka ve tazminat ödersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenm yaptigimda kendi yaptiginin da hata oldugunu anlayip umarim durumu kapatir. Kendi yaptiginin hatali oldugunu birturlu kabul ettiremiyorum. Sanki yaptigi dogru birsey gibi savunuyor
+1 yılhem siclusun hem guclu esinin yaptigina cocukluk diyorsun ama senin karakterini bu sekilde anlamis olmus haksizsin
22 Yorumla- +1 yıl
Seni çok seviyorum ❤❤❤@tatlı_minnoş um 😘😘😘😘
- +1 yıl
@tatlı_minnoş
çok basit ve bazı karaktersizlerde etkili bir yöntemdir geçmiş olsun ama haketmişsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Tuzak kurup erkegin zayif tarafindan saldiran karaktersiz degil ben karaktersizim. Senin dedigin kadina siddete hayir diye bagirip erkek cinayeti islendiginde suskun kalanlara benzedi
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sonuçta birsey yapmadın ve o seni denedigi için oda hatalı. Suçlusun tabi ki ama bence affedebilir evliliği kurtarmak için adım atmalisin dayı bence
18 Yorumla- +1 yıl
Sanki adam çok güvenilir de kadın denediği için suçlu mantığa bak be
- +1 yıl
@Lanadelreylover adam güvenilir değilse o zaman başta evlenmiyecekti öyle deneme olmaz kaç yaşında insanlar ergen gibi. Bekara karı boşamak kolay herkes boşanir mosanir söyle böyle diyor siz belki çocuk vsr belki başka birşey bu kadar kestirip atmaya çalışmak iyi değil
- +1 yıl
Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız beyfendi?
- +1 yıl
@Alooğ @Lanadelreylover ben kadını haksız yapmadım ilk önce yazdıklarımı okuyun onunda hatası vsr dedim sadece bu 1. Ben aldatilsam bosardim evet ama bu telefondan ileri gitmemiş yani bu durumun aynısı bende olsaydı affetmeyi ve evliliği kurtarmayı tercih edebilirdim çok uzatmayın siz evlenin siz bosanin kocalarinizdan gorucez sizi de
- +1 yıl
Güvenebilir misin karına hergün aynı yatağa yattığında acaba bugün biriyle mi konuştu birini eve mi aldı bu yatakta mı yattı diye düşünmezmisin bir gün hamileyim diye çıksa acaba benden mi diye süphe duymazmısın sizin hissettiklerinizi biz kadınlarda hissediyoruz
- +1 yıl
@Lanadelreylover evet haklısın işte bunları düşünür muyum veya tekrar güven asilayabilir mi bunu denerdim demek istediğim kestirip atmak iyi değil hemen evlilik sonuçta bu
Soran+1 yılİki tarfta suclu evet. Esim bu duruu yasatmasaydi benm boyle seyler yapmayacagimi bilirdi. Bile bile kanima girdiler. Birbucuk haftada ellerinden gelen herseyi yaptilar inanin yoldan cikarmak icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin bastetsizliğini bir kenara bırakırsak, eşin cidden iyi yapmış sana böyle bir oyun oynayacak kadar karakter yoksunu bir kadına sahipmişsin ve seni kendi elleriyle kurtarmış kendinden.
