Merhabalar Eşimle 3 yıldır birlikteyiz kendisi uzman çavuş görev gereği birkaç ay ayrı yaşadık ve geldiğinde telefonunda görev yaptığı yerdeki esc leri sosyal medyada arattığını yakaladım esc lere gitmediğine eminim çünkü bu olay beni baya üzdü ve bu konunun üstüne düşüp araştırdım gitmemiş sadece aratmış bana aşık olduğunu da biliyorum görebiliyorum zaten yeterince pişman olduğunu da gördüm fakat ben ona kendimden çok güveniyordum bunu görmek beni çok fazla yaraladı hala birlikteyiz evlilik kolay biten bir şey değil ama aranızda böyle durumlar yaşayan oldu mu sizce bir daha gözü kayar mı yardımcı olun lütfen köstekliğine yorum yapmayın rica ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSana bildiğim tüm değerler üzerine yemin ederek en azından inanarak diyorumki bu bir kac ay içerisinde en az 7-8 karıya gitmiştir ben bilirim uzman çavuşları arkadaşından aramış cagirmislardir veya silmistir kendi telefonunfan mesajları arama kaydini veya arabasına alarak eve otele gidip yapmıştır ama yüzde yüz yapmıştır yapmadigina yüzde 1 bile ihtimal vermiyorum onlar düşünmez ben evliyim yok karım var etik değil gibi şeyler aklından bile geçmez sadece anın tadını çıkarırlar ellerindeki silahta onlara güven veriyor biz kutsal görev yapıyoruz bu bizim hakkimiz rahatlamaliyiz diye söyleniyordur bırak ayrı olmayı senleyken bile gitme ihtimali yüksek benim fikrim budur
019 Yorumla
Soran1 yılyorumun için teşekkür ederim zaten kendim pek düşünemiyorum düşünsemde saçma düşünüyorum belki de olumlu düşünmeye çalışıyorum evliliğimi bitirmemek için bu yüzden buraya yazıp insanlardan yorum yapmalarını istedim çok kararsızım her şey için aşk desen var ama bunu kendime yediremem eğer yaptıysa çok üzülüyorum gerçekten çoğu yorumda senin dediğin şekilde zaten yeminler ediyor gitmediğine sadece baktığına ve ulaşmaya çalıştığına dair bende uyurken telefonunu kurcaladığımda ulaşmaya çalışmış bakmış ama ulaşamamış olarak gördüm ondan kendime bunu inandırdım yapmaz dedim falan filan ama senin yorumun da çok doğru geliyor bir şey diyemiyorum tekrardan saol bu yorumlar beni düşündürecek beynimin bi yerinde kalacak ona göre haraket edeceğim gelecek zamanda.
Cevap sahibi1 yılAşıktır seviyordur çocuklarının anası olarak görüyordur bak ona bişey diyemem ama kadınla yatmıştır ve net bir şekilde yatmaya devam da edecektir bunu yedirebilirmisin yediremezmisin bunu bilemem sana kalmış herşeye rağmen evliliği bitiremeyebilirsin veya bitiredebilirsin saygı duyarım senin bileceğin iş tabi ve katılıyorum kendini olumlu şeyler adına inandirmissin ama ne yazikki o olumlu şeyler gerçeklesmedi ve senden ayrı değilken bile uzak göreve falan gitmeden de ona dikkat edip takip altına almalısın çünkü dediğim gibi estiği gibi gidecek potansiyelde bence
- 1 yıl
Bence de bu yorumu dikkate alın. Eşinizi bir süre takip edin duruma göre değerlendirme yaparsınız bu süreçte sabırlı olun bence umarım sonunda üzülmesiniz yanılmış olursunuz
Soran1 yılumarım...
Cevap sahibi1 yılÇocuğun var sanırım
Soran1 yılhayır yok
Cevap sahibi1 yılYasin genç mi kaç yaşındasın yani ikinizde
Soran1 yıl25 yaşındayız
Cevap sahibi1 yılİkinizdemi
Cevap sahibi1 yılBu işte bir terslik var
Soran1 yılnasıl yani
Cevap sahibi1 yılYani kadınlar hep kendinden 3-5 yaş büyük birini kendine denk görür çünkü kendi yasitlari çocuk gelir onlara yani kendi yaşıtı 5 sene geriden geliyormuş hal hareket kafa olarak onun icin dedim o daha çocuksu galiba sen olgunsun
Cevap sahibi1 yılSeni anlamıyordur duygularını vs
Cevap sahibi1 yılKafa ve düşünce olarak denk değilsinizdir belki aldatmayi normallestiriyor bundan dolayi
Cevap sahibi1 yılOperatörün uygulamasından bakınca son 10 numara falan çıkıyor boşuna oralara bakma
Soran1 yılo hanımefendiye operatöre bakıcam dedim ama zaten baktığım bir yerdi oralardan aradığı bir şey değil cesaret edemez numaradan aramaya da zaten basit değil zeki biri ben aradığı uygulamayı biliyorum baktığımda aramıştı o uygulamadan evet ama kimse açmamıştı gerçekte yapmış mı bilemem fakat yapmamış olsa bile üzüyor ben evliliğimi hem bitirmek istemiyorum hem üzülüyorum bir daha yapar mı bilmiyorum kafam çok karmaşık yazdıklarınızı dikkate alacağım siz çok iyi yazdınız bilgilerinizi aktardınız olgun birisi yaşına göre sadece uzaklık bizi mahvetti teşekkürler..
Cevap sahibi1 yılRica ederim yani de sonuçta bu süre zarfında uzaklık sadece onu değil sizide mahvetti ama siz kalkıpta afedersiniz başkalarının altına yatmadiniz ya ziyarete gelirdi ya sen giderdin ya fotoğraf veya sizin videolarınız ile idare ederdi ya da dişini sıkardi belliki bu konuda rahat ve kafasına koymuş her zaman yapacak çünkü mesleği gereği daha coook uzak mesafe yaşayacaksınız çok ayrı kalicaksiniz siz evde masumca onu beklerken o sadece telefon edip sesinizi duymakla yetinecek cinsel olarak o çiçekten bu çiçeğe konucak
Soran1 yılçok ama çok haklısınız diyecek bir şey bulamıyorum..
Cevap sahibi1 yılSiz boşanma durumuna hazır olup kafanızda planınızı yapın ona da uyarinizi sert bir şekilde gösterin açık konuşun sizi keriz sanmasin
En İyi Cevaplar
dışarıdan baktığımda çok üzgün olduğunu ve gerçek bir cevap aradığını görüyorum içten duygularımla sana cevap yazmak istiyorum
bana kalırsa gerçekten gitmiş olsa telefonunda iz bırakmazdı çünkü gittiğini görsen çok büyük bir sorun çıkacağını biliyor büyük ihtimalle araştırıp sonrasında unutmuştur ve onu arattığını silmeyi unutan adam gittiği escla olan görüşmeleri de silmeyi unuturdu diye düşünüyorum tabi benim nazarımdan söyleyeyim sana eşimin böyle bir şeyi araştırması bile başlı başına sorun olurdu ama senin de söylediğin gibi evlilik kolay bir şey değil kolay da bitirilemez
şunu söylemek istiyorum eğer o adamla beraber olmaya devam edeceksen bu konuyu deşmemen lazım yoksa hem onu hem kendini yer bitirirsin bence affettiysen daha aklına getirmemeye çalış zor biliyorum ama onunla beraber olmayı seçtiysen yoluna bakman gerekiyor inan bana tecrübeyle sabit.23 Yorumla
Soran1 yılçok ama çok haklısın teşekkür ederim yorumun için deşmemeye çalıştıkça her kavgada veya üzüntüde aklıma geliyor evet gitmedi diyorum ama gidebilirdi bu durum beni yaralıyor ona o olaydan sonra yeterince pişmanlık yarattım bu kıskandırma falan değil bazı kız arkadaşlar öyle yazmış o da bir strateji ama kıskandırınca daha kötü oluyor bırakacağıma inandırdım kısacası pişmandı ama emin olamıyorum tekrar yapar mı diye dışarıdan baktığınızda bana çok aşık olduğunu düşünürsünüz sürekli çok güzelsin benimsin vs tarzı konuşuyor ama kendisi benim olmaktan vazgeçmese bunları aratmazdı biraz zamana bıraktım kafam karışık doğal olarak ve artık konusunu deşmiyorum dediğiniz gibi çünkü bitiremem şu an için sadece kendimi üzüyorum hepsi bu zamana bıraktım açıkçası dediklerinizi dinleyeceğim
Soran1 yılçok teşekkür ediyorum beni anladığınız için sizde kendinize iyi bakın
Eskort numarası araştırıp bakan aldatmaya meğillidir üzgünüm ama gerçek apaçık ortada karşına alıp konuş başka türlü kendini böyle düşünerek bitirirsin. Uzman çavuşlara güven olmuyor abim uzman çavuştu kaldığı koğuşta gördükleri, şahit olduğu şeyleri anlatırdı ve sonuç olarak bir çoğu eşim var ben aldatmam demiyor... umarım iyi bir karar verirsin hakkında hayırlısı olsun.
