Eşimden sogudum mu acaba?

Selam 21 yasındayım 2 yıllık evlıyım bır de çocuğumuz var esımde 30 yasında bız sahıl kasabasında hyasıyoruz ızmırde ve burada herkes esımın akrabası veya çocukluk arkadası neyse bız evlenmeden önce çok gezdık gördük yedik içtik ben çoğu şeye doydum yani alkol olsun mekanlar olsun yanı mekanda içer sahılde sabahlardık cluba gıderdık özel gunlerımızde ama normal zamanlarda hergün ayrı bır restaurantta olurduk her günümüz ayrı maceraydı yanı ama benım bır tarafım hep sakınlık ısterdı kendı alanım olmasını çok severdim mesela ben esıme uzak otururdum evlenmeden önce evıme gıttıgımdekı o huzur bambaskaydı neyse bugüne gelırsem esım sınırlı bırı en ufak bır soru sorsam sınırlenıyor veya benımle dalga geçerek zekamı küçümseyerek cevap verıyor dün gece dısardan geldı sarhoştu zaten hergün neredeyse alkol alır calısmazsa eğer dün gece hadı dısarda yemek yıyelım dedı bebekte yanımızda muzıgı şon ses actı kulagmız patlayacak yanı kıs diyorum çocuk oynuyor diyor kısık sesle de oynar diyorum anlamıyor bı ton tartısma fılan eskıden sıddet olayları da olmuştu 1 hafta önce yıne oldu aslında eskıden tartısırdım konuşmaya calısıddım artık ne istersen onu yap dıyorum sessızlestım karışmıyom yeter kı basım agrımasın havasındayım kızıma bakayım kendıme bakayım evıme bakayım gerısı ne yapıyorsa onu yapsın çünkü benım dediğimı yapmıyor zaten bu konuda ne yapıcam nasıl bız yol izlicem bilemiyorum çok bunalmıs umutsuz bı haldeyım
Eşimden sogudum mu acaba?