Hem seviyorum sensiz yapamıyorum diyor hem dönmüyor sizce neden?

Biz Sevgilimle 5.5 yıl boyunca birlikteydik. Çok kavga ediyorduk. Ancak hep sevdik hiç vazgeçmedik sevmekten en uzun ayrılığımız 1 haftaydı. 4 ay önce tektaş aldı evlenme teklifi edecekti araya sorunlar girdi olmadı ama yinede ayrılmadık. 1 ay önce ailesinin baskısı ve ilişkimizdeki sorunların verdiği yorgunluktan dolayı benden ayrıldı. Ben çok yalvardım hem ayrılırken hem ayrılığın 10. Gününde arayarak. Çabalarım tesir etmeyince. Mutlu olmaya çalıştım sosyal medyada mutlu pozlar verdim kesinlikle kıskandıracak şekilde erkeklerle filan değil. Ben böyle yaptıkça bu bana yılbasında mesaj attı ilk ayrı geçireceğimiz yılbası yazdı. Arkadaslarımla yemege gittim resim attım instagrama aradı içki içme düzgün dur diye. Sonra facebook da ben kapak resmi türkan şorayla kadir inanır koydum aynı gün o da koydu. Bikaç gün önce ikimizin şarkısını paylaştı. Sonra vatsap durumunda yazan sözün sonuna isinlerimizin baş harfini koyup ortasına kalp koydu. Ve dün gece mesaj attı mutlu musun, hayatından memnunsun, ben baktığım heryerde seni görüyorum, her dakika heryerden sana bakıyorum filan dedi bu yasananlara sebep sen oldun ben seni terketmedim sen bu hayatı seçtin filan dedi. Ben de biraz alttan aldım ancak artık sorunlu hep mutsuz olacağım bir ilişki istemiyorum, seni hala seviyorum ama sevgililik yasayamam bu kadar üzüntüden sonra dedim. O da okudu girdi çıktı yarım saat cevap vermedi. Ertesi gün vatsaptaki basharflerimizi sildi. Sizce ne yapmaya çalışıyor. Sizce dönecek mi? Hala çok seviyorum çok özlüyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum. Bana ara mesaj at demeyin çünkü bu ayrılığın 10. Gününe kadar hep ben yalvardım hep ben aradım. Sizce amacı ne döner mi?
Hem seviyorum sensiz yapamıyorum diyor hem dönmüyor sizce neden?