01 Yorumla
Soran1 yılilk defa böyle bir şey yaşadım değişen arkadaş çevresi diğer çavuşlar da eşimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum veya uzaklık bi söz var ya vatanı emanet et gönlünü emanet etme biraz geç kaldım sanırım bu sözü dinlemek için çok teşekkür ediyorum umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz ilk hatada silemem ona cesaretim yok gibi
geliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılUzun süreli ayrılıkta bunların doğal karşılanması lazım. Sevgiden bir şey kaybettirmez. Bedenen ya da zihnen dinlemeye ihtiyacı olabilir. Evliliğin güzelse mutluysan sevgi şefkat yerindeyse üzme kendini.
08 Yorumla
Soran1 yıltabikide aşk sevgi mutlulukluk şefkat her şey yerindeydi uzaklıktan kaynaklı ilk defa 3 sene içinde böyle bir şey yaşadım tabiki bu benim güvenimi bir anda sıfıra indirdi üzüldüm kızdım ama evlilik bir anda bunlar için bitmiyor işte gerçekten beni biraz anlayarak yorum yapan en kibar insansınız saolun sadece bir daha olmamasını isterim doğal karşılayamıyorum hepsi bu.
Cevap sahibi1 yılElbette sen onun yolunu gözlerken acaba iyi mi aç mı tok mu derken onun başkalarıyla ilgilenmesini içine sindirmek kolay değil. Çok çok iyi anlıyorum uzun zamandır evliyim. Çok telefonunu karıştırdım çok üzüldüm ağladım. Sonunda dengeler oturdu. Kocam beni seviyor bende onu seviyorum. Dışarıda aşkı aramıyor sadece zihnini dinlendiriyor. Stresle başa çıkma yöntemleri kişiye göre değişir.
Soran1 yıldediklerinizde sonuna kadar haklısınız sanırım sizin gibi düşününce iyi hissedeceğim sizin adınıza da sevindim
Cevap sahibi1 yılMutluluklar 😘
Soran1 yılteşekkürler sizede mutluluklar 🌸
- 1 yıl
bu ne saçma bi cevap o zaman her sıkılan evliler başkalarıyla yatsın sonra da grup yapsınlar şahsen sevdiğim adamın başka bi kadına dokunmasını istemem eğer seviyosam tabi bende gidip sıkılınca aldatsam o evlilik evlilik olmaz f*ck body olur
- 1 yıl
hanımefendi siz böyle mutlusunuz anladım nasıl mutlu olduğunuz önemli ama biraz kendinizi kandırmış gibi duruyorsunuz dışarıda zihin dinlendirmek gibi bir şey yok ki bence siz sadece kabullenmişsiniz başka insanlara da bunu aşılamayın bence kabul edilebilir olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılherkes farklı bi deneyim ve yorum paylaşıyor hepiniz gerçekten çok haklısınız sizleri dinleyeceğim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba, anladığım kadarıyla gerçekten karmaşık bir durum yaşamışsın. İlişkilerde güvende bir sarsıntı yaşamak maalesef zorlayıcı olabilir 💔. Onunla bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemli. Duygularını ve ne kadar incindiğini paylaşmak, ona karşı hissettiğin güveni tekrar inşa etmeye yardımcı olabilir. İnsanlar hatalar yapabiliyor ama iletişimle ve karşılıklı anlayışla üstesinden gelinmeyecek sorun yok. İkinizin de bir arada olmayı istediği sürece, çözüm bulunabilir 🌟. Umarım zamanla bu durumu atlatabilirsin. Kendine ve ilişkinize değer ver, bu süreçte sabırlı ol.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gitmediğine nasıl eminsin yanında mıydın? Bunlar da aşık insan davranışları değil üzgünüm. Başkası neyse de sen kendini kandırma.
