Ayrıldık, tekrar barışır mıyız? Seni sevmiyorum diyor ama seviyor biliyorum. Nasıl geri döner?

Ayrılalı 1 ay oldu ama düne kadar konuşuyorduk. 8 ay çıktık sonra ben sana güvenmiyorum dedi ve ayrıldı benden.

Ben çok sevdiğim içiç msj attım, gece vardiyasındaydı diye akşam atıyordum, cevap vermedi, sonra cevap verdi. Konuştuk, 'senle sadece arkadaş kalalım çünkü barışamayız senle' dedi. Ben de kaybetmemek için arkadaş kalalım dedim.

15 gün felan geçti face'imin şifresini ona vermiştim o da değiştirmişti sinirlendirmek için, geri aldım. Bir de o günün akşamında bana bir msj geldi ben onun kuzeniyim telefonunu onun telden aldım seni sevmiyor o. Eğer kim olduğmu söylersen ona zarar vericem diyordu. Ben de msj geldiğni ağzımdan kaçırdım, kim olduğunu söylemedim ısrar etti, insan sevdiğnin zarar görmesinden korkar ben de söylemedim. Kızdı bu da ben msj attım çünkü msj atmadığımda neden msj atmıyosn diyor. Arada konuştuk bunla hesap sordu bana 3 gün normal konştuk dün bana facede bir kızı ekledim dedi ben de sinirlendim ama kızmasın diye hem iyi yazdım sonra bu da msj atmadı ben de sinirden telefonumu kırdım ağladım. Mesaj atmış telefon kapalıyken kızdın mı diye, sonra değiştiğini sanmışım yanılmışım falan yazmış.

Ağustos'un 1'inde buluşacaktık ama gelme dedi beraber olduk. Ağustos'ta ne olursa olsun gitmeyi düşünüyorum zaten 31 Ağustos'ta asker. Eğer benle barışmazsa intihar etmeyi düşünüyorum çünkü beraber olarak büyük hata ettik. Ben böyle hem onsuz yaşayamam geri dönsün diye ne yapmalıyım, ne olur yardım edin bana.
Ayrıldık, tekrar barışır mıyız? Seni sevmiyorum diyor ama seviyor biliyorum. Nasıl geri döner?