Eşimin kurdugu tuzaga düştüm?

Basit bir tuzak aslinda belki anlasilabilirdi ama seytana uydum gozum karardi diyebilirim. 33 yasindaki esim bana gore bir cocukluk yapti. Daha birkac yillik evliyiz ve is arkadaslarindan bir tanesiyle beni isletmisler. Fizigi olsn konusma olsn kultur olsn fena sayilmam. İs arkadasinin cep telefonuyla bana once mesaj filan attilar. Telefonunuzu biyerden buldum tanismak istiyorum vs vs anladiniz. Sonra ben sohbet etmeye basladim. Konu aska cinsellige filan geldi. Kadin beni gordugunu tanidigini cok begendigini tanismak ask yasamak istedigini filan soyledi. Telefonla konustuk uzun sure. bana resimlerini vs atiyordu surekli. Bende olabilir manasinda olumlu baktim. Sonrasinda isi cinsel iliski boyutuna tasidilar. Bende yine ne yazikki olumlu cevaplar verdim. Onlarin tuazgina kendi ellerimle dustum. Kendisi hic belli etmedi bunu hafif soguklugu vardi ama psikolojik dedim anlamadim. Dun bayagi patladi agladi mesajlari gosterdi nasil bir insanmissin sen dedi taniyamamisim dedi. Milyonlarca sey soyledi belki. Bu iliskinin gidecegini dusunmedigini ona gore saglikli kararlar alip cozum bulacagini soyledi. Şu an konusmuyoruz ve dun gece ayri yatti. Ben ne yapabilirim bu durumda? Hukuksal olarakta yaptirim yapabilecegim bir durum var mi acaba,? Yoksa isi o boyutlara hic tasimamali miyim? Evliligim bitti diyebilirim :(
Eşimin kurdugu tuzaga düştüm?