Ünide olur diye önceden ciddiye almıyordum şimdi de kafama göre birini bulamıyorum beğenemiyorum falan.
Okuldan da bulamazsam ne olacak?
Okuldan da bulamazsam ne olacak?
daha liseyi bitirir bitirmez annem "şu bizim arkadaşın oğluyla bir görüşsen" diye diye bir hal oldu.. önce kariyer yapıcam diyip elim tersiyle iteleyiverdim.. belki hayalden ibarettir bilmiyorum ama bence karşına çıkıcak olan o doğru adamı beklemelisin.. o seni bulmalı.. belki de sen onu bulmalısın.. ama ne olursa olsun kader sizi elbet karşılaştıracak.. öyle kıytırık ilişkilerle de meşgul olma.. sonra pişman olursun.. vardır herşeyde bir hayır.. sözün özüüü önce kendi ayaklarının üzerinde dur.. :)
üni. ye kaydolduğum gün yaşça büyük olan kuzenim artık burda sevgili de bulursun demişti o zaman 18dim 25te hala sevgilim yoktu :D kısmet olmayınca dayak bile yenmezmiş :D ne olacak dünyanın sonu değil.
@Metee5 benim beğendiğim beğenmedikten sonra ne işime yarardı :) gerçi sade ondan da değil sıkıcı görünürdüm ben konuşmazdım dilimden anlayacak insan yokmuş demek ki :)
@Metee5 var. yaş 26ya dönmesine rağmen burda hala 26ya dönmemiş :)
Aslında sanki bir dayatmaymış gibi bir durum söz konusu. Ama hiç birşey dayatmayla olmaz. Ünide sevgili bulucam diye şansını zorlarsan belkide şer yani kötülük bulacaksın. Belkide seninle sevgili olan seni daha çok üzecek. Belkide hayatının aşkını başka bir yerde bulacaksın. Hani bir atasözü vardır, kul hesap yaparmış kader ise arkasından gülermiş.
ne olacaaaaaağkk. inanmıyoruuuuuum evde kaldııııııın. yaa ne olcak? Allah Allaah yaaaaa öffff valla ilginçsiniz abi. ne olcak söylesene? dünyanın sonu mu? nedir bu sevgili bulma merakınız yaa.
Ama çok sıkıldım artık şekspır böyle devam edemiyorum hayata
çıkar karşına çıkar. bir yerlerdedir acele etme.
Cevap
40Cevap
İs hayatina giricen ve o zaman diyecenki okuldakiler çocuk mus 🙈
Bir gün çıkar biri karşına sever sevilirsin arayista olma, beklemediğin anda çıkıp gelen güzeldir zaten.
Üniversitede de Yok mu Benin okulda çok güzel kızlar var mesela ama
Ünide millet eylence için sevgili yapar çoğu sevdiği için değil..
İzdivaç programı olacak değil!!! o kadar karamsar olma
bende senin gibiyim :/
sanki bu tür şeyler için geç kalmış gibi hissediyorum
hiçbir şey olmayacak ablacım, neden kendinizi sevgilim olmalı diye şartlandırıyorsunuz ki?
Bisey olmaz ne zaman ne sekilde olacagini cpl takma bekle
Önüne çıksa bu sefer reddetersin böylece zamansız gelen sevgi en iyisidir
Kader. Belki sen bulduğun zaman ömürlük bulacaksın.
bende 24'üm 7 senedir üni hayatı yaşıyorum (+ 2 yıllık) ama yine sevgili bulamadım
İş yerinde bulucan, arkadaş ortamlarında bulucan, takıldığın yerlerde gittiğin kurslarda bulucan
Dikkat ediyorum da çoğu kız genç yaşta ya bulamazsam sorunu içinde neden
Kafana değil tipine göresini bulamamışsın 😉
İş hayatına atılınca bulursun
Aaaaaa hanımefendi versiyonumu buldum. :)
Ucunda ölüm yok diye biliyorum ama sen bilirsin 😊
Acele edersen yanlış kişiyi seçersin uyarıyorum
Benim okul bitti halâ sap devam
Sanalda bul reelde yaşa..
İş var bekle işe girmeyi
onlar seni bulur rahat ol
en kötü evleniriz takma kafana
Nankörlük yapmışsın allah ta vermiyor ☺️
Nasibin vardır illa. Okulda olmazsa sokakta
Sabret dogru insanı bulursun elbet
işe başlayınca bulursun
Üniversitese ciddi ilişki olmaz zaten