01 Yorumla
Soran1 yılbak kızacaksın inanmayacaksın ama gerçekten aşık olduğunu hissediyorum bu hissi sende anlarsın bu ergence seni seviyorum cümlesinden ibaret değil davranışları.. bende evliliğimi bitirmek istemiyorum bu yüzden zaten aşk hissini iliklerime kadar yaşamasam neden esc aratan bir eşten boşanma zorluğu yaşayayım çocuğum yok bir şey yok üzülüyorum ama sadece bir daha yapmaması için çabalamam gerekiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bir yapan elbet bir daha yapar kimse ikinci şansı haketmiyor ama eğer eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsan bunun bedelini ödetmelisin bir daha böyle bir şey yaparsa seni kaybedeceğini bilsin kaybetme korkusu vermelisin.
21 Yorumla
Soran1 yılhaklısın canım öyle yapıyorum gerçekten bırakamayacağım gibi hissediyorum fakat bir daha bana böyle bir şey yapamayacak teşekkür ederim yorumun için
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşte en çok bu yüzden evlenmek istemiyorum. Hepsi aynı yola çıkıyor nalet olsun.
Umarım eski huzurunuza kavuşursunuz🧡11 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim umarım 🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBen gittiğini düşünüyorum açıkçası.
Zor bir durum, aklınıza takılan bir şey varsa onla konuşmalı veya daha detaylı araştırmalısınız.16 Yorumla
Soran1 yılmaalesef zor teşekkürler dediklerinizi yaptım ama insan görmeden asla emin olamıyor arada kalmak çok zor
- 1 yıl
Aklınıza sokmak istemem ama aradıysa bana yapmıştır gibi geliyor ya da fırsat bulsa yapacakmış hissi veriyor:(
Soran1 yılhaklısınız arayıp ulaşamamış ulaşsaydı yapardı 😔
- 1 yıl
Kendinizi yıpratmayın lütfen
Soran1 yılteşekkür ederim düşünceniz ve yorumlarınız için deneyeceğim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim🌸
Tabi ki kayar sadece bakmış da olabilir öylesine
14 Yorumla
Soran1 yılyorumunuz için teşekkürler olabilir :(
Soran1 yılumarım bu da ondan ibarettir artık nelere umarım der olduk
1 yılGözü senden başkasına bir kere kayanın yine kayar.
Bunun affı olmamalı20 Yorumla
1 yılEvlilik kolay biten bişey değil gitmişte olabilir eşin asker ve polislerin gözleri diğer meslek gruplarına göre daha dışarda oluyor gitmediyse neden arattı mesela orada amaç sebebi ancak evliliğim bitmesin diyosan ona hakikatli bi ders ver mesela kafamı toplamam lazım deyip evden git bi dumur olsun ya da sende onu beğenmiyomuşsun hayatında birileri varmış gibi davran ilgini azalt süslen püslen dışarda
117 Yorumla
Soran1 yılevet tam olarak şu an bunu yapıyorum ama içten içe üzülen benim
- 1 yıl
üzülme üzüldğünü de belli etme çalışan bi kadınmısın
Soran1 yılmeslek sahibiyim sadece şuanlık çalışmıyorum
- 1 yıl
neden doğum izni vs mi
Soran1 yılşehir değişikliği o da eşimin tayini yüzünden işte yeni geldiğim şehirde iş bakıyorum
- 1 yıl
Çalışmaya başla mesela ve her aradığında açma telefonu açtığın zamanlarda birileriyle kahkaha atıyormuşsun gibi yap yani şunu düşündür karım bana bağımlı değil bunu gördü benden soğudu ya beni bırakırsa bu korkuyu iliklerine kadar yaşat
Soran1 yılçok haklısın bunu deneyeceğim
- 1 yıl
Eğer bulunduğun yerde iş bulamazsan eşine eski işyerine dönmek istediğini o şehre gidip yerleşmek istediğini söyle
Soran1 yıltamam iyi akıl veriyorsun gerçekten teşekkür ederim
- 1 yıl
Bende buna benzer bişey yaşadım ama benimki gündüzleri çalışıyor ve öğle arası arkadaşını almaya bi yere gitmişti aradım açtı telefonu sonra bi oteli arattığını gördüm dedi arkadaşımı otelin ordan aldım bi de esc leri aratmıştı telefonundan ama iş çıkışı zamanında geldi eve ve o gün ne zaman arasam açtı şüphelendim ama yapmadığını düşündüm bende sonrasında böyle bir yola başvurdum şimdi iş yerinden bi kadın arasa eli ayağına dolaşıyor
- 1 yıl
rica ederim aklına takılan başka şeyler olursa da sorabilirsin
Soran1 yılgerçekten hepsi ne kadar hayır dese de esc sevdalısı dize getirmek önemli eğer aşıksanız sen en iyisini yapmışsın umarım mutlu olursun bir daha üzülmezsin bende deneyeceğim bu söylediklerini
Soran1 yılçok teşekkürler 🌸
- 1 yıl
hepsi esc sevdalısı değil aslında benim eşim tiksinir böyle şeylerden ama o ara arkadaşlarının sürekli ona oğlum hiç mi aldatmadın eşini bi kişiyle ömür geçer mi vs dediklerini biliyorum bu tipler aynı zamanda para aklayan kişiler falan onlardan çok etkileniyordu esc meraklısı olsalar evlenmezlerdi her erkek esc meraklısı değil ancak bi laf var hemşirenin kocası askerin karısı olmazmış die çalışan bi kadın olarak söylğyorum evli bekar farketmeksizin bana yürümek isteyen çok adam var böyle bence biraz da psikolojik hep erkek erkeğe işyerinde çalıştığında kadına olan hasretin daha çok artıyor
- 1 yıl
sadece ona haddini bildir ondan soğuduğunu göster başkarıyla rahat ilişki kurabilceğini sosyal medyaya biraz açık fotoğraflar yükle o yanındayken birileriyle yazış sürekli kim derse de önemli biri değil de geçiştir anasından emdiği süt burnundan gelsin yani ki bi daha yapmasın hatta bi gün doktor araştır ben göğsüme slikon taktırcam falan de kafaya koydum falan delirsin
Soran1 yılevet arkadaş çevresi de çok önemli ay süpersin valla yapıcam bakalım bende etkiler nasıl olucak çok saol
- 1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÜstüne düşüp nasıl araştırdın pipisine çip mi taktın😂 adam taa uzakta aldatsa ruhun duymaz aldatmayacak adam zaten esc bakmaz🤔
05 Yorumla
Soran1 yıltamam espri yaptınız komikti ama sizin güldüğünüz şeyler benim travmam biraz daha kibar olabilirsiniz haklısınız kesin emin olamam ama telefonundan ben yakaladım o uyurken baktığımı bilmediği anda baktım yani kime nerden ulaşmaya çalışmış ve asla bunu takıp yazıp aramamışlar bu olaylar reelde değil telefondan aratmakla ibaret ondan dolayı yapmadığına eminim sorduğumda kendisi de direk aradım baktım sadece ama açmadılar ulaşamadım vazgeçtim çok pişmanım vs konuştu ondan yapmadığına inanmak istedim tabiki yüzde yüz bilemem uzaklık var dediğiniz gibi çaresiz olmasam da zaten yorumlarınızı dikkate alıp buraya yazmazdım teşekkürler yinede yorumunuz için Allah kimsenin başına vermesin :)
- 1 yıl
Esc aratan adamın esc gitmediğine eminim deyip kendini kandırma çabana üzülerek güldüm evet çünkü izahı olmayan şeyin mizahı olur ya hani öyle. Travmanla alay etmek değil düşüncenin yanlışlığını mizahi şekildr anlatıyorum sadece.
