merhaba,
2 yıllık bir ilişkim vardı geçen haftaya kadar...
sevgilim benden ayrıldı klasik bir ayrılma durumu değil bizim ayrılığımız.
2 yıl önce başladı ilişkimiz ben başlarda ne yalan söyliyeyim bana olan aşkına hayran olduğum için başladım ilişkiye.
söyleyeyim bu arada ilişkimiz boyunca eski sevgilim arayıp duruyordu
evet onunla görüştüm görüştüğüm gün telefonlarıma bakmadığım için sevgilim beni merak edip eve geliyor ve beni eski sevgilimin arabasından inerken görüyor.
ayrılmak filan istedi ama sevdiği için vazgeçti.aradan bir yıl geçti herşey güllük gülistanlık derken çenemi tutamayıp sohbet esnasında ''keşke ilk aşkımla evlenseydim'' dedim.
orda kıyamet koptu ayrılmak istedi yalvar yakar yanlış anladın filan derken yine ilşkimi uçurum kenarında buldum.
herşeyi düzeltemedik ama devam ediyorduk yemek yemek için otururken telefonumu eline aldı .
bir baktı ki aşkım yerine adı yazıyor sadece , sinir küpü oldu.
baya konuştuk tartıştık derken tekrar ayrılmak istedi.
bu sefer kararlıydı yada bana ceza vermek istiyordu anlamadım.
beni artık eskisi kadar sevmediğini söyledi ağladım üzüldüm umursamadı.
çok kızdı bana en yakın arkadaşımı arayıp olanları anlatmış ben benden ayrılırsan kendimi öldürürüm dedim onu filan söylemiş (buarada bu tamamen blöf gayet hayat dolu bir insanım) onu sadece sen frenleyebilirsin bitti artık istemiyorum filan demiş.
bende ertesi gün arkadaşıma gittim bunları arkadaşıma anlattığı duyunca tamam vazgeçtim ama olmuyor...
1. aynı binada çalışıyoruz aynı yemekhaneyi paylaşıyoruz birbirimizi sürekli görüyoruz unutmam imkansız
2. kötü biri olsa evet unuturdum adam çok iyi nasıl unutucam
3. ilk uzun ilişkim birçok şeyi onunla yaşadım (beraber uyumak beraber kalmak öpmek v.s.)
4. gerçekten çok seviyorum ve acı çekiyorum
yapılması gereken herşeyi yaptığımı düşünüyorum
özür diledim
evine gittim
onunla uyudum
öptüm
ağladım
yalvardım
öldürürüm kendimi dedim
acı çekeceksin sen bensiz yapamazsın dedim
ama nafile pes edip oturdum yerime bir süre sessiz kalayım bakalım ne yapacak dedim 1 hafta oldu tık yok
şirkette görüyorum bende bakmamaya çalışıyorum ama görüyorum sonuçta.
gerçekten yapmam gereken birşey kalmış mı
yardım edin lütfen :(
buarada 10 gün geçince aradım ben yapamıyorum dedim yapacağız olucak olmaz artık ben seni sevmiyorum dedi.
ama eski anılarımızdan bahsedince kapatmak istiyorum lütfen artık uzatma diyor. yakın bir arkadaşıyla görüştüm gizlice sevmiyor olsa senin ağlaman üzülmen onu da üzmez ama sana artık güvenmiyor diyor çok inatçı oğlak burcu zaten
(buarada eşyalarım resimlerim hala onda,onunda birkaç kıyafeti bende ne kendi kıyafetlerini istiyor ne de benimkileri getiriyor)
fikirlerinize ihtiyacım var :(
2 yıllık bir ilişkim vardı geçen haftaya kadar...
sevgilim benden ayrıldı klasik bir ayrılma durumu değil bizim ayrılığımız.
2 yıl önce başladı ilişkimiz ben başlarda ne yalan söyliyeyim bana olan aşkına hayran olduğum için başladım ilişkiye.
söyleyeyim bu arada ilişkimiz boyunca eski sevgilim arayıp duruyordu
evet onunla görüştüm görüştüğüm gün telefonlarıma bakmadığım için sevgilim beni merak edip eve geliyor ve beni eski sevgilimin arabasından inerken görüyor.
ayrılmak filan istedi ama sevdiği için vazgeçti.aradan bir yıl geçti herşey güllük gülistanlık derken çenemi tutamayıp sohbet esnasında ''keşke ilk aşkımla evlenseydim'' dedim.
orda kıyamet koptu ayrılmak istedi yalvar yakar yanlış anladın filan derken yine ilşkimi uçurum kenarında buldum.
herşeyi düzeltemedik ama devam ediyorduk yemek yemek için otururken telefonumu eline aldı .
bir baktı ki aşkım yerine adı yazıyor sadece , sinir küpü oldu.
baya konuştuk tartıştık derken tekrar ayrılmak istedi.
bu sefer kararlıydı yada bana ceza vermek istiyordu anlamadım.
beni artık eskisi kadar sevmediğini söyledi ağladım üzüldüm umursamadı.
çok kızdı bana en yakın arkadaşımı arayıp olanları anlatmış ben benden ayrılırsan kendimi öldürürüm dedim onu filan söylemiş (buarada bu tamamen blöf gayet hayat dolu bir insanım) onu sadece sen frenleyebilirsin bitti artık istemiyorum filan demiş.
bende ertesi gün arkadaşıma gittim bunları arkadaşıma anlattığı duyunca tamam vazgeçtim ama olmuyor...
1. aynı binada çalışıyoruz aynı yemekhaneyi paylaşıyoruz birbirimizi sürekli görüyoruz unutmam imkansız
2. kötü biri olsa evet unuturdum adam çok iyi nasıl unutucam
3. ilk uzun ilişkim birçok şeyi onunla yaşadım (beraber uyumak beraber kalmak öpmek v.s.)
4. gerçekten çok seviyorum ve acı çekiyorum
yapılması gereken herşeyi yaptığımı düşünüyorum
özür diledim
evine gittim
onunla uyudum
öptüm
ağladım
yalvardım
öldürürüm kendimi dedim
acı çekeceksin sen bensiz yapamazsın dedim
ama nafile pes edip oturdum yerime bir süre sessiz kalayım bakalım ne yapacak dedim 1 hafta oldu tık yok
şirkette görüyorum bende bakmamaya çalışıyorum ama görüyorum sonuçta.
gerçekten yapmam gereken birşey kalmış mı
yardım edin lütfen :(
buarada 10 gün geçince aradım ben yapamıyorum dedim yapacağız olucak olmaz artık ben seni sevmiyorum dedi.
ama eski anılarımızdan bahsedince kapatmak istiyorum lütfen artık uzatma diyor. yakın bir arkadaşıyla görüştüm gizlice sevmiyor olsa senin ağlaman üzülmen onu da üzmez ama sana artık güvenmiyor diyor çok inatçı oğlak burcu zaten
(buarada eşyalarım resimlerim hala onda,onunda birkaç kıyafeti bende ne kendi kıyafetlerini istiyor ne de benimkileri getiriyor)
fikirlerinize ihtiyacım var :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer