2 yıldır sevgilim yok , hayatımda 1 defa sevgilim oldu 3 sene sürdü, sonrasında kimse olmadı, yakışıklı sayılırım , iyi biriiyim , gitar vs müzik aletleri çalabiliyorum , konuskanım, sosyalim ama bir türlü kız arkadasım yok , sizce neden?
Cevabın nedir?
+1 yıl1- www.kizlarsoruyor.com/.../q1903622-22-yasindayim-2-senedir-sevgilim-yok-tip-okuyorum-neden-sevgili
2- www.kizlarsoruyor.com/.../q1763425-tip-okuyorum-ama-bir-sevgilim-yok-neden-sizce-ya-asil-sorum-altta
3- www.kizlarsoruyor.com/.../q1185592-22-yasinda-tip-okuyorum-yakisikli-sayilirim-neden-kizlar-bana
4- www.kizlarsoruyor.com/.../q1411268-22-yasinda-adanada-tip-okuyorum-kizlar-neden-bana-bakmiyor
5- www.kizlarsoruyor.com/.../q1324421-21-yasinda-179cm-boyunda-80-kilo-yakisikli-sayilabilicek-biriyim-tip
6- www.kizlarsoruyor.com/.../q1794515-23-yasinda-tip-okuyorum-olgun-kadinlara-daha-cok-ilgi-duyuyorum
7- www.kizlarsoruyor.com/.../q1771643-23-yasindayim-tip-okuyorum-6-sinif-ogrencisiyim-birde-ic
adam düzenli soru soruyor belki derdine derman cıkar :D36 Yorumla- +1 yıl
yardımcı olun kızlar @neslhn
- +1 yıl
Ceh dedenin bacağı ne yapmış la bu? 7 tane sormuş *
- +1 yıl
hepsi onun mu bilmem ama büyük olasıklı :D @insanlıkdahilinde
- +1 yıl
Aga 3 kural vardır örnekle açıklayım
1. si Sakıp Sabancının bile oğlu kız tavlayabilir. Çünkü parası çok. (Yani paran çoksa kız gelir yağdırırsın gelir )
2. si kekeme ve fakir bile olsa ya da kekeme sempatik geliyordur belki bazılarına. Konuşma konusunda çok beceriksizse diyelim işte sohbet açma ilk sözü atma vsvsvsvs. Vücut varsa örneğin bir Jason stathom gibi ya da Hugh jackman gibi (bilerek bir yakışıklı bir çirkin verdim örneği vücudu iyiyse erkek çirkin olduğunda çirkin ama karizmatik olur yakışıklı ve vücudu iyiyse zaten laf yok )
3. sü eğer doğru sözler tekrarlatılırsa bir papağan bile kız ayıklayabilir.
YETERİNCE AÇIKLAYICI OLDUMU?
En İyi Cevaplar
hem tıp okuyorsun hem de son sınıftasın, daha önce bir sevgilin olmuş (tabi sevgiliden kastın ne acaba...)
yakışıklısın, iyisin, gitar da çalıp söyleyebiliyorsun, sosyalsin ama bir türlü kız düşüremiyorsun hemiiii?
walla bilader bu özellikte birini sahibinden. com da bile bulamazsın :)))21 Yorumla
Eski sevgilimde tıp okuyor ve açık söylemek gerekirse bir tıpçıyla ilişki zor. Adam ders çalışıyor her ne kadar çalışmıyorum dese de şu uzmanlık sınavı için kendini paralıyor adam. Eh bir yerden sonra da ilgi eksikliği oluyordu ve yürümüyordu. Bu durum sende geçerli değilse hata sendedir bilesin. Yani kız senin karşına çıkmayacak, bir fakülteden çık dışarı bak, binlerce kız var ve inan bana tıpçı erkek için hepsinin bir merakı var. Hadi olmadı diyelim, sen bir doktor ol kimler kimler koşacak peşinden inan bana :)
012 Yorumla
arkadaşçıl tavırla yaklaşıyorsan ya da komik bir kişiliğe sahipsen filan belki kızlar sadece arkadaş olarak kalmanı istiyorlardır. Davranışlarını bilmiyorum ama belki davranış şeklinden ötürü sevgili adayı olarak görmüyo olabilirler
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
65Cevap
Dostum sevgili bulamamanın nedenini sen söyleyeceksin, bozde yardımcı olmaya çalışıcaz. Hakkında bir 23 yaşında olduğunu, bir de tıp okuduğunu biliyoruz. Hobilerin vs geçtim, önemsiz şeyler. Belki sinir bozucu bir adamsın, belki agresifsin... dediğim gibi :) sen söyleyeceksin, biz bişiler söylemeye çalışıcaz ;)
04 Yorumla
+1 yılSorgulaman güzel ama kaygılı olman değil. Muhtemelen biten uzun ilişkinin hayaleti senin peşini bırakmıyor.
Saydığın özelliklerin iyidir güzeldir ancak bir kadın için yetinilecek şeyler değildir. Kendine karşı dürüst olmalı, kendini kabullenmelisin. Maskülen yönüne sahip çıkmalı ve kendini sakınmamalısın. David Deida okumanı tavsiye ederim.00 Yorumlabilimle uğraşmak asosyal ediyor insanı ama sende zıttına sosyal olacaksın dostum, ben newton gibi fizik pisagor gibi matematik çalıştım geçen sene odadan çıkmadım ama sosyal olmasını da bildim okulda hergün biriyle tanışıyorum muhabbet sohbet, gırgır hayat böyle
00 Yorumla
+1 yılSen bu kadar sevgilim yok dersen kimse sana sevgili gözüyle bakmaz sadece alay konusu olursun. Sana yüz verip arkandan kikiki güler kızlar. Hoşlandıgın birisi varsa araştır onu yoksa erkek arkadaşı cek konuş. Kapasiteli bir adamsın buradaki fikre niye ihtiyacın olsun.
00 YorumlaSen ne amele bir ezik tipsin ya, senin gibiler yüzünden meslegin anası ağladı gaybol gözüm gormesin intorn bozuntusu intorn ameleligiyle kız kovalıyor abazan git tus çalış bu islere girme iyi insan ol biraz sevgilim, olsun die dolanma iyi niyetli ol bulursun zamani gelince , senin gibi dusuncesizce yazanlar yuzunden goruyomusun ne hale geldik!
00 Yorumla
+1 yılBurasida sevgili bulma kurumu oldu kelin merhemi olsa basina surer bizde sapiz bizden mi medet umuyon :)))
21 YorumlaSanirim hata yaptgn yer kizlarin sni bulmasini beklemen kardesm. 😮 kendine gore birini bul seveblicegn. Bsyler yap ona karsi ama tabi kendinden eminsen. Olur yani kasma kendini 👍
011 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdaş bende tıp fakultesınde çalışıyorum şu an bizim öğrencilerin kafasını kaşıyacak zamanları yok sen ne yapacaksın sevgiliyi falan diyeceğim ayıp olacak. son sınıflara ne deniyor sizde bizde intörn diyorlar hıc kımse son sınıfız demezde intörnlerde kesin bır hemsıre bulurlar. sende bir garıplık var
00 Yorumla
+1 yılAçık değil mi tıp okuduğun içşn sende doktor ol kızlar peşinde köle vs laflarına kananlardansın demekki bir doktorla başka bir doktordN başka kimse evlenmez
00 Yorumla
+1 yıldüzenli olarak soruyo bu cocuk bu soruyu biriniz çıkın artık şunla. yazık kıııız =P
15 Yorumla- +1 yıl
staja falan çıkıyosan aslında bir sürü stajer hemşire kız olması gerek senin peşinde ilginç yani. ben satjerken ne tintörnler gördüm sırf doktor diye sülün gibi kızlar peşlerinden koşuyodu. çirkin bir çocukta değilsin. sende bir tuhaflık mı var nedir çözemedim.
- +1 yıl
neyse ne diyelim hayırlısı olsun.
Arkadaş tıptaymış biri sevgilisi olsun mümkünse. Tıp okuyunca sevgilisi olmak zorunda galiba.
24 Yorumla
+1 yılBaşını biraz kaldırsan sonucların nasil deyişdiğini sende görürsün.. 😊
013 Yorumla- +1 yıl
Şöyle yanii yanında birçok biri vardır ama sen görmüyorsundur..
- +1 yıl
Yaa dert ettiğin bumu inan böylesi daha iyi kendimden bir örnek veriyorum mesela inatci dediğim dedik söz dinler ama sonuna kadar zorlar kıskanc bunlar cekilmez ki bırak zamanla olur arayışda olma hakkında hayırlısı bit gün birden karşına cıkar...
- +1 yıl
Olsunda nasıl olursa olsun ben ona ayak uydururum diyorsun..