Reelde gitmediğine eminim diyosun da adam "aradım açmadılar" demiş yani açsalar gidecekmiş kendi söylüyor işte 🤔 Yahu adam aldatmaya teşebbüs etmiş niyeti bozmuş sen hala et ete değmedi diye aldatmadı diyosun bi de gelip millete gülme diyosun neresine gülmeyelim bunun ağlanacak hale gülüyoruz bunada gülünür
Soran1 yılben size beni aldatmadı mı dedim tabiki de bakmak bile aldatmaktır bi nevi bu insandan insana değişiklik gösterir ama benim için de aldatmaktır sadece birliktelik olmamış dedim ve açsa olacakmış evet aslında aynı konuda konuşuyoruz dillerimiz ve üslubumuz farklı
- 1 yıl
Hangi operatörü kullanıyorsa onun uygulamasına gir, kullanım detayları çıkıyor, hangi numarayı aramış kaç saniye konuşmuş görürsün. Telefondan silmiştir aramaları zaten göremezsin sana da ulaşamadım derken yalan söylüyor belki🤔 operatörün uygulamasından bak tüm numaralara gidip gitmediği belli olur
Soran1 yılteşekkür ederim ona da bakacağım
Gizli Üye(18-24)1 yılBugün bakan yarın yanında biter arkadaşım seviyor aşık diye kandırma kendini gözü dışarıda olanla iş yürümez.
10 Yorumla
1 yılKanka seni üzmek istemem ama ihanet önce kafada başlar sonra eyleme geçer..
11 Yorumla
Soran1 yıldoğru söylüyorsun
1 yılEsclere mi düşmüş..
Bir de bu açıdan yorumlayın...
11 Yorumla
Soran1 yıldemi
Uzman çavuşlar hep çapkın olur yaa askerler umarım birdaha öyle bişey olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılevet öyle derlerdi inanmıyordum ama bu olaydan sonra hak verdim umarım teşekkür ederim 🥹
Gizli Üye(30-35)1 yılYani gitmemiştir anlık bi yükselmiştir aratmıştır diye düşünüyorum ama onlara yönelmek tiksindirici elbette. Seninle gidermesi gerekirdi o yüksekliğini
02 Yorumla
Soran1 yılbende böyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılAma sende yapmak istersen yap yani anla nasıl bir şeymiş
1 yılGitmemişse bile gitmek için aratmıştır
27 Yorumla
Soran1 yılevet zaten başlı başına aratması bile sorun doğru diyorsunuz
- 1 yıl
Sende onu kıskandır erkeklerlede anlasın dünya kaç bucak
Soran1 yılhaklısın kız zaten pişman edecek şeyler yaptım çok da ileriye gitmeden şimdi unutmaya çalışıyoruz işte napalım
- 1 yıl
Sen ondan sosyal medyayı silmesini iste bence veya fakeden yaz ona böyle güzel kız fotoları falan koy bakalım napıcak
Soran1 yılanlar gibime geliyor ama dediğini yapıcam teşekkürler canım
- 1 yıl
Anlamaması için fake hesabı bir süre kullan ve pinteresten fotolar at aynı kişinin. Aynı zamanda eşine karşı unutmuş gibi davran. Ya da en kestirme bir arkadaşının hesabından yaz
Soran1 yıltamamdır doğru söylüyorsun
1 yılSana olayı anlatayım
Kesinlikle aşırı yükseldiği bir andı ve şeytan dürttü dedi ki hadi arat, bir şeyler bulursun belki.
O da arattı yakınlarda birilerini buldu ama sonra düşündü eşime bunu yapamam :)01 Yorumla
Soran1 yılkendisi de bu şekilde söylüyor bende öyle düşünüyorum ama insan yinede kabullenemiyor yapmasa bile uzakken yine şeytan dürter ve yine yapar çoğu kız arkadaş da bunu yazmış yorum olarak onlara da hak veriyorum ama bırakamam gerçekten çok seviyorum sadece bundan sonrasında nasıl davranacağımı kestiremiyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbaksın hatta yapsın ne var bunda? hastalık kapma riski olduğu için kötü bunun dışında sana karşı ilgili sevgiliyse sorun yapmamalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGitmediğini bilemezsin mesela sahte hesap açıp konusmustur silmiştir hesabi ruhun bile duymaz
01 Yorumla
Soran1 yılhaklısın bilemiyorum ben kendim yakaladım bu yüzden nerden neye baktığını biliyorum bi konuşma yoktu ama hep bi şüpheyle yanaşıcam şimdi dediğini kolaylıkla yapabilir :(
Gizli Üye(25-29)1 yıli. ğğrenç ya direkt soğurdum sen de jigololara bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende boyle kabulleniyosun iste. Neyse zaman birak
00 Yorumla
1 yılHergun pilav yenmez matigina bürünmüş eşin farklılık ariyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Normal bakmıştır
15 Yorumla
Soran1 yılöyle de olabilir herkes aldatmıştır yazınca o psikolojiye de girdim bilmiyorum
Soran1 yılmutluyuz
Soran1 yılteşekkür ederim
Yapmadığı aldatmadigi sürece sıkıntı yok
02 Yorumla
Soran1 yılbilemiyorum siz aratsa üzülmez miydiniz şüphe düşmez miydi aklınıza
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bugün aratan, yarın gider de merak etme.
01 Yorumla
Soran1 yılkorkum da bu
1 yılTatmin olamadığını düşünüyor
04 Yorumla
Soran1 yılbunların hepsini düşündüm üzücüydü
- 1 yıl
Bakmışsa uzatma. Gitmişse sıkıntı
Soran1 yılöyle yapmaya çalışıyorum saol
- 1 yıl
Sadece bakmış mı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılGitmese neden aratsın?
08 Yorumla
Soran1 yılevet çok mantıklı söylüyorsun bunları düşündüm ama eminim gitmediğine çünkü hiçbirine ulaşamamış en son mailden falan yazmış ve ona bile cevap yok dolandırıcı olan insanlara bakmış sanırım ama sonuç olarak yapadabilirdi.. telefonu açan olabilirdi..
- 1 yıl
Gitmediğine nasıl eminsin anlamadım
Soran1 yıldedim ya nereden ulaşmaya çalıştığını ben gördüm hiç kimse cevap vermemiş sosyal medyadan bi numaraya yazmış cevap yok maile falan yazmış cevap yok aramış cevap yok yani binip gitmemiş kimse buna cevap vermeyince vazgeçmiş sanırım bazı esc numaraları twitterlere falan koyuyorlar ya oralardan bakmış dolandırıcılar büyük ihtimalle zaten yanıt vermedikleri için fakat yinede kötü hissettiriyor anladın mı şimdi yani bi escort bulup direk ona ulaşmamış ondan gitmediğini düşünüyorum kendi de gördüklerimle aynı şeyi söylüyor
- 1 yıl
Ama insanın yine de midesi bulanır
Soran1 yılevet yinede iğrenç hissettiriyor ve güvensiz ama ona aşığım böyle de bi gerçek var :(
- 1 yıl
Aşırı igren bir durum yemde
- 1 yıl
@pppjvkgj aynen işte aklı selim bir yorum
Basarken yakalasan daha ilginç olabilirdi
00 YorumlaÜzücü
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHep kuru fasulye yemez o illaki gitmiştir
01 Yorumla
Soran1 yılfarklı yemekler de mevcuttu deldle artık dalgasına vuruyorum bende
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılşu an yanında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu çavuşlar niye böyle
01 YorumlaAdama yetmiyor olabilirmisin
03 Yorumla
Soran1 yılne kadar saçma bir yorum ve düz bir düşünce yapısı senin gibiler zaten her şeyin suçlusu kadındır der biri sana yetmiyorsa 3 yıl evli kalma boşan ve eskorta git derler adama biraz empati kur lütfen sana aldatma girişiminde bulunulsa sevdiğin kişi tarafından ve ben sana yetmiyorsun yorumu yapsam kırılır mısın SANMAM.
Bakmayan yokki boş ver
04 Yorumla
Soran1 yılöyle diyorsun o açıdan da düşünüyorum ama biz sevgili değiliz evli olunca insan daha bi kötü hissediyor karşımdaki de ergen değil kendinde suç arıyorsun bakması bile yıpratıyor kısaca ama boşvermeye de çalışıyorum dediğin gibi saol
Soran1 yılhaklısın teşekkürler yorumun için
Birsey sorabilir miyim
02 Yorumla
Soran1 yıltabi buyrun
Sende eskort ol sana baksın
01 Yorumla
Soran1 yılherkes kendi gururuna yedireceği şeyleri yapar diyelim
1 yılSende bak
02 Yorumla
Soran1 yılkörüm
- 1 yıl
Kiyamam