Sevinmelisin kurtuldun. oda en az senin kadar suçlu ve adi bu oyunda00 Yorumla
+1 yılBiraz uckuruna sahip ciksan adam gibi takilsan bunlarin hicbiri olmazdi. Son pişmanlık fayda etmez
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Bende oyle diyorum hep. Keske yasanmasaydi
- +1 yıl
gercekren üzülüyorum boyle seylere bir insan neden cinsellik icin karisini eşini her seyini hayat arkadasimi aldatir ki... esinle zaten yapiyorsun bunlari ne gerek var hayatinda degeri olmayan insanlar icin kendini atese atmaya. bak iste simdi daha mi iyi oldu.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vay beeee asirlardir oynanilan ama hep yenilen bir oyun
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki oyle oldu
+1 yılvalla ne diyeyim geçmiş olsun.. Ama hak da etmişsin.. şimdi ne istediğini düşün evliliğinin bitmesini mi yoksa devam etmesini mi.. devam diyorsan kendini affettirmeye çalış.. bitirmekse isteğin anlaşmalı boşanın derim
00 Yorumlaeşinin yaptıgı cocukluk degil resmen evliliği bitirmeye calışmak kimse kimseyi kandırmasın kadın olsun erkek olsun ilgi ve alakayı sever ve buna olumlu ya da olumsuz cevap verir bence eşini psikoloğa götür cunku iyi düşüncelere sahip degil...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılKadın haklı boşasın seni bulursun zaten yenisini üzülme
12 Yorumla
Soran+1 yılBulup bulmamak degikde biz birbirimizi seviyoruz. Nasil oldu nasil yapti bilmiyorum. Kadin hakli dedigine katilmiyorum bir esin boyle yapmamasi gerekirdi
- +1 yıl
Evet onun yapmaması gerekirdi yanlış ama senin yanlışın daha büyük eşin böyle birşey yapmış olsaydı kim bilir neler düşünürdün erkeksiniz diye suçunuz azalmıyor
+1 yılBen kadının yerinde olsam eve bile gelmezdim. O nasıl gelmiş anlamadım neyse
21 Yorumla
Soran+1 yılO da sucunu anlasa bisey olmayacakta kabul etmiyor. iste
+1 yılçok büyük yanlış yapmışsın ihanet ederek kadınlığa leke sürüyorsunuz erkekler bu konuda daha ileri gitmiş olsada onlar gibi olunmaması gerekliydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuclusun arkadaş sohbet edellim dedginde yok diycektin esinin ne kadar uzuldugunu tahmin bile edemzsin sen hepiniz aynisiniz 2 mesaj gordumu guzel laf duydun mu yelkenleri indrrsiniz farkindaysan evlisin sen boyle seyler yapmamalisin oyun olsada
00 Yorumla
+1 yılNaptın dostum. çok pis tuzağa düşmüşsün. tüh beeee.
O eşinin arkadaşı olan kadın seni bitirmiş.02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki oyle oldu. İkiside seytan gibi
- +1 yıl
Birader eldeki kuş, teldeki kuştan iyidir.
Ama nasıl düştün bu tezgaha. çok klasik bir numaradır bu. geçmiş olsun
+1 yılsenin sucun, simdilik yapacak bisey yok durum yeni daha ara sakinlessin bir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim. sucum esimin kurdugu tuzaga dusmek miki? Bende oyle dusunuyorum Şu an cok taze. Bekleyip gorecegim. Tskr ederm
- +1 yıl
senin sucunun ne oldugunu iyi biliyorsun. esinin yaptigi da dogru degil tamam ama ara duzelse de sana bidaha asla guvenemeye bilir..
Onun yaptığı karaktersizlik bu şekilde insan eşini işletme öyle bir kadını zaten boşver boyasını gitsin ondan sana yar olmaz insan hayat arkadaşını tahrik ettirip işletmez.
00 Yorumla
+1 yılKadını hem aldatmaya hazırsın hemde hukuksal yaptırım diyosun abi. Yazık kadına boşanın zaten imkanı yok yürümez bir süre sonra o seni aldatabilir bile yani
10 YorumlaBu bizdeki maymun istahlilik basimiza is acicak biraz akilli olun o mantiginizi aklinizi allah, lullan diye vermis kullanim, biraz lan
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin dost tskrlr
+1 yılişin sana tuzak kurmamis yolunu açmış içinde varmış demekki iyi çocuk olmadan erken çıkmış içindeki karaktersizlik. .
Umarım donuna kadar alır; )00 Yorumla
+1 yılGit bir bardak soguk su ic bundan sonra. Salak seni.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zaten servdiğin bir kadın olsa bu tür oyunlara düşmezdin o yüzden ne kendini üzüyormuş gibi davran nede daha fazla yıpratın. Ayrılın gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi ne yalan söyleyeyim suç sende. Aynı şeyi eşin yapsa belki şiddete kadar ulaşırdı boyutu. Ayrılsanızda haklı. Şeriatin kestiği parmak acımaz..
31 Yorumla
Soran+1 yılGercek bir durumda bende onun yaptigini yapardim ama kurulan tuzakta yasadiklarim, uzerime gele gele beni yoldan cikarmalar oldugunda cok hakli goremiyorum
empati yapabilirsin haketmişsin durumu kendi yerinde karın olsaydı ne düşünürdün haketmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yaptigimda boyle bir tuzak kuracak mideyi kendimde bulamiyorum. Gercek bir olay olsa hicbisey yapmadan evet haklilarda benim ustume gele gele israrla sadece kendi amaclarini gerceklestirmek icin hareket edip beni kandirdilarsa cokta hak vermiyorum aslinda
Kadin haklı ne yapabilirsin ki ya onun yerinde sen olsaydın napardin bide böyle duşun.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun yerinde ben olsaydim boyle bisey kesinlikle yapmazdim. Ben esime tuzak kurmazdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadınların her erkege uyguladıgı tuzak hala kananlarınız var mı ya acıdım bak simdi ahahahaha
12 Yorumla
Soran+1 yılBos anima denk geldi akil tutulmasi gibi bisey.
Cevap sahibi+1 yılİyi olmus
+1 yılHayir hatali olan sensin hukuksal olarak ne yapacaksin onu anlamadim? Neyin kafasi bunlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan yap bu evlilik bitmiştir çocuk varsa üstüne nafaka hadi geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılEşin kendi kaşınmış.. oyun oynayarak seni ihanete teşvik etmiş. Bana da yapılsa ben de düşerdim canını sıkma
00 YorumlaErkek profili olmasa kız yazdı sanıcam bırak trollemeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol filan degilim. Her derdini paylasan trolmu olmali
Abiciğim çok geçmiş olsun da millete fena taktik verdin haberin olsun. Çok yuva yıkar bu taktik
00 Yorumla
+1 yıldediğin gibi bitmiş evliliginiz artik, hakli gerci. nasil dustun bu tuzaga😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepiniz aynısınız işte demek mesajı baskası atsa onada dönecektin iyi olmuş erken fark etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence senin bitirmen lazim bu kabul edilebilir birşey değil ne demek ya eşi denemek
guvenmyrmus zaten sana demekki01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığını biliyordum beni nasıl böyle denersin falan de eşine
+1 yılben kolay kolay boşan demem ama
karın iyi bir dersi hak ediyor.
şüpheyle sadakat yan yana olmaz00 Yorumlaeşin aslında senden ayrılmak istiyormuş bundan sonra ayrılmasa bile seni aldatacak emin ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum oyle bisey olacagini. Kendi aklinca biseyleri deneyip ispat etmek istediler lakin ters bir durum oldu.
Hak etmişsin be abi :) Sana nasıl güvenecek artık?
44 Yorumla- +1 yıl
Sonunda normal insan kafasıyla düşünen bir erkek
- +1 yıl
@Lanadelreylover aa teşekkür ederim.
Soran+1 yılBoyke bisey yapmasaydi biz cok iyiydik cok severdik birbirimizi
+1 yılSuçlu kadın bro emin ol sen adamsın
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) dalga gecme ;)
+1 yılHatanın bedelini çekeceksin arkadaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki oyle olacak
+1 yılKotu olmus ama gerçekten olsaydı aldatıcaktın 😔
11 Yorumla
Soran+1 yılSanirim:( keske yapmasaydi. Ben disarda gozu olan bir adam degilimki. Boyle bisey yapmasaydi ben ugrasmazdimki boyle seylerle
Hapı yuttun sen. Suçlusun bari güçlü olma..
12 Yorumla
Soran+1 yılEsimde suclu sadece ben degil ama. Cok israrciydilar kac gun boyunca
+1 yılEvliysen ne işin var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ne isim. vardi benm. Bende diyorum bunu
+1 yılbeyin çükü seçmiş abi. geçmiş olsun.
10 YorumlaSen hak etmissin git cezani cek
01 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafta hak etti.
Ben olsam affetmezdim
00 Yorumla
+1 yılaptallık yapmıssın iraden yok mu senin?
00 YorumlaGecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTskr ederm
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh la bir bana yapmazlar zaten şöyle şeyleri.
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmış
00 Yorumlaİyi olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederm
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi