Eşimden Soğuyorum?

Herkese İyi Akşamlar, Eşimle severek 2 yıl önce evlendik. şu an bir çocuğumuz var. Eşimle her aile arasında olduğu gibi benimde anlaşmazlıklar vs oldu. Bunlar atlatılabilir, ben sadece eşimin aileme yakın olmasını istedim ama uzak duruyor. Buda beni ailesinden ve eşime yaklaşmamdan uzaklaştırıyor. Eşimle ailem arasında bazı sorunlar oldu ama ben burada suçlu aramak yerine her zaman temiz sayfalar açmak taraftarıyım. Bunları dile getirmeyeceğim ama keşke konuları uzatarak bir şey çıkmayacağını anlatabilsem. Bu durum beni çok yıprattı. Yaklaşık 6 aydır eşimle muhabbet etmiyor, birbirimizi dinlemiyor, hatta belki biribirimizi yanlış anlamak için elimizden geleni yapıyorda olabiliriz. Eşime ne zaman cinsel anlamda yaklaşsam beni çoğu zaman itiyor. Bu itmeler ve tartışmalarda ayrı yatmaya başladık. En son yaklaşmaya çalıştığımızda ki bundan önce 2 aya yaklaşmıştı en son yakınlşamamız ve bana "ne uğraşacağım öff ne halin varsa gör" diye bir cümle kurudu. O akşamda ayrı yattık ve uzun zamandır kendime eşimi seviyor muyum artık diye sorular sormaya başladım. Hatta eşime temizlik ile ilgili rahatsızlığımı bile dile geitrdiğimde tartışır olduk. Eve sadece çocuğum için geliyorum gibi hissetmeye başladım. Kendi kendime şeytan bunları söyletiyor, vesvese vs diyorum ama son birkaç gündür internette boşanma velayet gibi yazılar okumaya da başladım. Ne yapacağımı bilemiyorum, kalbimde boşluk oluştu. Buraya başka biri girecek diye de rahatsız oluyorum. Çok zor durumdayım, yol gösterecek arkadaşlara ihtiyacım var. Bir erkek olarak kimseyle konuşamadığım için yazıyorum. İyi geceler
Eşimden Soğuyorum?