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı diyorum o zaman..
- +1 yıl
Evet işletme son ve bölümümü de çok seviyorum
- +1 yıl
Almanya
Gizli Üye(30-35)+1 yıltıpcılar biraz fazla inek oluyorlar ve sevgılı olsada zaman ayıramazlar acaba sen fake tıpcı mısın?
yoksa 2yıllık saglık okuyup yan taraftakı tıpcılara özenenlerden mısın?012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhangı unıdesın
Cevap sahibi+1 yılson sınıf okuyan bırı genelde bulur benım çevremdeki tıpcılara asılmayan kız yoktur en malına bıle :)
Cevap sahibi+1 yılözelden yazıyorum sana tanışalım yakınız bende mersınden ;)
- +1 yıl
kısmet çıktı :D
Cevap sahibi+1 yılözel mesaj kapalı gıotmıyor
Cevap sahibi+1 yılanlasıldı bır bu yenı hesabın baska bır hesabın var
yenı uye olan bırısı hemen okadar zekı olamaz
bır kız konusacak sandın ama kusura bakma hilekarlarla işim olmaz daha doogrusu bu sıteden brııyle işim olmaz
Belki de zamanı vardır, zamanı gelince karşına iyi birileri çıkacaktır şüphesiz :)
026 Yorumla
+1 yılAdam tıpı kazanmış biz hukuğu tutturamıyoruz, utan tuana kendinden!
012 Yorumla- +1 yıl
Elalemin çocuğu tıp kazanıyo
- +1 yıl
Alnımda sevgilisi var yazıyorsa demek ki, valla öyle elalemin çocuğu doktor olsun biz hala..
- +1 yıl
Orası benden ötesini bağlamaz gibi gibi
- +1 yıl
Naptın müdür
- +1 yıl
Biliyorum da neyse bakalım umarım istediğin gibi birisini bulursun iyi şanslar :)
- +1 yıl
Tek temmenimiz
hm bengenmekte zorlukmu cekiyorsun peki yanii kolay kolay begenmeyen birimisin?
038 YorumlaTıpı hayatınızın her alanına sokuşturuyorsunuz hangi kadın erkeğinin işini kuma olarak ister ki. Misal nickini bile doktor yapıyorsun, hayatında ilgilendiğin başka birşey yok
00 YorumlaBu tıp okuyannlar niye manita yapamıyo yaa kanki bak sana söyliyim sizin dersler ağır ya kafa oluyo haşlanmış beyin salatası kız senle çıkıp naapsın
06 Yorumlasen yine hayatın da biriyle çıkmışsın ben o kadar beceriksizim ki onu bile yapamadım.. Ama yalnızlıkta iyi yaa.. (:
113 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmi anlamda doktor oldugun zaman hemsirelerle takilirsin senelerin intikami misali :))
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIyi vicdanli birine benziyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılBen de yurtdisinda yasiyorum eli yuzu duzgun bir kizim iyi bir bolumdeyim falan ama kismet konusunda sanssizim. Pek yanasan yok bana. Ve cokta iyi bir kizim. O yuzden artik diyorum iyilerin sansi yok bu dunyada kotu kizlara bakiyorum hayatlarini yasiyorlar falan :D
Cevap sahibi+1 yılOlum biraz agir ol :)
okurken nasıl sosyallestin anlatsana biraz. sssssssss :d
15 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKısmet yaaa istemekle olmuyor benim hiç olmadı mesela :)
06 Yorumla- +1 yıl
23 bende üniversite son sınıfım sosyallik adına sıkıntım yok. Erkekten çok kız var etrafımda ama olmadı yani. Kısmetten ötesi olmuyor :)
- +1 yıl
:) :) Arkadaşlarım benden çok uğraşıyor sevgilim olsun diye yalnız takılma gez eğlen yüzün az gülsün diyorlar ama yok işte :)
- +1 yıl
:D :D Eyvallah
Yanlızlık her zaman iyidir kardeşim. Hani iyi olmasada iyidir. Bu tür şeyleri dert etmiyorum ınan kadere ınanan biriyim olmuyorsa vardır bir sebebi. Ama yukardaki ol dersede olur. Demekki Hayırlısı böyleymiş senin için umarım hakkında hayırlısı olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Ohoo yeter ama kaç kere sordun! Bulursun doktor olunca en güzelini (!)
