Eşimi görümcenin görümcesi ile konuşurken yakaladım?

Görümcemin görümcesi korkuyorum demiş görümceme ve bizde kalmaya başladı sonra evinden çıkmak zorunda kalınca görümcem sizde kalsın dedi eşimde istemediğimi bildiği için bizim üst daireyi kiraladılar izin gününde ben kızıma dişlik al dedim bir gün iznim var beni bunaltöa diyen kocam gece 1 buçuğa kadar onun evini taşıdı gecenin bir yarısı elektrik suyu olmayan daireye bakmaya çıktılar ki daireler alt üst aynı ben halı yıkarken sokağın odasında bağırdı küfretti yardım etmedi onun tüm halılarını astı çamaşır makinasını yapamadım televizyonu taşıyalım kapı kapanmıyor tüpü takalım elektrik faturası geldi derken sürekli kocama yazıyor ben evde yokken kocama söyleyip bizim makinaya çamaşır atmaya girmiş benim evde olmadığımı düşündüğü için gece 11 de kocamdan kekik istemiş kavga ettik ayrılık aşamasına geldik numarasını silicem dedi eşim ve 1 hafta sonra yine wp üzerinden gece 11 30 a kadar konuşmuşlar sabah konuşmuşlar hiç bir şey olmamış gibi evden taşınacağı zaman yine konuşmuşlar ve kavga çıktı yine ben kötü oldum fesat düşünen oldum kötü kalpli oldum kızı yok şeylerle itam eden oldum ona mesaj attım saydım ne varsa ne yoksa arayıp bana hakaret ediyor çocuğun olmasa gelir saçını başını yolar seni güzel bir döverim diyo canım canım konuşup kafanda kurma diyor ikisinde de utanma mahcubiyet yok üste taşındı neymiş çamaşırlarını öndeki ipe seriyormuş arkadaki ipten topluyormuş öndeki ip başkasının arkadaki ip benim ben yapmadım yukarı çıkmıyorum bile 5 aylık kızım var diye görümcem de aramış ben konuşurum sen bir şey deme öyle şeyler yapmayın diyo beni dinlemeden yaptığıma emin bir şekilde taşındığı gün anahtar için konuşmuşlar bir sonraki gün koltuğun parçası kalmış onun için konuşmuşlar gönder kardeşini bizim zile bassın kimse bir şey diyemez anahtarı alsın baksın demiş uyumuş sonra uyandı kardeşi geldi diyorum bilmiyor gibi yapıyor ben eve bakayım diye çıktı o parçayı alıp kapının önüne katmış resmini atmış buraya koyuyorum diye birde haberi yokmuş gibi davranıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Suçlu benim ama bütün bu olanlarda
Eşimi görümcenin görümcesi ile konuşurken yakaladım?