01 Yorumla
+1 yılBiz bıktık bu sorudan sen bıkmadıb soruyu sormaktan. Kızlar biri şununla hayrına çıksın belki çenesi kapanır.
00 Yorumla
+1 yılKac kere teklif ettin birde belkide korkuyorlardor red etmenden
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kizi sec bakalim, ikinizi de birbirinize asik ettiririm
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurdan falan her hangi bir yerden :)
Cevap sahibi+1 yılKendine bulusmadan once her defa ve bulustugunuzda ona da her defa birer doz: Adrenalin, Dopamin, Seratonin, Oxytozin (bunu sen icmesen daha iyi olur) ve Vazopresin icin. En az 2 ay en fazla da 6 ay boyunca da devam ettir bunu. Sonunda da asik oldunugunuzu fark edeceksiniz. Tipciysan zaten neyi bahsettigimi anlamissindir
Cevap sahibi+1 yılNot: Haftada maximum 2 kez bulusun bu tedaviyi yaptiginiz surece
Cevap sahibi+1 yılDemek istedim sen soyle bir kere de?
Cevap sahibi+1 yıltamam intorn abi de tek tek anlatsana
Cevap sahibi+1 yılTipci oldugunu dusunmuyorum, bu kdr :) Hele ki her cumartesi bu soruyu soruyorsun. Dershanen falan yok mu senin? Ayrica tipci olsaydin tip son sinif demezdin, intorn derdin
Cevap sahibi+1 yılHmm, neyse, peki, oyle olsn. Sonuc olarak siri soyledim sana, kolay gelsin, uygula artik :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıp okuyanların genelde insan ilişkileri pek düzgün olmuyo ondan olabilir :P :D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoktorları görüyoruz sonuçta konuşmaları tavırları pek bir odunca oluyo :D
Cevap sahibi+1 yılİstisna olabilirsin ben genel olarak konuşuyorum :D
+1 yılAga neşteri eline alınca senden korkuyor olabilirler :)
00 YorumlaKardeşim sen bu soruyu sormak tan sıkılmadin mi esra Erol a cik
02 Yorumla
+1 yılakışına bırak kendiliğinden oluverir yok yok deyip kendini yeme :)
012 Yorumla- +1 yıl
yersen olmaz karşına çıkan arkadaşlık ihtimali olan bir kıza hemen aceleci davranırsın buda iticilik yaratır bazende kızın götünü kaldırır yani cool ol biraz akışına bırak hem zaten bak doktor olcan bırak sana gelsinler ;)
- +1 yıl
bak böyle dersen ve düşünürsen gelmezler işte
- +1 yıl
:D ya sen bence ne yap biliyomusun hani derler ya önce kariyer sonra bariyer bak zaten bölümün zor kendini derslere ver arkadaşlarla takılırkende çıkarsa birisi onlada ilgilenirsin onun dışında akışına bırak
- +1 yıl
kendine acımayı bırak kızlar kendinden emin, kendini bilen erkek isteler önce kendini tanı sonra birisini tanımak iste :)
- +1 yıl
şimdi saçmalamaya başladın işte
Merak etme bir ortama girsen doktorum desen emin ol evlenmek icin can atan cok kisi olur
010 Yorumlaadam erkek cevaplarına hiç bakmamış.
Kızların hepsine sulanmış.
Bir anda "sahte diplomalı doktorlar" akloma geldi.10 Yorumla
+1 yıltıp öğrencilerinin kaderi bu sanırım. ço k sık rastlar oldum bu sorulara
03 Yorumla- +1 yıl
tüm sorular bu arkadaşın :D @Sarıtavsan
- +1 yıl
öylemi :D hiç dikkat etmedim sadece görüyordum ilk kez yazdım @ilkvetekkonum :)
+1 yılsaydığın şeylerin karşı cinse mensup biri tarafından da ilgi çekmesi gerek. insanız hepimiz, paketlenmiş mal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal misin? Benim bildiğim tıp öğrencisi insan yüzü görmez. Var mı zamanın sevgiliye?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVay be
Bende 20 yasindayim elekreik elektronik muh. Okuyorum bende de sevgili yok olmuyoda cozumu bulursan banada bir haber verirsen
00 Yorumla
+1 yılbende bulamıyorum ama benımkı tipden sen neden bulamuyon anlamadım bu devirde tipin iyiyse bulmaman çok zor ya sendemi tipsizsin yoksa :D
00 Yorumla
+1 yılBelkide çok havalı takılıyosun ve kimse 'bu bana bakmaz be' diyodur...
014 Yorumla- +1 yıl
yeni çevre edin o zaman başka bişi gelmiyo aklıma
- +1 yıl
sokaklarda çal gitarı falan bak nasıl fikir? =)
- +1 yıl
büyük ihtimalle :D
- +1 yıl
benim kişiliğime aykırı
- +1 yıl
teşekkürler ama bulabilirsin bence sadece arkadaşlarında dediği gibi etrafına bak biraz ;)
- +1 yıl
e o zaman bir napalım
- +1 yıl
biz ne yapabiliriz ki yani
Ne guzel hayatin var iste napicaksin simdi hayatina bir cadiyi alip mahvetmeye ne gerek var takil gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılSen bir mesleği elinde al maaşı almaya başla o zaman görürüm ben seni :D
04 Yorumla- +1 yıl
:D gec olsun güç olmasın sabırlı ol
- +1 yıl
Sen de haklısın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu bunu birakta bas agrilarinin sebebini sole.
01 Yorumlaefendi olursan bulamazsın serseri, yalancı, ahlaksız ol nasıl oluyor bak efendi olma
00 Yorumlahayatında Dr. ve Doktor yazılarından uzak dur Cansunun dediği gibi. Belki daha giderli olabilirsin.
00 YorumlaNe bilelim * tıp kazanacak kafa varda sevgili bulacak kafa yok mu salak mısın kardeş
00 YorumlaNe olmuş bak sana birşey diyeyim mi tek takıl ya çok daha iyi
00 YorumlaYeter ya bu kacinci soru sevgilini burdan bulamazsın.
10 YorumlaKizlar biriniz arkadasla konusun lutfen lutfen cocuk hep soruyo bu soruyo lutfen nolursunuz :(
00 Yorumlaokulu bitir güzel bir uzmanlik kazan sonra olacaklari izle sadece
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipin yüzünden. kızlar sana baktıklarında şirin gayimsi arkadaşlarını görüyorlardır
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltahmin ediyorum
Cevap sahibi+1 yıladli tıp
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana asik olan kizlara karsilik vermedigin icin cezalandirildin evlat :)
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen daha iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yılMedulla spinalisinin arkasinda bak ii bak femur kadar boyu olsada ucuyo
Cevap sahibi+1 yılHayir ben ev kiziyim :p
Cevap sahibi+1 yılBen mi neyi bildim ki?
Cevap sahibi+1 yılProximalin uzerindekileri unutma yalan soylerken iki kere dusun
Cevap sahibi+1 yılSpinalis te i olacak yalniz tamammi sahte doktor ;)
Cevap sahibi+1 yılMedulla bu arada medülla degil :)
Cevap sahibi+1 yılCahiller surusunun bos kafali uyelerinden birisisin anladigim kadariyla netten bakarak bibunumu ogrendin aferim sana kafan ondan baska biseye calismaz zaten
Cevap sahibi+1 yılHastabakiciya daha cok benziyosun burdan
Cevap sahibi+1 yılNe oldu kendini farmakoloji dersindemi hissettin bir an ne bagriyosun
Cevap sahibi+1 yılBisey ispat etme sus yeter ben staj dosyalarimi okicam hadi sana bb
tipini at arkilerimden ayarlıyım bir tane sevabıma :D
00 YorumlaBoşver hacıı sen şimdi derslerine bak nasıl lsa atandıktan sonra hemsıreler sıraya girecekler ;)
00 Yorumla
+1 yılYapcak bişey yok :) Allah'tan sizin gibiler varda bize ekmek düşüyor
00 YorumlaDuzenli olarak her hafta bu soruyu sorana kadar biraz sosyallessen?
00 Yorumla
+1 yılSosyal olman yeterli degil girdigin ortamlarda nasil davrandigin 've kurdugun iletisim onemlidir.
00 Yorumladostum acele etme derim ama seninde benim gibi yaşın gelmiş
00 Yorumlahaftalık bu soruyu açıyorsun, sonunda ben sana bir tane ayarlayacağım.
00 Yorumlaaynı konu geçen haftada vardı. kızlar yapıştırın :)
00 Yorumla
+1 yılKardeşim bu işler nasip kısmet meselesi elbette seni biryerlerde biri bekliyordur buna emin ol kardeşim.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 23 yaşındayım , tıp okuyorum , son sınıfım , bir türlü sevgili bulamıyorum sizce neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler